Hayır benim dış gebelik öyküm olduğu için ondan 10 gün önce de kese görmeye gittim.Ilk kontrolunuze de o zaman mi gittiniz. Allah bekleyen herkese olumlu sonuçlar nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır benim dış gebelik öyküm olduğu için ondan 10 gün önce de kese görmeye gittim.Ilk kontrolunuze de o zaman mi gittiniz. Allah bekleyen herkese olumlu sonuçlar nasip etsin
Bana da 6 Temmuz’a vermişlerdi. Bende dayanamayıp kendi kadın doğum doktoruma gittim. Cuma’ya kadar kese içinde görünecek boyuta gelir inşallah.
Bugün gitti . 6+4 üm ve minik minik duyduk kalp atışını. Doktor daha kücük haftaya fln daha da atıs hızı artar dedi:)Kizlar ilk kontrolunuze kac haftalik gittiniz. Resmen doktora gitme fobisi oldu. Gittigimde olumsuz şeyler duyacam diye korkuyorum gitmek istemiyorum. Hemde merak ediyorum. Su an 5+2 1 hafta daha beklesem 6+4 gibi gitsem kalp atisi da duyulur mu. Kac gunlukken duydunuz kalp atisini merak ediyorum.
Beni de ekler misiniz sat 1 mayisTabiki ekliyorum
Ay valla aynısı bende de var bende haftaya gitsem mi diyorum şuan 5+5imKizlar ilk kontrolunuze kac haftalik gittiniz. Resmen doktora gitme fobisi oldu. Gittigimde olumsuz şeyler duyacam diye korkuyorum gitmek istemiyorum. Hemde merak ediyorum. Su an 5+2 1 hafta daha beklesem 6+4 gibi gitsem kalp atisi da duyulur mu. Kac gunlukken duydunuz kalp atisini merak ediyorum.
Gündüz bile zar zor yiyorum aksam midem hic almıyorArkadaşlar akşam yemeklerinizde ne yiyorsunuz ben hep geçiştiriyorum
Benim bir kimyasal iki tane de 9. Hafta gelisim durmasi sonucu kurtajim var, bi tane kizim var 19 aylik, düşük tekrarlayinca kadin dogum doktoru hematoloji ye yönlendirdi, orda test yaotilar, bir ay sonra sonucu cikacak. Eger tekrarlayan dusuk varsa gitmeni oneririm. Ben ikinci dusugumde kan sulandirici igne kullanmama ragmen gitti.Teşekkür ederim
İlk gebeliğim 7. hafta düşük. İkinci kimyasal. Üçüncü tüp bebek negatif. Bu normal yolla gebelik. Yaşım 39 bu yüzden yumurtalar kalitesiz olabilir dendi. Dilerim siz sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız Genetik test ile ilgili bilgi verir misiniz?
Benim bunda asiri bulantim var nerdeyse bir sey yiyemiyorum ama kizimda hamile oldugumun farkimda bile degildim, dogurana kadarYok canım henüz bulantım başlamadı benim. Eşim de ben de kız gibi hissettik sadece. Bakalım sürpriz olacak mı bize
İki kızımda aşırı bulantı vardı. Kızlar bulantı yaparmış zaten. Senin nasıldı? İlk iki kızda bulantın var mıydı? Bunda nasıl?
Öyle bi teori işte canım kesinliği yok doğuran kadar nasıl farkında değildin orasını anlamadımBenim bunda asiri bulantim var nerdeyse bir sey yiyemiyorum ama kizimda hamile oldugumun farkimda bile degildim, dogurana kadar
Benim de oğlumda mide bulantısı çok hafif sabahları olmuştu. Onun dışında şimdikinde olduğu gibi aşırı bel ağrısı ve uyku hali vardı. Bunda da aynı belirtiler varBenim bunda asiri bulantim var nerdeyse bir sey yiyemiyorum ama kizimda hamile oldugumun farkimda bile degildim, dogurana kadar
Merhaba benimde 21 şubatsağ salim doğsun lar inşallahMerhaba kızlar, benim doğum yapma tarihim de 21şubat2023 görünüyor
7 temmuz perşembe günü. Arifeden bir gün önce yani. Aynı gün randevum var benimde 7 haftalık falan olacak ultrasona göre. İnşallah bebeği görebiliriz şuan sadece keseyi gördümBen de mhrsden randevu aldım biraz önce. 7 temmuz cuma gününe ilk kontrolüm olacak. Epey büyümüş olur o zamana direkt kalp atışını duyarız diye düşünüyorum
Evet haberleşelim mutlaka.İnşallah canım haber ver banada aynıyız seninle
İnşallah benimki de o kadar filan olur heralde. Beklenen doğum tarihi neydi senin?7 temmuz perşembe günü. Arifeden bir gün önce yani. Aynı gün randevum var benimde 7 haftalık falan olacak ultrasona göre. İnşallah bebeği görebiliriz şuan sadece keseyi gördüm
Son adet tarihine göre 21 şubat görünüyorİnşallah benimki de o kadar filan olur heralde. Beklenen doğum tarihi neydi senin?