2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz ama aklıma bebegım gelınce dayanabilirim dıyorum bu da gececek dıyorum rabbım cumlemize vaktinde en hayırlı sekılde kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin inşallah amin sımdı ilk defa kalp atısını duyucam cok heyecanlanıyım sızler neler hissettiniz

Kızlar selam,bugün kontrolüm vardı. Kalp atışlarını duyduk çok şükür. Kanama alanım varmıs ama çok moralim bozuldu. Doktor önlemimizi alalım bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum dedi. Bebek iyi görünüyordu kalp atışlarını da dinletti. Progestana başlattı umarım faydası olur

Ben bugun ordan oraya ayildim bayildim kizlar ya hic kendimde degildim.esim yemek getirmis oglen onu yedim tekrar bayildim koltukta uyumusum uyandim yataga gectim yeni kendime geldim gun gecti bos bos hicbir sey yaoamadim
Aynen bende öyleyim canım akşama kadr Bi iş yapıom Bi kendimi yatağa atıyom ve bide sürekli acıkmak çok sıkıcı mide bulantısıda cabası biran önce hayırlısıyla su 3 4 ay geçse inş biraz rahatlarız belki

Ben acikmiyorum bile kiz valla acken midem daha kotu bulanmasa o iki ogunumu bile yapmam yani yemek yemeye bayilan ben şu an eziyet gibi goruyorum

Ben acikmiyorum bile kiz valla acken midem daha kotu bulanmasa o iki ogunumu bile yapmam yani yemek yemeye bayilan ben şu an eziyet gibi goruyorum
Acıkmak değil zatn benden habersiz midem kazınıyo ama sürekli hele Bi uyursam yandm açlıktan midem bulanmış halde kalkıyorum canm bide benm 2 kızım var 8ve 5 yaşında dnlenemiyomda

Acıkmak değil zatn benden habersiz midem kazınıyo ama sürekli hele Bi uyursam yandm açlıktan midem bulanmış halde kalkıyorum canm bide benm 2 kızım var 8ve 5 yaşında dnlenemiyomda
Ya kiyamam sana valla evd eilgi bekleyen bebeklerle gebelikte zor onceden bi olursa ikinciyi hic korunmayacam diyodum su an bira cekimserim

Benimde 6+3 ve eşim askerde annemde kalıyorum. İşin kötü tarafı eşim ve ben haricinde daha kimse hamile olduğumu bilmiyor . Her sabah kusarak uyanıyorum

Kızlar ben bugün yine doktora gittim boş gebelik riskim var şu anda 8 haftalık hamileyim bugün kesede yine bebiş yoktu. Bu defa başka bir doktora gittim. Bir önceki doktor yolk kesesi büyük olumsuz görünüyor demişti. Bu doktora söyledim yolk kesesi büyükmüş sorun olur mu dedim. O bizim için şu an çok öncelikli değil dedi. Kese çok iyi görünüyor içinde bebek olmasa da dedi:)))

Ve 10 gün kadar daha beklemeye devam dedi. Bekle bekle bir hal oldum.
Eşime takılıyorum artık : "Bu çocuk çok akıllıca bir karar verip Norveç' e gitti şimdiden herhalde" diye

Yaa inşallah güzel haber alalım

Ben Sat tarihini bilmiyorum çok kötü oldu ya böyle takip etmemiştim o ay normalde takip ederim. Ama ilişki tarihine göre 6+0 gözüküyor. Tam emin olmamakla birlikte. Tatilde olduğumdan doktora da gidemiyorum. Annemlere çaktırmak istemiyorum çünkü. Bayramdan sonraya bebe 2 aylık olacak resmen. Bakalım devam ederse inşallah o zaman ne kadarlık olduğunu tam kesin öğreneceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…