- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Benim de 2 kız var, yoldaki de kız gibi hissediyorum sanki. İçime öyle doğuyor. Sana da inşallah Allah gönlündekini nasip etsin canımİsteyerek canım 2 tane kızım var Rabbim belki bide oglum olur niyetiyle tabi hayırlısı neyse o oşsunda
Tamam canımValla olalım
Ben de emziriyorum. İkinciye hamileyken de ilkini 7 ay emzirdim. Sıkıntı olmadı. Bunda da öyle yaparım. 5 ay daha emziririm sanırım 2 yaşına gelene kadar.Eğer risk yoksa emzirmenin sorun olmucagini düşünüyorum bir sürü yazı okumuştum ama doktorla da mutlaka konuşulur
Canım bana aile hekimi de hemşire de emzirmeye devam et dediler. Sağlıklı beslenip vitamin takviyesi olursa sorun olmazmışEğer risk yoksa emzirmenin sorun olmucagini düşünüyorum bir sürü yazı okumuştum ama doktorla da mutlaka konuşulur
İyi yapmışsın canım ben de aynıyım küçüğümü emziriyorum. Ben de doktordan takviye isteyeceğim.Evet canım , bebek için . Bir de bebeğim emiyor. Güçten düşmeyim diyebir de doktor vitamin takviyesi de verdi, onu da kullanıyorum
Tandem çok zorlayabilir gibi düşüyorum ben. İlkinde de 7 ay emzirdim. Son aylarda koca göbekle emzirmek hem çok zor hem de meme uçları acıyor biraz. Yine de çok güzel bir olay kesinlikle yapabilen olursa. Ben de çok bunalmazsam deneyebilirim diye düşünüyorum. Ama emin de değilimCanım bana aile hekimi de hemşire de emzirmeye devam et dediler. Sağlıklı beslenip vitamin takviyesi olursa sorun olmazmış
Bir de tandem emzirmeyi incelemeni tavsiye ederim. Ben deneyeceğim
Amin canm senin daha kaç haftalıkki öyle hissediyor Rabbim hepimizin gönlüne göre versinda inşallah Allah gönlündekini nasip etsin canımfarklı cinsiyet güzel olur tabi ki
Amin canım emin değilim kaç haftalık olduğundan hiç daha doktora gitmedim ama içime nedense öyle doğuyor.Amin canm senin daha kaç haftalıkki öyle hissediyor Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Nasl bulantılarn feln çok ondan mı yoksa içine mi öyle doğdu hangisi hayırlıysa hepimiz için o olsn tabikiAmin canım emin değilim kaç haftalık olduğundan hiç daha doktora gitmedim ama içime nedense öyle doğuyor.
Yok canım henüz bulantım başlamadı benim. Eşim de ben de kız gibi hissettik sadece. Bakalım sürpriz olacak mı bizeNasl bulantılarn feln çok ondan mı yoksa içine mi öyle doğdu hangisi hayırlıysa hepimiz için o olsn tabiki
Teşekkürler:)Tabiki :) ekliyorum
Ahh ahh bulantı ne demek öldüm öldüm dirildim valla 2.de zofranla zor atlattım şimdide var tabi bulantı ben bide paniğim zatn olmasada oluyo agrı sızı bulantıYok canım henüz bulantım başlamadı benim. Eşim de ben de kız gibi hissettik sadece. Bakalım sürpriz olacak mı bize
İki kızımda aşırı bulantı vardı. Kızlar bulantı yaparmış zaten. Senin nasıldı? İlk iki kızda bulantın var mıydı? Bunda nasıl?
6+5 te duydum ben.Kizlar ilk kontrolunuze kac haftalik gittiniz. Resmen doktora gitme fobisi oldu. Gittigimde olumsuz şeyler duyacam diye korkuyorum gitmek istemiyorum. Hemde merak ediyorum. Su an 5+2 1 hafta daha beklesem 6+4 gibi gitsem kalp atisi da duyulur mu. Kac gunlukken duydunuz kalp atisini merak ediyorum.
Of benim de öyleydi şimdi başlamadı diye çok mutluyum. İnşallah başlamaz da dua edelimAhh ahh bulantı ne demek öldüm öldüm dirildim valla 2.de zofranla zor atlattım şimdide var tabi bulantı ben bide paniğim zatn olmasada oluyo agrı sızı bulantı
Ilk kontrolunuze de o zaman mi gittiniz. Allah bekleyen herkese olumlu sonuçlar nasip etsin6+5 te duydum ben.
Aynen canm inş bulantısız sıkıntısız rahat Bi hamilelik geçirelim benm hayırlısıyla yaOf benim de öyleydi şimdi başlamadı diye çok mutluyum. İnşallah başlamaz da dua edelimBende de çok hafif sabah havalanma oluyor ama şükür.
İnşallahAynen canm inş bulantısız sıkıntısız rahat Bi hamilelik geçirelim benm hayırlısıyla ya
Genetik testi devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor birden fazla düşüklerde. Genetik test düşünmeseniz bile pıhtılaşma testini mutlaka yaptırın derim. Birde yaş ilerlese bile kromozom anomalisini engelleyen takviyeler var. Ben son 4 5 aydır bi şeyler kullanıyorum. Bir ay günde 300 mg ubiquinol kullandım normalde günde 600 mga kadar öneriliyor ama tr de sadece 100 mglık satılıyor günde üç kapsül içiyordum çok pahalıya geldiği için devamında koenzim q10 kullandım c vitamini demir ve omega kullandım. Tabiiki her şey nasip ama ubiquinolün ve q10un kromozom anomalisine etkisi yabancı kaynaklarda da mevcut . İmkanınız varsa kullanın derim. İnşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsinizTeşekkür ederim
İlk gebeliğim 7. hafta düşük. İkinci kimyasal. Üçüncü tüp bebek negatif. Bu normal yolla gebelik. Yaşım 39 bu yüzden yumurtalar kalitesiz olabilir dendi. Dilerim siz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınızGenetik test ile ilgili bilgi verir misiniz?
Beni de ekler misinizMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu M MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat G gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat Phaedra 14 mayıs
Çoook teşekkür ederimGenetik testi devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor birden fazla düşüklerde. Genetik test düşünmeseniz bile pıhtılaşma testini mutlaka yaptırın derim. Birde yaş ilerlese bile kromozom anomalisini engelleyen takviyeler var. Ben son 4 5 aydır bi şeyler kullanıyorum. Bir ay günde 300 mg ubiquinol kullandım normalde günde 600 mga kadar öneriliyor ama tr de sadece 100 mglık satılıyor günde üç kapsül içiyordum çok pahalıya geldiği için devamında koenzim q10 kullandım c vitamini demir ve omega kullandım. Tabiiki her şey nasip ama ubiquinolün ve q10un kromozom anomalisine etkisi yabancı kaynaklarda da mevcut . İmkanınız varsa kullanın derim. İnşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?