Ayyy çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz.Kese göründü mü peki sizde muayeneye gittiniz mi?
Planlı mıydı sürpriz mi sizinEvet canm 3. Allah nasip ederse
Tabi canım ama kolay değil bir sürü sıkıntı çekiliyor. Her türlü önlemi almak lazım öyle oluncaDoğru söylüyorsun tüp bebek diye istemsiz daha hassas ve pimpirikli davranıyor insan. Tamamen psikolojik aslında.
Tencere yemeği yemeye gayret ediyorum canımArkadaşlar akşam yemeklerinizde ne yiyorsunuz ben hep geçiştiriyorum
Merhaba öncelikle allah gönül ferahlığı versin yardım etsinMerhaba benimle benzer bir durum yaşıyorsunuz sanırım. Sat benim de 28 nisan. 7+0 da gittim doktora yolk büyük gebelik 6+0 ile uyumlu dedi. Kalp atışı vardı ama duyulmuyordu. Bir hafta içinde düşer ya da kalbi durur dedi. Sonra 7+6 da gittim. 6+1 ile uyumlu dedi ama embriyo var kalp atışı duyuluyor. Gelişimi çok yavaşmış. Bir hafta sonra tekrar çağırdı umutlu olma sorunlu bir gebelik bu diyor. Sonu ne olacak bilmiyorum. Ben ümidimi kaybettim1 haftada 1 günlük büyümüş olması pek iyiye gidecek bir durum gibi değil. Hiçbir hamilelik belirtim yok. En başından beri. Sadece şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum. Keşke bulantım vs olsaydı da onun için üzülüyor olsaydım. Böyle beklemek çok zor. Maalesef 4. Kez bekliyorum. Ve ümitsizim
Bana da 6 Temmuz’a vermişlerdi. Bende dayanamayıp kendi kadın doğum doktoruma gittim.8 temmuza verdi doktorum randevuyu hem kese hem kalp duyulsun diye. Dayanamayabilirim o kadar haftaya perşembe-cuma gibi giderim belki
Hadi bakalım bebişleri peşpeşe göreceğiz inşallahBen de mhrsden randevu aldım biraz önce. 7 temmuz cuma gününe ilk kontrolüm olacak. Epey büyümüş olur o zamana direkt kalp atışını duyarız diye düşünüyorum
Hadi inşallahHadi bakalım bebişleri peşpeşe göreceğiz inşallah
Bebeğe fazla enerji gittiği için zararlıymış canımkızlaaarrrdün bebeğimin kalp atışlarını duydum çok heyecanlıydı. doktorcum hemen kapattı sesi. bilimsel bir açıklaması var mı bunun
Ekliyorum :)Benide eklermisiniz 9 mayıs sat 20 şubat doğum şeklinde
İsteyerek canım 2 tane kızım var Rabbim belki bide oglum olur niyetiyle tabi hayırlısı neyse o oşsundaPlanlı mıydı sürpriz mi sizin
Teşekkür ederimMerhaba öncelikle allah gönül ferahlığı versin yardım etsin4. Kez bekliyorum demişsiniz. Benimde 3 kaybım var kromozom translokasyonum ve kan pıhtılaşmam var. Gebelikleriniz erken dönem kayıpsa kromozom anomalisi ya da pıhtılaşma ihtimali yüksek. Mutlaka gidip test yaptırın benim doğal yolla 4. Gebeliğim coraspin ve oksapr iğne kullanıyorum ilk defa bu kadar ilerledik inşallah sağlıklı yumurtayı bulmuşuzdur artık. Sizede tez zamanda sağlıklı gebelikler dilerim
Valla olalımMerhabalar aynı durumdayızdestek olalım birbirimize
Eğer risk yoksa emzirmenin sorun olmucagini düşünüyorum bir sürü yazı okumuştum ama doktorla da mutlaka konuşulurBenim de 11,5 aylık bebeğim var canım. Hala emiyor
Amin canım hepimizeHayirli olsun canim. Allah güç kuvvet versin sana
Son 2 gündür saçma sapan yedim bende, fast food yedim,diğer akşamlardan birinde kahvaltı tarzı diğerinde normal sebze yemeği tavuk vs ama 2-3 gündür keşke her an kızartms yesem sarımsaklı yoğurtla diye hayal kuruyorum dhhdjfjfjffArkadaşlar akşam yemeklerinizde ne yiyorsunuz ben hep geçiştiriyorum
Evet canım , bebek için . Bir de bebeğim emiyor. Güçten düşmeyim diyeİf yapıyordun heralde tebrik ederim. Şimdi bebek için kahvaltı öğünü eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?