- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
Yarın bunu Konuşayım en iyisiHer ihtimale karşı yaptır istersen canım için rahat eder en azından
İnş sorunlarınız biter..Ay hadi İnşallah 10 gün sonra bakalım ne durumda olacam
Herkesin yaklaşımı farklı oluyor canım. Beni hatırladın mı yumurta toplama döneminde çok konuşuyorduk. Bana rahim dinlendirme yapıldı, sana yapılmadı, benden önce transfer olmuştunYa bana öyle bi uyarı hiç yapılmadı bn yüz üstü yatıyom
Bnde 2 ay rahim dinlendirme oldu canım ya hatırladım tabi seni hatırlamam mıHerkesin yaklaşımı farklı oluyor canım. Beni hatırladın mı yumurta toplama döneminde çok konuşuyorduk. Bana rahim dinlendirme yapıldı, sana yapılmadı, benden önce transfer olmuştun
Amin inşallah. Bence keyfini çıkarma zamanları gelmiş senin o yüzden rahat olİnş sorunlarınız biter..
Benim hiç belirtim kalmadı. Bu seferde o korkutuyor
Yazdıktan sonra aklıma geldi rahim dinlendirme yaptığın. Yumurtalarla ilgili konuşuyordukBnde 2 ay rahim dinlendirme oldu canım ya hatırladım tabi seni hatırlamam mı
Canım iyi habere tutunKromozom ve pıhtılaşma sonuçlarım çıktı şimdi genetik doktoruna gösterdim, kromozomda sıkıntı yok ama pıhtılaşma çıktı maalesef, sadece coraspin kullanıyordum kadın doğumcuna söyle iğne de yazabilir dedi
Bak bu habere cok sevindim bir korkuttu bizi minik ama şükürBizde randevudan çıktık teyzoşlarHaftayla uyumluyuz cinsiyet için beklicez dedi. İkili testi önerdi tekrar randevu alıcam bu hafta yaptırıcam bende. Vitaminlere Demir ve Kan ilacına başladı. Folik asiti bırakıyorum bir hafta sonra. Progestan devam dedi kanama olduğu için bir sonraki randevuda konuşuruz onu da dedi. Oynuyordu kıpır kıpır çok şükür
Aynen canım inşallahCanım iyi habere tutuntüp bebekçiyiz hep kullandık o pıhtılaşmalar için ilaçları bundan sonrası daha rahat olacak inşallah
Ya teyzoşu yesin onu maşallahBizde randevudan çıktık teyzoşlarHaftayla uyumluyuz cinsiyet için beklicez dedi. İkili testi önerdi tekrar randevu alıcam bu hafta yaptırıcam bende. Vitaminlere Demir ve Kan ilacına başladı. Folik asiti bırakıyorum bir hafta sonra. Progestan devam dedi kanama olduğu için bir sonraki randevuda konuşuruz onu da dedi. Oynuyordu kıpır kıpır çok şükür
Maşallah canm ,Bizde randevudan çıktık teyzoşlarHaftayla uyumluyuz cinsiyet için beklicez dedi. İkili testi önerdi tekrar randevu alıcam bu hafta yaptırıcam bende. Vitaminlere Demir ve Kan ilacına başladı. Folik asiti bırakıyorum bir hafta sonra. Progestan devam dedi kanama olduğu için bir sonraki randevuda konuşuruz onu da dedi. Oynuyordu kıpır kıpır çok şükür
Bak bu habere cok sevindim bir korkuttu bizi minik ama şükür
Aynen canım inşallah
Ya teyzoşu yesin onu maşallah
Çok şükür teyzoşlar darısı benim minnoşlarımaMaşallah canm ,bi korkutu hepimizi ama çok şükür rabbim sana bağışladı
Kuzu hamdolsun mucizelere kavuşmuşuzYazdıktan sonra aklıma geldi rahim dinlendirme yaptığın. Yumurtalarla ilgili konuşuyorduk
Ay çok şükürrrr ohhhBizde randevudan çıktık teyzoşlarHaftayla uyumluyuz cinsiyet için beklicez dedi. İkili testi önerdi tekrar randevu alıcam bu hafta yaptırıcam bende. Vitaminlere Demir ve Kan ilacına başladı. Folik asiti bırakıyorum bir hafta sonra. Progestan devam dedi kanama olduğu için bir sonraki randevuda konuşuruz onu da dedi. Oynuyordu kıpır kıpır çok şükür
Çok şükür canım darısı sizlereAy çok şükürrrr ohhh
Amin canımÇok şükür canım darısı sizlere
Çok şükür maşallah, ben seni 2li test yaptırdın diye hatırladım yaBizde randevudan çıktık teyzoşlarHaftayla uyumluyuz cinsiyet için beklicez dedi. İkili testi önerdi tekrar randevu alıcam bu hafta yaptırıcam bende. Vitaminlere Demir ve Kan ilacına başladı. Folik asiti bırakıyorum bir hafta sonra. Progestan devam dedi kanama olduğu için bir sonraki randevuda konuşuruz onu da dedi. Oynuyordu kıpır kıpır çok şükür
Karıştırmışım canım ya moonandstar laBizde randevudan çıktık teyzoşlarHaftayla uyumluyuz cinsiyet için beklicez dedi. İkili testi önerdi tekrar randevu alıcam bu hafta yaptırıcam bende. Vitaminlere Demir ve Kan ilacına başladı. Folik asiti bırakıyorum bir hafta sonra. Progestan devam dedi kanama olduğu için bir sonraki randevuda konuşuruz onu da dedi. Oynuyordu kıpır kıpır çok şükür
Evet canım ben yaptırmıştımKarıştırmışım canım ya moonandstar la