Ben kimyasaldan sonra coraspine başladım canım ama bilmiyorum ki yetersiz mi kalıyorYüzde 60 yeterli diyorlar canim. Bence de gayet güzel artmış. En iyi doktorun bilir elbette.
Canim coraspirin yada sulandirici felan tavsiye etmedi mi. Kan koyu olursa da hızlı gelişmiyor
Doktorun düzenler canim. Korkma düzenli bir artış var. İnsalalh hersey güzel olacakBen kimyasaldan sonra coraspine başladım canım ama bilmiyorum ki yetersiz mi kalıyorGünde 1 tane içiyorum
Ay inşallah insan çok korkuyorGayet guzel kuzum gonlunu ferah tut
Yok canim gonlunu ferah tut duzneli artis oldugu surece sorun olmaz Allahin izniyleAy inşallah insan çok korkuyorbi an sanki azmış gibi hissettim epey kötü oldum
Allah razı olsun nasıl rahatladım okuyunca anlatamam kucağımıza alasıya kadar bu korku devam edecek sanırım1000e kadar 48 saatte 2 kat
1000-6000 arasi yaklaşık 72 saatte 2 kat
10.000 üzeri ise yaklaşık 96 saatte 2 kat kadar artış olduğu, ilk hafta çok hızlı olan artışın gebelik ortasına kadar hız azalsa da artarak devam ettiği ve sabitlendigini biliyorum.
Bu doğrultuda artışınız normal görünüyor.
Ben de kaygıyla bekliyorum. Kalp atışını duyunca rahatlayacagiz insallah
İnşallah canım inşallah hiç birimizde bi sorun olmadan kucağımıza alalımYok canim gonlunu ferah tut duzneli artis oldugu surece sorun olmaz Allahin izniyle
Olmadı kan sulandırıcı iğne isterim kuzum önlem amaçlıDoktorun düzenler canim. Korkma düzenli bir artış var. İnsalalh hersey güzel olacak
Aile hekiminde kan verdim sonuç 282 çıktı. Bir daha bakmadı zorlada bakacaksın denmiyor. Randevum 20 Haziran. daha erken bulamadım. İnşallah sağlıklı bir süreç yaşarız.Ya ben de buraları okudum böyle bi tedirgin oldum gereksiz benim ilk gebeliğim üç aydır deniyordum hamile kaldım Allah’a şükürler olsun son adet tarihim de 6 Mayıs. Ben 4 Haziran da gebelik testi yaptım evde pozitif sonra hemen kan verdim özel hastanede 339 çıktı 9 haziranda aile hekimine gittim durumu anlattım benden kan aldı ama genel beta ya bakmamış şeker Demir falan onlara baktı beta ya gerek yok dedi ben bakacak sanmıştım hatta sonuç çıktıktan sonra öğrendim bakmadığını gerek yok hamilesin zaten dedi. Ben de tamam dedim boşu boşuna da zaten kuruntu yapmaya gerek ypk dedim. Şimdi buraları okuyunca içime kurt düştü yaa 24 Haziran a randevu aldım o zaman gideceğim kadın doğuma acele etmedim yani ne bileyim
Ben dün kan vermiştim, beta 57 çıkmış .Selam kızlar benim iki gün önce 303 çıkmıştı beta değerim bugün 545 çıktı %80 lik bir artış olmuş, nasıl sizce böyle bir durum yaşayan var mı?
Kuzum değeri boşver artışı güzel olsun sağlıklı ilerlesin inşallahBen dün kan vermiştim, beta 57 çıkmış .
Senle günümüz aynı ama senin değerlerin benim değerlerimi döver
Sat bat bdt hepsi aynı seninleKuzum değeri boşver artışı güzel olsun sağlıklı ilerlesin inşallahseninle sat mı aynı bdt mı?
Aaa bizimde aramızda 1 gün varmış inşallah sağlıklı hamilelik yaşarızKuzum değeri boşver artışı güzel olsun sağlıklı ilerlesin inşallahseninle sat mı aynı bdt mı?
İnşallah ikimizde değeri katlanarak artar kuzumSat bat bdt hepsi aynı seninlebenimki geç döllenme olabilir. Dr Pazartesi tekrar kan istedi. Pozitif olduğunu öğrendim ya, çok merak ediyordum sonucu, şükür pozitif geldi. Allahım sağlıklıca hayırlıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet kuzumAaa bizimde aramızda 1 gün varmış inşallah sağlıklı hamilelik yaşarız
İçin rahat olsun canım, güzel artar inşallahİnşallah ikimizde değeri katlanarak artar kuzumbende Salı günü tekrar kan vericem inşallah 2000 lerde çıkarsa beta rahat edicem
Oo maşallahAaa bizimde aramızda 1 gün varmış inşallah sağlıklı hamilelik yaşarız
Sıkıntı etme hiç bende iki kere kan verdim ilki 90 diğer hafta 469 çıktı bundan sonra ikiye katlar artık kadın doğuma istediğin zaman başlayabilirsin dedi sağlık ocağı bende 24 hazirana aldım sizin gibi. Sebebi keseyi görme ihtimali yüksek oluyor diye geç randevu seçtim. Boşuna keseyi görmedik 1 hafta sonra 3 gün sonra gel muhabbetleri ile kendimi yıpratmak istemedim. Her günün tadını çıkaralım, dilerim de herkesler bebişlerine seneye şubat ayı kavuşsun.Ya ben de buraları okudum böyle bi tedirgin oldum gereksiz benim ilk gebeliğim üç aydır deniyordum hamile kaldım Allah’a şükürler olsun son adet tarihim de 6 Mayıs. Ben 4 Haziran da gebelik testi yaptım evde pozitif sonra hemen kan verdim özel hastanede 339 çıktı 9 haziranda aile hekimine gittim durumu anlattım benden kan aldı ama genel beta ya bakmamış şeker Demir falan onlara baktı beta ya gerek yok dedi ben bakacak sanmıştım hatta sonuç çıktıktan sonra öğrendim bakmadığını gerek yok hamilesin zaten dedi. Ben de tamam dedim boşu boşuna da zaten kuruntu yapmaya gerek ypk dedim. Şimdi buraları okuyunca içime kurt düştü yaa 24 Haziran a randevu aldım o zaman gideceğim kadın doğuma acele etmedim yani ne bileyim
Yok canim gidemedim, drumun cenazesi varmış randevumu iptal ettiler, sali günü gidecegim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?