6+6 yım bir haftayı geçti başlıyalı bulantılar inş erkenden de biter ilaç bastırıyor hatta çoğu insanda baya etkili ama ben ilk çocuğumdada böleydim ilaç bir nebze iyi geliyor
Günaydın hamik anneler bulantılarınız nasıl? Benim dün hiç bir şeyim yoktu o kadar iyidim ki gezdim tozdum bugün işe geldim kapıdan girmeden midem bulanmaya başladı sanırım iş yernden tiksinmişim ya böyle olan var mı her yer kokuyoooor
Söylerdi canım merak etme. Evham yapıp üzme kendini. Yorulmamaya çalış, ayaklarını uzat dınlen. Dr süphelenseydı düşük önleyici bir iğne vardı adını hatırlayamadım şimdi, onu vururdu cınku hiçbir zararı olmayan bi iğneymiş. En ufak tehlikede vuruyorlar onu. Magnezyum da agrıları azaltır. Maden suyu içebilirsin ya da hapını alabılırsın ama doktoruna danış tabi
Çok sağ ol canım içimi rahatlattın. Neyse ki ağrım sızım yok o yüzden içim rahat bir bakıma galiba Bir tehlike olsaydı doktor bir şey söylerdi dediğin gibi teşekkürler canım
Arkadaşlar bende 7 . Haftaya girdim üç gündür afedersinz ama peceteye silince kahverengi pihtili akıntı oluyordu az az çamaşıra bile çıkmıyordu ama bugun bir kaç damla akıntı çoğalmış çamaşırımda oecwteyle sildim yime pıhtı geldi bir parça acaba sizde olan var mı int baktım normal görünüyor kırmızı renkte olmadığı müddet ama size sorayalim dedm görsel atamiyirm maalesef
Ben de iki gündür aynı şeyi yaşıyorum benim de tam 6 hafta bitti 7 haftaya girdim. Aynı şeyi yaşıyorum ama bir yandan da doktora yeni gittiğim için bir sıkıntı görseydi bunu söylerdi diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Ağrım sızım olmadığı için okuduklarıma göre bir sıkıntı olmadığını yazıyor. Akıntı da pembe veya kırmızı değil dediğin gibi pıhtılı kahve rengi ara ara geliyor. Korkma İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntısı yoktur bebişlerimizin
Al benden de o kadar bana da enden genişlemiş hissediyorum bende kilo almadım. Bir tek bende mi oluyor ne oluyor bana falan modundaydım şimdi bu yazdığını görünce bir nebze rahatladım
Benim normal hesaba göre sizin gibi 8 Şubat olması gerekiyor ama galiba geç döllenme olmuş öyle bir şey sanırım şu an tam 6 artı birim normalde 7 olmam gerekiyordu 4 gün geriden geliyorum doktorum öyle söyledi.
Benim normal hesaba göre sizin gibi 8 Şubat olması gerekiyor ama galiba geç döllenme olmuş öyle bir şey sanırım şu an tam 6 artı birim normalde 7 olmam gerekiyordu 4 gün geriden geliyorum doktorum öyle söyledi.
Benimde hafif bulantim var kafama halsizligim uyku tutmaması takılmıyor ağrım sancim şiddetli yatakta dahi baş dönmem var bunlar olduğu için acaba sıkıntılı bi durum mu diye düşünüyorum
Bence değil. Klasik hamilelik belirtileri mide bulantısı baş donmesi. Az daha sabret geçecek nasılsa. Folik asit uykusuzluk da yapabilir. Bende yapıo mesela bu yüzden sabahları alıyorum.