2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar selam Tabiki de daha kilo almadım ama bayağı genişledim bu normal mi? Hiçbir pantolum olmuyor

Benim üçüncü gebeliğim hiç bulantım olmadı kişiden kişiye değişiyor canım

Çok sağ ol canım içimi rahatlattın. Neyse ki ağrım sızım yok o yüzden içim rahat bir bakıma galiba Bir tehlike olsaydı doktor bir şey söylerdi dediğin gibi teşekkürler canım

Ben de iki gündür aynı şeyi yaşıyorum benim de tam 6 hafta bitti 7 haftaya girdim. Aynı şeyi yaşıyorum ama bir yandan da doktora yeni gittiğim için bir sıkıntı görseydi bunu söylerdi diye düşünüp kendimi rahatlatıyorum. Ağrım sızım olmadığı için okuduklarıma göre bir sıkıntı olmadığını yazıyor. Akıntı da pembe veya kırmızı değil dediğin gibi pıhtılı kahve rengi ara ara geliyor. Korkma İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntısı yoktur bebişlerimizin

A bizim sat aynı ama bdt bende 8 şubat çıkıyor siz nerde 12 şubat hesapladınız
Benim normal hesaba göre sizin gibi 8 Şubat olması gerekiyor ama galiba geç döllenme olmuş öyle bir şey sanırım şu an tam 6 artı birim normalde 7 olmam gerekiyordu 4 gün geriden geliyorum doktorum öyle söyledi.

Canım beta HCG senin kaç çıktı ilk öğrendiğinde ben de 18 Mayıs'ta son adet olmuştum 13 Haziran da 27 ile öğrendim
Canim bir gün var aramızda bende 19 mayıs. Ben ilk öğrendiğimde 75 di. Doktora gittiniz mi kese görünür mü artik. 4+4 simdi benimki

Benimde hafif bulantim var kafama halsizligim uyku tutmaması takılmıyor ağrım sancim şiddetli yatakta dahi baş dönmem var bunlar olduğu için acaba sıkıntılı bi durum mu diye düşünüyorum
Bence değil. Klasik hamilelik belirtileri mide bulantısı baş donmesi. Az daha sabret geçecek nasılsa. Folik asit uykusuzluk da yapabilir. Bende yapıo mesela bu yüzden sabahları alıyorum.

Merhabalar kızlar :) benim de hiic belirtim yok bugün 6+0 im. Ama ilk kızımda da hiç belirtim olmamıştı.

Birsey sormak istiyorum. Afedersiniz cinsel iliskiden sonra lekelenmeniz oluyor mu? Bu durum beni biraz korkutuyor ama internette de normal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…