- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Benide eklermisiniz 9 mayıs sat 20 şubat doğum şeklindeMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat L LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu M MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat G gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat
Kızlar selamlar,
9 Haziran’da transferim olmuştu. Dün bebişin kendisini göremesekte kesesini gördük çok şükür. Sanırım henüz çok küçük olduğu için görülememiş. Yani biz öyle umut ediyoruz.Şuan 4+6’dayım. Yalnız aklıma bir şey takıldı. Doktorum bana günde 1 tane coraspin başlamamı söyledi. İnternette okuduğum makalelerde Türkiye’deki doktorların hamile kadınlara rutin olarak bu ilacı verdiklerini ve bunun yanlış bir uygulama olduğunu yazmışlar. Aranızda bu ilaca başlayan ve neden kullanmamız gerektiğini bilen var mı acaba? Benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.
İki hamilelik geçirdim hiç kullanmadım. Trde standart olarak verilen folic acid, dvit, multivit, magnezyum gibi vitaminlerdir. Coraspirin kullanan hiç duymadım.Kızlar selamlar,
9 Haziran’da transferim olmuştu. Dün bebişin kendisini göremesekte kesesini gördük çok şükür. Sanırım henüz çok küçük olduğu için görülememiş. Yani biz öyle umut ediyoruz.Şuan 4+6’dayım. Yalnız aklıma bir şey takıldı. Doktorum bana günde 1 tane coraspin başlamamı söyledi. İnternette okuduğum makalelerde Türkiye’deki doktorların hamile kadınlara rutin olarak bu ilacı verdiklerini ve bunun yanlış bir uygulama olduğunu yazmışlar. Aranızda bu ilaca başlayan ve neden kullanmamız gerektiğini bilen var mı acaba? Benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Merhaba benimle benzer bir durum yaşıyorsunuz sanırım. Sat benim de 28 nisan. 7+0 da gittim doktora yolk büyük gebelik 6+0 ile uyumlu dedi. Kalp atışı vardı ama duyulmuyordu. Bir hafta içinde düşer ya da kalbi durur dedi. Sonra 7+6 da gittim. 6+1 ile uyumlu dedi ama embriyo var kalp atışı duyuluyor. Gelişimi çok yavaşmış. Bir hafta sonra tekrar çağırdı umutlu olma sorunlu bir gebelik bu diyor. Sonu ne olacak bilmiyorum. Ben ümidimi kaybettimMerhabalar kızlar, Ben de Şubat 2023 annesi olmayı hayal ederken bekleme aşamasına geçtim birdenNormalde sat 28 Nisan yani 8 haftalık hamile olmam gerekiyor ama ultrasonda 2 hafta geriden geliyor ve doktor kesenin içinde yolk görmesine rağmen embriyo göremedi beklemek lazım dedi yarın tekrar gideceğim doktora ama bu durumda olup da olumlu sonuçlanan çok az kişi var sanırım çok üzgünüm
Bir de bende hiç mide bulantısı, baş dönmesi gibi klasik hamilelik belirtileri yok.
Benimle aynı şeyleri yaşayıp bebeği sonradan gören oldu mukesem 14 mm idi bir hafta önce.
Doktor bana da prilam verdi ama şuanlık idare edebiliyorum diye kullanmadım hiç. Eğer ilerlerse bulantım kullanıcam.Kızlar selamm önceki yazdigimda mide bulantılarıyla bas etmeye çalışıyordum. Doktor prilam verdi ilk kullandığımda hicbir ise yaramadı ama zamanla zamanla hayatını kurtardı resmen. Gece yatmadan iki adet içiyorum ve ertesi günüm çok rahat geçiyor. Ilaç hamileler için üretilmiş hicbir zararı yok diyorlar. Bulantı tamamen yok olmasa da büyük ölçüde azaldı bende.
Canim hangi taraftan geldigi cinsiyeti belirlemiyor. Varsayımlara gore erkek bebekler rahimde sag tarafa yerleşiyor. Kiz bebekler rahmin sol tarafına yerleşiyor diyorlarEvet öyle , xy belirliyor. Ama bizimkisi laf ebeliği iştebir yerden duymuştum, demek ki doğruluk payı yok
Hayirli olsun canim. Allah güç kuvvet versin sanaMerhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim. Aslında 9 aylık Bir bebeğim var ve emiyor 9 yaşında da bir kızım var tamamen 3. Sürpriz oldu ne yapıcam hiç bilmiyorum hepinize sağlıklı gebelikler
Ayyy çok teşekkür ederim içim rahatladı biraz.Merhaba benim de 9 haziranda tranaferim olduaynı gün olmuşuz. Sağlıkla devam etsn inşallah
Coraspin kan sulandırıcı hap. Hamilelikte pıhtı ihtimalini ortadan kaldırmak için doktorlar veriyor. Bir zararı yok aslında trombofoliyi önlemek için yani tamamen. Mesela ben pıhtılaşma meyilliyim o yüzden oksapar yani kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ve doğum yapana kadar kullanıcam , endişelenmeyin
Burada da pıhtılaşmayı önlemek amacıyla kullananlar varmış. Zararı yok diyorlar ama insan tedirgin oluyor yine de. Bir doktora daha danışıp öyle başlayayım en iyisi. Sonuçta gebe kalmak için çok zorlu yollardan geçiyoruz.İki hamilelik geçirdim hiç kullanmadım. Trde standart olarak verilen folic acid, dvit, multivit, magnezyum gibi vitaminlerdir. Coraspirin kullanan hiç duymadım.
Merhabalar aynı durumdayızMerhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim. Aslında 9 aylık Bir bebeğim var ve emiyor 9 yaşında da bir kızım var tamamen 3. Sürpriz oldu ne yapıcam hiç bilmiyorum hepinize sağlıklı gebelikler
Evet pıhtılaşma problemi varsa verilir ama onun dışında standart bir ilaç değildir. Şöyle ki tüp bebek olduğu için daha kıymetli şu an bebeğin. Belki önlem olsun diye vermiştir doktorun diye düşünüyorum.Burada da pıhtılaşmayı önlemek amacıyla kullananlar varmış. Zararı yok diyorlar ama insan tedirgin oluyor yine de. Bir doktora daha danışıp öyle başlayayım en iyisi. Sonuçta gebe kalmak için çok zorlu yollardan geçiyoruz.
Evet canm 3. Allah nasip ederseCanım senin de 3. Değil mi?
Evet canım öyleymişCanim hangi taraftan geldigi cinsiyeti belirlemiyor. Varsayımlara gore erkek bebekler rahimde sag tarafa yerleşiyor. Kiz bebekler rahmin sol tarafına yerleşiyor diyorlar
Benim de 11,5 aylık bebeğim var canım. Hala emiyorMerhaba hanımlar yeni hamile olduğumu öğrendim. Aslında 9 aylık Bir bebeğim var ve emiyor 9 yaşında da bir kızım var tamamen 3. Sürpriz oldu ne yapıcam hiç bilmiyorum hepinize sağlıklı gebelikler
Doğru söylüyorsun tüp bebek diye istemsiz daha hassas ve pimpirikli davranıyor insan. Tamamen psikolojik aslında.Evet pıhtılaşma problemi varsa verilir ama onun dışında standart bir ilaç değildir. Şöyle ki tüp bebek olduğu için daha kıymetli şu an bebeğin. Belki önlem olsun diye vermiştir doktorun diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?