2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ya bide boyle sitelerin cok internet yememesi lazim bu cok yiyor yazlıkta internette cok ek paket almak zorunda kaldim içim sizladi bee
Ah kiyamam keske sana hediye gb gönderebilsek .. ben evde olunca mobil hic kullanmıyorum ziyan oluyor

Alın benden de o kadar geçeriz sosyal medyaya kızlar kadromuz belli olsun da en güvenli haftalar 20/28 diye biliyorum doktorum öyle söylemişti o dönemde geçeriz inşallah

Ben buraya dadandigimdan beri sosyal medya yok bende yaaa o dereceyim yani

Ya bide boyle sitelerin cok internet yememesi lazim bu cok yiyor yazlıkta internette cok ek paket almak zorunda kaldim içim sizladi bee

Alın benden de o kadar geçeriz sosyal medyaya kızlar kadromuz belli olsun da en güvenli haftalar 20/28 diye biliyorum doktorum öyle söylemişti o dönemde geçeriz inşallah
Bana da oyle dedi doktor hele bi 20li haftalara gelelim rahatliycaz dedi Rabb'im o günleri nasip etsin ins

Acıbadem maslak canım
Proluton kullanımından anladım 😊bende acıbademde tedavi oldum. Benim hemşire estrofem ve lutinusu 10. Hafta bitiminde bırakacaksın coraspin,oksapar ve nidicardı 12. Hafta bitiminde bırak dedi ama kan pıhtılaşma testin pozitifse doğuma kadar kullan dedi. Bide prolutonu 16 haftaya kadar kullan gerekirse doğuma kadar kullanmayı öneriyoruz dedi ama ben dayanamam prolutona kalça ağrısından ölürüm 😞

Bana da oyle dedi doktor hele bi 20li haftalara gelelim rahatliycaz dedi Rabb'im o günleri nasip etsin ins
Heyecanla bekledigim haftalar cinsiyetten sonra bebisin hareketlerini hissetmek var sıralamamda oda 19-20 de basliyormus galiba gelsin saglikla o haftalar 😆😆🤩

Ay evet kis tatilini ben de cok isterim, hic gitmedim ama 🤣🤣🤣 çocuğum eksik kalsin hic istemem
Ahhh bizim güzel ana yüreğimiz işte :) biz de - kere gittik, benimki ders aldı ben de aldım ama ilk düştüğümde kalkmam ben oturucam giderken al beni dedim 20 dakika oturdum popom donana kadar. 1-2 kere daha gitsek benimki çözer bence olayı, sonra da evladına öğretsin, bizim ki anası gibi olimpiyat madalyalı olsun 🤣🤣🤣🤣 onun ki gerçek olsun tabi benimki gibi göbek alanında olmasın 🤣🤣🤣

Ahhh bizim güzel ana yüreğimiz işte :) biz de - kere gittik, benimki ders aldı ben de aldım ama ilk düştüğümde kalkmam ben oturucam giderken al beni dedim 20 dakika oturdum popom donana kadar. 1-2 kere daha gitsek benimki çözer bence olayı, sonra da evladına öğretsin, bizim ki anası gibi olimpiyat madalyalı olsun 🤣🤣🤣🤣 onun ki gerçek olsun tabi benimki gibi göbek alanında olmasın 🤣🤣🤣
Shahaha meşaleyi gercek anlamda devralsin ins 🤗 o zamanki imkanlar el verirse biz bakariz çocuğumuz hocasıyla kayar artik bu yastan sonra bacakdan olmayalim şimdi 🤣🤣

Merhabalar , saglikla bebisinize kavuşun insallah ne güzel sizi daha fazla ugrastirmaran yormadan gelmek istemis kendisi size 🧿🧿🧿🙏🙏😍
Doktor lenfosit aşısı yaptı..
İlk aydan doğal yoldan hamile kaldım. Normalde 3 dozu bitirip 3.transfer sürecine girecektim…
Sorunumuz bu muydu bilmiyoruz ama vesilemiz oldu 💕

Doktor lenfosit aşısı yaptı..
İlk aydan doğal yoldan hamile kaldım. Normalde 3 dozu bitirip 3.transfer sürecine girecektim…
Sorunumuz bu muydu bilmiyoruz ama vesilemiz oldu 💕
Ayy çok şükür 😍😍🙏🙏🙏🧿🧿eminim 3. Sefer psikolojik olarak daha yoracakti bir tanesi bile yetiyor tahmin edemiyorum bile fazlasini 😐 şükür ki gerek kalmamış şimdi sağlıkla bebisi beklemekte sira🙏🙏

Proluton kullanımından anladım 😊bende acıbademde tedavi oldum. Benim hemşire estrofem ve lutinusu 10. Hafta bitiminde bırakacaksın coraspin,oksapar ve nidicardı 12. Hafta bitiminde bırak dedi ama kan pıhtılaşma testin pozitifse doğuma kadar kullan dedi. Bide prolutonu 16 haftaya kadar kullan gerekirse doğuma kadar kullanmayı öneriyoruz dedi ama ben dayanamam prolutona kalça ağrısından ölürüm 😞
Yaa öyle mi 😊 hangisinde oldun ?Nidicardı geç başladım çok çarpıntı yapıyor ilaçlar ya bana 12 dedi kesti attı iğne için de bir şey demedi ama bakalım cevabını bekliyorum hemşirenin

Yaa öyle mi 😊 hangisinde oldun ?Nidicardı geç başladım çok çarpıntı yapıyor ilaçlar ya bana 12 dedi kesti attı iğne için de bir şey demedi ama bakalım cevabını bekliyorum hemşirenin
Acıbadem maslak Bülent hoca canım. Benimkinede ilkin 12 dedi sonra tekrar sorunca ayrıntılı anlattı. Sana ne diyecekler merak ettim canım 🤔

Ben de gebelik takibini orada yapacağım kısmet olursa
Çok ilgililer bana konum olarak uymadığı için başka yerde devam ediyorum
Acıbadem maslak Bülent hoca canım. Benimkinede ilkin 12 dedi sonra tekrar sorunca ayrıntılı anlattı. Sana ne diyecekler merak ettim canım 🤔
😊 demek aynıymış doktorumuz ben de merak ediyorum vakalım

Kızlaaar, 2023 şubat ve mart aylarında anne olacakları buraya alalım 🥳 Öncelikle herkese sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bebekler ve kolay doğumlar dilerim❤️🤲🏻 Tabloya bilgilerinizi işlemem için başlıklara uygun cevapları beni etiketleyerek yazabilirsiniz ☺️🤗

Hadiii doğum serüvenine buyruuuuuun ✌️🥰❤️

Üye AdıYaşBebek Doğum Tarihi (2023)Tek/İkizCinsiyetBebek Adı
@pebblepapers2718 ŞUBATTEK
@moonandstar2919 ŞUBATTEK
rubbyT rubbyT 3120 ŞUBATTEK
I izmirliiigs 3220 ŞUBATİKİZ
CevikKiz CevikKiz 3223 ŞUBATTEK
Mucizeyokmu Mucizeyokmu 3624 ŞUBATTEK
cukulatam cukulatam 2625 ŞUBATTEK
S_lidya S_lidya 3127 ŞUBATTEK
@Cezosshaaa3828 ŞUBATTEK
@biyomelina2902 MARTTEK
@Lavinya_10143206 MARTTEK
@sevalin3906 MARTTEK
Z zlhsnn 3312 MARTTEK
@sagittarius553412 MARTTEK
@Sezen043112 MARTTEK
buradayimfiruze buradayimfiruze 3114 MARTTEK
@Eyllgvn2314 MARTTEK
@Dark Morningstar3216 MARTİKİZ
@Rabbi Hebli Mines Salihin2617 MARTTEK
@Azelya212418 MARTTEK
@Nur_903119 MARTTEK
@gogog3821 MARTTEK
@fionata3526 MARTİKİZ
K Kizanasi_2023 38---TEK
Tek - 35 - Due date: 14 Mart

İyi yapmisin canım kucuk kisa hava almalar iyi gelmistir sana🤗🤗 ben pek besik araba almayi dusunmuyorum aile buyukleri yaparlar genelde bizde, belki cogu kisiye hediye gelir arkadaslardan o yüzden cok erken alma taraftari degilim ben
Bence de çekinmeden aile yakınlarına eksikler söylemeli. Biz tabii yurtdışında olunca getirebileceklerin de bi sınırı oluyor 😅 ama burada en sevdiğim şey baby shower. Türkiyede pek doğru şekilde yapıldığını görmedim henüz 😂 ama bi ara uzun uzun anlatabilirim adetlerini falan. En güzel kısmı anne-baba internetten meşhur bebek sitelerinden yahut amazon gibi sitelerden ihtiyaç listesi oluşturuyor. Baby showera gelenler de gelmeden yahut bebek ziyaretine gelenler orada ihtiyaçları alıyor. Hatta bebek arabası puset gibi daha pahalı ürünleri ortaklaşa da alabiliyorlar oradan görüp. Şahsen benim için düğünlerde bebek ziyaretinde hep kurtarıcı oldu bu listeler kime ne lazımsa onu almıştım ne alıcam derdine de son 😂

Aynen inşallah. Gene bilgilendirmeden geçmeyeyim 🤣 burada 13. Hafta eşe dosta hamileleği bildirme haftası, 20. Haftadan sonra da eksikleri belirleyip hazırlamaya başlama safhası. Hangimiz 20. Haftaya kadar bişey almadan durur orasını bilemem 😂

Kızlar internette Ramzi teori diye bişey var bebeğin ultrason şekline göre cinsiyet belirleniyor. Buna göre cinsiyet erkek gözüküyor gibi benim. Eğlence olur sizinki sizce kız mı erkek mi ultrason fotosuna göre. Dr. Ramzi çok iddialı binlerce hastada denedim yanılma payı az diyor ama bilim dünyasından makalesini yayınlayan hiç dergi çıkmadı 🤣🤣🤣

Eklentiler

• AC1F1039-9F8A-4A2A-A167-74ED9B563449.jpeg
    AC1F1039-9F8A-4A2A-A167-74ED9B563449.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar internette Ramzi teori diye bişey var bebeğin ultrason şekline göre cinsiyet belirleniyor. Buna göre cinsiyet erkek gözüküyor gibi benim. Eğlence olur sizinki sizce kız mı erkek mi ultrason fotosuna göre. Dr. Ramzi çok iddialı binlerce hastada denedim yanılma payı az diyor ama bilim dünyasından makalesini yayınlayan hiç dergi çıkmadı 🤣🤣🤣
Günaydın şekerim😘Bu yuvarlak içine alınan kısım hangi kısım şimdi ben anlamadım

X