2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Cok tesekkur ederim darisi basiniza insaAllah

Çok yoruldum ben Yaşım da ileri. Çok üzgünüm Anne olmayı dileyen herkes sağlıkla kucağına alsın Umarım sorunsuz ilerler sizin için süreç. İyi haberlerinizi bekliyorum
Hayırlısı ama hemen kapılma umutsuzluğa vardır bir hikmet belkide bidahaki sefere herşey yolunda diecek iyi düşün

Herkesin değeri aynı olmuyor kafana çok takma inşallah sağlıkla devam eder sürecin

Arkadaşlar gerginlik bu süreçte çok normal kaygı da aynı şekilde ama kulaktan dolma şeylere odaklanmayın lütfen. Benimde 6+0 da karnımdan duyulmadı vajinal baktırdım ki tıbben hiç bir sakıncası yok zaten istesede probla rahme giremez bu da bebeğe zarar vermez. Vajinal yol ile pıt pıt mis gibi de duyduk çok şükür sorun da olmadı.

Bence en önemlisi iletişim, sadece iletişim kurabileceğimiz ve güven veren bir hekim ihtiycımz olan. Burada tecrübe paylaşmak çok güzel ama hepimiz bir değiliz. Hatta hep denilir bir önceki bebekle bile çok farklı diye. Umudumuzu Allah’a bağlayıp olumlu düşünülelim inşallah..

İkinci gebeliğim. İlk gebeliğimde dış gebelik yaşadım malesef. Ameliyatla tüpüm alında ocak ayında. O yğzden pimpirik reis diyorum kendime
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş canım. Ne yapsan haklısın. Ama yine de elinden geldiğince rahat ol, sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat oluyor. Sen stresli olursan bebeğin de anne karnında strese giriyor

Bunu kendime günde belki 50 kere söylüyorum.
Olacağı varsa olur. Doğacağı varsa doğar. Herşey allahtan.
Ama işte yine de içim net olarak rahat değil

Kızlar duygularım resmen ele geçirdi beni ve bu duruma sinir oluyorum eşimle bile tartışıyorum artık

Kızlar duygularım resmen ele geçirdi beni ve bu duruma sinir oluyorum eşimle bile tartışıyorum artık
Bemde 1 hafta oncesine kadar boyleydim sonra dedim napiyosun kizim kendine gel durduk yere aglamalar laf saymalar falan sonra kendimi sakinlestirdim kontrol etmeye basladim. Garibim adam da hic sesini cikarmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…