2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim geçen sene Ağustos sonu gibi bir düşüğüm oldu canım çok şükür şimdi hamileyim ama kalbini duymadan kucağıma almadan huzurlu olamayacağım sanırım
Bende gecen yil mayıs sonu kalbi durdu 8 haftalikti. Kurtaj gecirdim. Daha sonra kimyasal oldu. Seninle ayni pskolojideyim. Asla rahat edemiyorum. Senin içinde üzüldüm. Insallah bu bebislerimiz hep bizimle olur

Dün muayene oldum herşey yolundaymış.Ayakta kalma iş yapma dedi folikasit yazdı nöbetçi eczaneden de bulamadım haftaiçi almaya çalışıp başlayacağım arkadaşlar hiç kullanmayan var mi?Aslında başlamak istemiyorum ilaçsız iğnesiz doğum yapmak istiyorum benim gibi düşünen var mi ?

Folik asit bebegin beyin ve omirilik gelisimi için çok onemli

Anam iyi ki boyle degilim yoksa 100 kiloya dayandiydim
Hayatım boyunca allaha şükür hiç kilo problemim olmadı. Bu ilk ilerleyen hamileliğim ve şimdiden 2 kg almışım saat başı midem kazınıyor ve bişi yemezsem midem bulanıyo. Öyle her şeyde kesmiyor midemi ekmek falan yemem lazım

Kizzz ben mutfagim onunden gecsem kilo alanlardanim

Günaydın kızlar. Yahu bu folik asit mi yapıyor mide bulantısını acaba, mahvoldum 3 gündür. Sabah içiyorum folidoce ilacını. Akşama kadar halsizlikten hiç bi iş yapamıyorum

Ben de bekliyorum bende bebek hiç görünmüyor. Şimdiye kadar hiçbir şekilde embriyo görmediğim için sahiplenici duygu da geliştiremiyorum
Embriyo görsem gerçek hamilelik moduna gireceğim onu da yapamıyoruz böyle arada derede kalmak çok zor
Bende 3 gündür kahverengi akıntı da başladı
Doktor eğer bu Akıntı kırmızıya dönerse bana haber ver dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…