- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Bu kadar erken mi hadi bakalım hayırlısı
Wow ne kadar çabuk soylemis. İlk bebeğimde 18. Haftaya dek cinsiyeti netlestirememistik
Bende hiç bulantı yok çok şükür. Sadece aşırı uyku isteği ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum şu anda.Kızlar benim gibi sabahın köründe kusarak uyanan var mı yoksa ben tek miyim kafayı yicem.mide bulantılarım yüzünden sanki bebeğimle bağ kuramadım gibi hissediyorum
Benimde 5+4 e kadar bişeyim yoktu Bi anda başladı bir haftadır ne siz sorun ne ben söyleyim 6+4 deyim suan Kaçıncı haftanızdasınız sizBende hiç bulantı yok çok şükür. Sadece aşırı uyku isteği ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum şu anda.
Sola diyorlar ama ben iki tarafa da yatıyorumKızlar bi sey merak ediyorum. Hangi pozisyonda yatıyorsunuz ? Yüzüstü yatmaya bayılıyorum benama artık sıkıntı olur heralde çünkü hareketlenmeye başladı ufaklıklar bebeğe uygun pozisyona olarak sağa mı yatıyorduk sola mı unuttum ben
Karın büyüyene kadar yatılabilir. Çünkü zaten onun sıvısı onu her türlü darbe vs koruyor. Ama sola yatmak iyi diye biliyorum sağa yatınca reflü tetikleniyormuşKızlar bi sey merak ediyorum. Hangi pozisyonda yatıyorsunuz ? Yüzüstü yatmaya bayılıyorum benama artık sıkıntı olur heralde çünkü hareketlenmeye başladı ufaklıklar bebeğe uygun pozisyona olarak sağa mı yatıyorduk sola mı unuttum ben
Olur mu öle sey annecikKızlar benim gibi sabahın köründe kusarak uyanan var mı yoksa ben tek miyim kafayı yicem.mide bulantılarım yüzünden sanki bebeğimle bağ kuramadım gibi hissediyorum
En güzeli bacımSola diyorlar ama ben iki tarafa da yatıyorumyoksa tutuluyor sanki vücudum
Arada belki yatılabilir dediğin gibi ama geçen gece karnımın agrısına uyandım resmen yüzüstü yattğım için. Bana uymicak gibiKarın büyüyene kadar yatılabilir. Çünkü zaten onun sıvısı onu her türlü darbe vs koruyor. Ama sola yatmak iyi diye biliyorum sağa yatınca reflü tetikleniyormuş
Şimdi erken istediğin gibi uyyKızlar bi sey merak ediyorum. Hangi pozisyonda yatıyorsunuz ? Yüzüstü yatmaya bayılıyorum benama artık sıkıntı olur heralde çünkü hareketlenmeye başladı ufaklıklar bebeğe uygun pozisyona olarak sağa mı yatıyorduk sola mı unuttum ben
İyi yaparsın hiç telaş yapma belki geç gidersen bebişinide görmüş olursun dahada için rahatlar ben sadece kese gördüm. Sana bayram hediyesi olur. Hepimiz hep güzel haberlerle dönelim randevulardan inşallah.inşallah canım ben daha hiç gitmedim. Bayramdan önce gitmek istiyorum bir şey olur falan diye 6+5 gibi gideceğim sanırım haftaya
Perşembe günü 8 hafta dedi doktorum. 8+2 oluyorum sanırımBenimde 5+4 e kadar bişeyim yoktu Bi anda başladı bir haftadır ne siz sorun ne ben söyleyim 6+4 deyim suan Kaçıncı haftanızdasınız siz
Çok teşekkür ederim mesajınız için inşallah en kısa zamanda düzelmek ümidi ileOlur mu öle sey annecikyavaş ol dur daha baslardayız ve yeni tanışıyoruz zaten ufaklıklarla cinsiyetleri bile belli değil gariplerin
Evet bulantılar başta cok zorlayıcı olabilir ama emin ol şıp diye geçecek ve sen bile inanamıcaksın. Az kaldı sabret canım. Ve bu aylar geçince enerjimiz geri gelcek güneşli günler göreceğüüüükkkişte birkaç da tekme hissettin mi o zmn anlicaksın bağı sevgiyi annesi
Mesleki deformasyon diyelimG gunesli gunler güneşcim yazmadan gecemiğğğciiiiğğğğmmm ama
Şu kulaklarım kayınvalidemden ultrasyon kelimesini bile duymuşken
Ultrasound olarak doğru yazımını yazdıgın için tenks demek istedim
Benimde 9 aylık bebeğim var valla okuduğum çok var bizim gibiMerhaba kızlar herkese hayırlı olsun diliyorum ben şoktayım çünkü 8 aylık bebeğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?