2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Bende vardı hiç becerememiştim kullanmayı. Ama daha sonra çocuk içim baya kullanmıştık oturabildği dönem tam arasına koyuyordum devrilmesin diye
Valla bilmiyorum bende kullanmaya çalışıcam ama hiç olmadı öyle yaparım bak tecrübe önemli işte
Gecenin bu saatinde size birsey demiyorum yarin gidip kebap alicam
Hahaha öyle bi hayalle uyumuşum bu saatte kebap diye gezinicem şimdi

12. Haftadan bildiriyorum bende değişen bişey olmadı, mide bulantısı, iştahsızlık, halsizlik devam ediyor inşallah sizin böyle olmaz
Yok tam 12. Haftaya girince 12+1-12+6 arası belirtiler tavan yapıyor…
Çünkü progestron ve beta değeri en yüksek seviyeye ulaşıyor…
Sonrası 13+1 ile durgun deniz…
Gerçekten bitti mi? Bir anda mı? Diyorsunuz…
Bu seferde bebek sağlıklı mı? Gerçekten devam ediyor mu? Diyorsunuz çünkü vücutta hiç belirti olmuyor

Ay hadi İnşallah 10 gün sonra bakalım ne durumda olacam

Sırt üstü yatmak iyi değil mi ee ben gündüz hep sırt üstü uzanıyorm amauyurken zaten sırt üstü yatıp uyuyamam sağa sola dönüyorum nırmalde bende biraz yüz üetü yatardm ama karnıma baskı yapmasn die hiç yatmadm yastık alıyorum bide bacak arama cok eahat oluyo

Hangi genlerde mutasyon var cnm ? Heterozigot mu homozigot mu ? Ben ilk tüp bebek tedavisine başlarken yapmisti prof, 4 haftada anca cikmisti sonuclar

Bende aynı valla hep sırt üstüyüm ama yüz üstü sakıncalı diye biliyorum gecede soluma yatıyorum yapacak bişey yok mecbur yatıcaz

Çok sağ ol, hepimize inşallah. Doğrusu ben hiç balık yemedim daha. Geçen çok güzel somon aldım, ama yazlığa giderken unutmuşum bozuldu ziyan oldu, sonra da bir şey alamadım. ama eylüle kadar somon yerim sanırım, balık sezonu açılınca levrek lüfer, kış gelince de çipura hamsi diye umuyorum. Tabi hepsi tiksinmediğim bir dünyada, aksinde ne yaparım bilmiyorum
Adanalı değilim ama ben de çok etçiyim yaa, böyle bir süre et yemediğimde gözümün önüne kaçan zebralar geliyor şöyle popodan bir ısırasım geliyor hahhahahaha tam Aslanım balıka gelince resmen 20 yaşından sonra şifa niyetine başlattım kendimi zorla, çok aramam ama yerim, sadece birkaç aydır hiç yiyemedim ama çok sıcaklarda çekilmiyor kokusu sanki. Tavuk konusunda aynı fikirdeyim, organik çok pahalı ki tavuksun sen ya etmez, normalde hormonlu diye şuan istemiyorum ama 1 kere kaçamak yaptık azıcık, benim adam kendini aştı tantuni yaptı, ama sanırım daha yemem tavuk. balıka bir başlasam iyi olacak diye umuyorum. Şimdilik dana ve ana kuzusu takılıyorum, ya kuzu çok seviyorum. Egeye gitsem oğlak da yerim off nasıl güzel birşey o, bir kere yedim aşık oldum
Kizlar bir de şunu sormak istiyorum uyma sekliyle ilgili bir bilgi verildi mi size? Yani sirt üstü uyuma yüz üstü yatma yok sola yat saga yüklenme gibi....
benim okuduklarım nasıl rahatsan öyle uyu şeklindeydi ama çok büyünce karın zaten sırt üstü yatılmıyormuş, kan akışını etkileyip ağrı yapıyormuş, yanlar arası geçiş olacakmış. Şimdi fırsat bu fırsat hep yüzüstü yatıyorum, mis

Bana doktorum transferden sonra göbeğinin üzerinde uyuma dedi. Ama ilk günler için miydi bilmiyorum. Sağlık ocağında iğnelerimi yaptıyorum, Hamileliğim kesinleşince hemşire bana iğneyi vururken artık yüz üstü uzanma yan dur dedi. Ben uyurken yüz üstü, bacağımı da karnıma çekip uyuyordum hep. Dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen de öyle rahat ettiğim için öyle uyuyorum

Ya bana öyle bi uyarı hiç yapılmadı bn yüz üstü yatıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…