2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Kızlar öncelikle hepinize rahat sağlıklı bir hamilelik diliyorum. Size beslenme konusunda danışmak istiyorum, balık yememiz gerektiğini biliyorum en az haftada bir, ben ama yazın ortasında nerden ne balığı alacağımı çok bilemedim doğrusu siz nerelerden hangi balıktan alıyorsunuz, veya ne tüketiyorsunuz?

Hepimizin inşallah ben internetten bakıp yedim bir kaç kez MS bazı balıklarda bir yerde yenir bir yerde yenmez diyor en garantisi hamsi diye onu tercih ediyorum

Sagol canm hepimiz en güzel şekilde geçirelim inşallah ben transfer sürecinde kefal almıştım bu mevsimde sadece kefal taze oluyormuş ama bu süreçte ya çipura, levrek yada somon tercih etmeliyiz diye okudum kusmalarım fazla olduğu için tiksinmemek için daha hiç alıp yemedim bu hafta bende alıcam çipura almayı planlıyorum ama hamside severim bak

Amin inşallah bende çok severim balığı inşallah tiksinmem yavrularımıza şifa olsun

Kızlar benim de bi sorum var transferden beri çok hareketsizim hep evdeyim işte ufak tefek ev işi ve yemek yapmak dışında bişey yapmıyorum hiç ama hem kilo almaya başladım hem de güçsüzleşmeye. Kanamam lekelenmem yok çok şükür, evde koşu bandım var onda en düşük hızda yürüsem mi? Dışarıya yürüyüşe çıkamıyorum çünkü çooooook sıcak. Ya sabah erken ya akşam üstü çıkmam lazım ama sabah erken uyanamıyorum akşam üstü de online kursum başlıyor.

Ben buzluktan alıyorum balık canım. Yiyorsan karides falan da öneriliyor. Somon, catfish, pollock, cod,tilapia, anchovies(hamsi türü minik balık) türkçelerini hiç bilmiyorum maalesef bunlar haftada istegin kadar öneriliyor. Burada wild caughtsa eğer ton balığı da öneriliyor ben yiyorum ama haftada biri geçmiyorum ton balığında yine de. Tüm balıkları wild caught ve donmuş alıyorum. Füme somon yenmiyormuş onu da çıkardım hayatımdan.

Bende düşük riski sebebiyle 2 haftadır evde yatıyorum ev işi bile yapamadım inan çok daraldım. Birazcık toparlandigimda akşam işten sonra düzenli yürüyüşe başlamak istiyorum doğuma kadar inşallah. Hareket etmemiz kesinlikle önemli çünkü rahmimiz kastan oluşuyor ve hareketsiz kalmak onu zayiflatacaktir. O yüzden doktorunuz kontrolünde tabiki, kesinlikle hepimizin yürüyüş yapması gerekiyor. Zaten hamilelere ya yürüyüş ya da yüzmeyi öneriyor uzmanlar.
Teşekkürler canım araştırayım hemen

Bende oyleyim ya hemen yoruluyorum ama bende en büyük yansıması tuvalete cikamama oluyor kabızlık bir basladi bulantilar yüzünden bir sey yiyemedigm haftalar da simdide yesemde hareket az oldugu icin yapamıyorum ama az kaldi ben 18 inde falan ise baslicam oyuzden cok dert etmiyorym yat kizim yatabildigin kadar diyorum

Yalnız karides ben çok severim bazı yerlerde yasal yazıyor bazı yerlerde yenebilir ben de riske atmak istemedim

Canım ben ilk iki gün dikkat ettim. Öyle pek de uzanmadım. Doktorum istirahat i abartma, bugün dinlen ertesi gün normal hayatına dön dedi. Günde 1 saat mutlaka yürüyorum. İşim olunca çıkıyorum. Bazı şeyleri kaldırıyorum, indiriyorum çok ağır olmamak kaydıyla. Düşük tehliken yoksa bence ağır olmamak kaydıyla spor bile yapabilirsin

Bnde 3 ayı geckindir sadece balık yağı içiom balıkla çok aram yok

Selam kuzular ne habersiniz bayadır giremedim keyifler nasıl bakalım kaynımın düğünü var ev eşya telaşesi var bizde

Bnde 3 ayı geckindir sadece balık yağı içiom balıkla çok aram yok
Vallahi ben yeni başladım balık yağına 4 gün falan oluyor balık zaten sevmezdim şimdi tiksiniyorum Allah affetsin bari yağını içeyim dedim ula o da o kadar kötü ki yani yağ sonuçta yağ içmek ne demek gidip bi de öğürüyorum her seferinde şükür ki çıkarmadım daha bi bardak suya yağı karıştırıp içiyorum ben eşim bilememiş şurubunu almış hastaydı kıyamadım tekrar git habını al demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…