2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doğru söylüyorsun tüp bebek diye istemsiz daha hassas ve pimpirikli davranıyor insan. Tamamen psikolojik aslında.
Tabi canım ama kolay değil bir sürü sıkıntı çekiliyor. Her türlü önlemi almak lazım öyle olunca sen doktoruna güven verdiyse bir bildiği vardır

Ben de mhrsden randevu aldım biraz önce. 7 temmuz cuma gününe ilk kontrolüm olacak. Epey büyümüş olur o zamana direkt kalp atışını duyarız diye düşünüyorum

Merhaba öncelikle allah gönül ferahlığı versin yardım etsin 4. Kez bekliyorum demişsiniz. Benimde 3 kaybım var kromozom translokasyonum ve kan pıhtılaşmam var. Gebelikleriniz erken dönem kayıpsa kromozom anomalisi ya da pıhtılaşma ihtimali yüksek. Mutlaka gidip test yaptırın benim doğal yolla 4. Gebeliğim coraspin ve oksapr iğne kullanıyorum ilk defa bu kadar ilerledik inşallah sağlıklı yumurtayı bulmuşuzdur artık. Sizede tez zamanda sağlıklı gebelikler dilerim

8 temmuza verdi doktorum randevuyu hem kese hem kalp duyulsun diye. Dayanamayabilirim o kadar haftaya perşembe-cuma gibi giderim belki
Bana da 6 Temmuz’a vermişlerdi. Bende dayanamayıp kendi kadın doğum doktoruma gittim. Cuma’ya kadar kese içinde görünecek boyuta gelir inşallah.

Tabiki :) ekliyorum

Teşekkür ederim
İlk gebeliğim 7. hafta düşük. İkinci kimyasal. Üçüncü tüp bebek negatif. Bu normal yolla gebelik. Yaşım 39 bu yüzden yumurtalar kalitesiz olabilir dendi. Dilerim siz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Genetik test ile ilgili bilgi verir misiniz?

Arkadaşlar akşam yemeklerinizde ne yiyorsunuz ben hep geçiştiriyorum
Son 2 gündür saçma sapan yedim bende, fast food yedim,diğer akşamlardan birinde kahvaltı tarzı diğerinde normal sebze yemeği tavuk vs ama 2-3 gündür keşke her an kızartms yesem sarımsaklı yoğurtla diye hayal kuruyorum dhhdjfjfjff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…