2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İsteyerek canım 2 tane kızım var Rabbim belki bide oglum olur niyetiyle tabi hayırlısı neyse o oşsunda
Benim de 2 kız var, yoldaki de kız gibi hissediyorum sanki. İçime öyle doğuyor. Sana da inşallah Allah gönlündekini nasip etsin canım farklı cinsiyet güzel olur tabi ki
Tamam canım
Eğer risk yoksa emzirmenin sorun olmucagini düşünüyorum bir sürü yazı okumuştum ama doktorla da mutlaka konuşulur
Ben de emziriyorum. İkinciye hamileyken de ilkini 7 ay emzirdim. Sıkıntı olmadı. Bunda da öyle yaparım. 5 ay daha emziririm sanırım 2 yaşına gelene kadar.

Eğer risk yoksa emzirmenin sorun olmucagini düşünüyorum bir sürü yazı okumuştum ama doktorla da mutlaka konuşulur
Canım bana aile hekimi de hemşire de emzirmeye devam et dediler. Sağlıklı beslenip vitamin takviyesi olursa sorun olmazmış
Bir de tandem emzirmeyi incelemeni tavsiye ederim. Ben deneyeceğim

Evet canım , bebek için . Bir de bebeğim emiyor. Güçten düşmeyim diye bir de doktor vitamin takviyesi de verdi, onu da kullanıyorum
İyi yapmışsın canım ben de aynıyım küçüğümü emziriyorum. Ben de doktordan takviye isteyeceğim.

Canım bana aile hekimi de hemşire de emzirmeye devam et dediler. Sağlıklı beslenip vitamin takviyesi olursa sorun olmazmış
Bir de tandem emzirmeyi incelemeni tavsiye ederim. Ben deneyeceğim
Tandem çok zorlayabilir gibi düşüyorum ben. İlkinde de 7 ay emzirdim. Son aylarda koca göbekle emzirmek hem çok zor hem de meme uçları acıyor biraz. Yine de çok güzel bir olay kesinlikle yapabilen olursa. Ben de çok bunalmazsam deneyebilirim diye düşünüyorum. Ama emin de değilim

Kizlar ilk kontrolunuze kac haftalik gittiniz. Resmen doktora gitme fobisi oldu. Gittigimde olumsuz şeyler duyacam diye korkuyorum gitmek istemiyorum. Hemde merak ediyorum. Su an 5+2 1 hafta daha beklesem 6+4 gibi gitsem kalp atisi da duyulur mu. Kac gunlukken duydunuz kalp atisini merak ediyorum.

Nasl bulantılarn feln çok ondan mı yoksa içine mi öyle doğdu hangisi hayırlıysa hepimiz için o olsn tabiki
Yok canım henüz bulantım başlamadı benim. Eşim de ben de kız gibi hissettik sadece. Bakalım sürpriz olacak mı bize
İki kızımda aşırı bulantı vardı. Kızlar bulantı yaparmış zaten. Senin nasıldı? İlk iki kızda bulantın var mıydı? Bunda nasıl?

Ahh ahh bulantı ne demek öldüm öldüm dirildim valla 2.de zofranla zor atlattım şimdide var tabi bulantı ben bide paniğim zatn olmasada oluyo agrı sızı bulantı

6+5 te duydum ben.

Ahh ahh bulantı ne demek öldüm öldüm dirildim valla 2.de zofranla zor atlattım şimdide var tabi bulantı ben bide paniğim zatn olmasada oluyo agrı sızı bulantı
Of benim de öyleydi şimdi başlamadı diye çok mutluyum. İnşallah başlamaz da dua edelim Bende de çok hafif sabah havalanma oluyor ama şükür.

Genetik testi devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor birden fazla düşüklerde. Genetik test düşünmeseniz bile pıhtılaşma testini mutlaka yaptırın derim. Birde yaş ilerlese bile kromozom anomalisini engelleyen takviyeler var. Ben son 4 5 aydır bi şeyler kullanıyorum. Bir ay günde 300 mg ubiquinol kullandım normalde günde 600 mga kadar öneriliyor ama tr de sadece 100 mglık satılıyor günde üç kapsül içiyordum çok pahalıya geldiği için devamında koenzim q10 kullandım c vitamini demir ve omega kullandım. Tabiiki her şey nasip ama ubiquinolün ve q10un kromozom anomalisine etkisi yabancı kaynaklarda da mevcut . İmkanınız varsa kullanın derim. İnşallah tez zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsiniz

Beni de ekler misiniz sat 14 Mayıs, tahmini 5 Şubat doğum görünüyor herkes sağlıkla alsın bebişini kucağına

Çoook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…