Amin inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda dolar yeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinCanım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda dolar yeri
Sabah 8 gibi kahvaltı ediyorum ama zaten bulantılarım başlamadı henüz. İki hamileliğim de çok bulantılı geçmişti benim. Ayran ve leblebi yemiştim bir öncekinde. Ya da tuzlu peynirler, muz, ceviz gibi sağlıklı alternatifler yemiştim. Bunda nasıl olur bilmiyorum. Sen de araları çok açmadan sağlıklı şeyler atmıştır istersen. Allah kolaylık versin. Bulantı işi çok zor.Akşam 8den sonra yemeyince sabah çok aç olunuyor mideniz bulanmıyor mu? Bende normalde sizin gibi besleniyordum ama şimdi uzun süre açlıkta midem hemen bulanıyor.
Ahaha sola yerleşti heraldeİyi akşamlar kızlar dün muayenede doktor dediki bu arkadaş sol tarfatan gelmiş sol ile sağ arasında fark varmı ayyy çok saçma ama ne bilim merak ettim
Kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin Allah inşallah gönlüne göre versinAmin inşallah canım çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Çok üzücü ne diyeceğimi bilemedim, Allah'm hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Merhaba kizlar bugun dr kontrolum vardı, bebegim oluşmuş fakat kalbi durmuş dedi drum kalp atisini duyamadık, beklersem değişir mi dedim kesin ve net değişmez dedi. Ultrasona göre 6+1de kalbi durmuş, 8+2 olmasi gerekiyordu zaten, cok üzgünüm
Evet soldaymışSabah 8 gibi kahvaltı ediyorum ama zaten bulantılarım başlamadı henüz. İki hamileliğim de çok bulantılı geçmişti benim. Ayran ve leblebi yemiştim bir öncekinde. Ya da tuzlu peynirler, muz, ceviz gibi sağlıklı alternatifler yemiştim. Bunda nasıl olur bilmiyorum. Sen de araları çok açmadan sağlıklı şeyler atmıştır istersen. Allah kolaylık versin. Bulantı işi çok zor.
Ahaha sola yerleşti heralde
Hiç beklemeden doktora git sen iyimisin onada baksınlar geç gördüm ama inşallah öyle yapmışsındır.Ben size şunu soracağım afedersiniz ama az önce bebeğimin düştüğünü hissettim içinden birşey kaydı ve ped e baktığımda 2 parmak bogumu kadar gördüm bir süre çok kötü oldum . Ama şimdi onu ne yapacağım bilmiyorum . Bunun hükmü nedir dinen bilen var mı 6 haftalikti kalbi atmaya başlamıştı
3 May sat 6 Şubat 2023 bdt hiç önemli değil maksat beraber süreci tatlı tatlı gecirelimHemen ekliyorum gözümden kaçmış kusura bakmayın :) sat ve bdt yazar mısınız
Çok geçmiş olsun. Herhangi birşey yapılmıyor diye biliyorum. Ama içiniz rahat edecekse uygun bir yere toprağa verebilirsiniz.Ben size şunu soracağım afedersiniz ama az önce bebeğimin düştüğünü hissettim içinden birşey kaydı ve ped e baktığımda 2 parmak bogumu kadar gördüm bir süre çok kötü oldum . Ama şimdi onu ne yapacağım bilmiyorum . Bunun hükmü nedir dinen bilen var mı 6 haftalikti kalbi atmaya başlamıştı
Solda oluşan kız, sağda oluşan erkek diye duymuştum bir yerdenEvet soldaymış
Benim sol tüpüm yok hep sağda oluşacak ve hep erkek mi doğuracağımSolda oluşan kız, sağda oluşan erkek diye duymuştum bir yerden
İlk hamileliğimde de şimdikinde olduğu gibi canım çok tatlı isterdi. Ama sonra tatlıdan tiksinmiştim. Gebelik şekeri de çıkmıştı , 2-3 ay dikkat etmiştim. Buna rağmen doktor 9 kg demişti , ben 15 kg almıştım.Maşallah ilki senin aşırı değilmiş. Hiç almamak mümkün mü bilmiyorum ama 3-4 minimum sanırım.
Ben hamilelik başından beri 3 kg verdim dikkat ederek. Ekmek, hamur işi, tatlı gibi şeyler yemiyorum. Sabahları Karatay tabağı yiyorum ekmeksiz ve kefir içiyorum. Öğlenleri hafif Salata tarzı yiyorum genelde. Ara olarak meyve filan. Akşam da yine normal yemek yiyorum 1 porsiyon ve yanına Salata karpuz cacık gibi şeyler. 8den sonra da yemiyorum bir şey.
İkincide de böyle yaptım ama hamur işine çok dikkat etmedim. Ayrıca biraz ilerleyen aylarda malum sen de bilirsin işte ceviz muz gibi bebeğe kilo aldıran şeyler yemeye dikkat ettim.
Dikkat ettikten sonra olmayacak şey değil aslında ya gözümüzde büyütmeye gerek yok.
Eğer bebeğin erkek olursa , bu söyledikleri doğrudur derizBeni
Benim sol tüpüm yok hep sağda oluşacak ve hep erkek mi doğuracağım
Öyle aynen paketli gıdalar filan bebeğe hiç bir şekilde faydası yok aksine zararı var.İlk hamileliğimde de şimdikinde olduğu gibi canım çok tatlı isterdi. Ama sonra tatlıdan tiksinmiştim. Gebelik şekeri de çıkmıştı , 2-3 ay dikkat etmiştim. Buna rağmen doktor 9 kg demişti , ben 15 kg almıştım.
Bu yazdıkların bana rehber oldu, teşekkür ederim Ben de artık daha sağlıklı beslenmeliyim, ekmeği, tatlıyı minimuma indirmeliyim. Çünkü bebeğe de bana da hiçbir faydası yok
Geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi ?Ben size şunu soracağım afedersiniz ama az önce bebeğimin düştüğünü hissettim içinden birşey kaydı ve ped e baktığımda 2 parmak bogumu kadar gördüm bir süre çok kötü oldum . Ama şimdi onu ne yapacağım bilmiyorum . Bunun hükmü nedir dinen bilen var mı 6 haftalikti kalbi atmaya başlamıştı
Canimm o kadar uzuldum ki anlatamam, kim bilir sen nasil uzgunsun simdi Rabbim aratmadan bekletmeden saglikli bir sekilde tekrar nasip etsin insaAllah kuzumBu iyi birşey alttan çok acıdı zaten belkide ondan ama birşey de diyemiyorum Rabbim en iyisini bilir . Bakmasın bence kendi düşüncem bir daha gebe kalırsam baktirmayi düşünmüyorum . Baktı ve ardından 1-2 saat içinde düşük oldu.
İlk çocuğum sağdandı kız oldu, kaybettiğim bebekte sağdan dı erkekti, şimdi yine sağdan yumurtlamışım bakalım ne olacakSolda oluşan kız, sağda oluşan erkek diye duymuştum bir yerden
Allah'ım sana sabır versin. Yüreğine ferahlık versin. En kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bu acıyı biliyorum. Sabret geçecek ve vakti gelince Allah sana tekrar nasip edecek.Bu iyi birşey alttan çok acıdı zaten belkide ondan ama birşey de diyemiyorum Rabbim en iyisini bilir . Bakmasın bence kendi düşüncem bir daha gebe kalırsam baktirmayi düşünmüyorum . Baktı ve ardından 1-2 saat içinde düşük oldu.