Yok yok alttan baktırmak çok riskli. Kesinlikle 9. Haftaya dek süreç çok değişken eklemek lazım.
Ama bende sadece kese gözüktü..herhalde o yüzden 5 haftalık deniyor. Yolk sac bebek için 30 hazirana randevu aldım. Süreci perinatolog ile izleyecekler. Bakalim bize neler gösterecek kader
Bu arada hayırlı olsun duymussunuz çok sevindim.
Çok yoruldum ben Yaşım da ileri. Çok üzgünüm Anne olmayı dileyen herkes sağlıkla kucağına alsın Umarım sorunsuz ilerler sizin için süreç. İyi haberlerinizi bekliyorum
Normalmi benim beta sence, benim çevremdekiler boşuna gidip gelme kafana takma dedi o yüzden 2 günde bir gidip kan vermedim şimdide içime kurt düştü kötü mü ettim diye,pazartesi direkt randevum var gidicem ama kötü mü ettim ki ya korkuyorumda dış gebelik düşük vs olursa erken mi fark ederdim diye olursa kafamda 40 tilki,anne ve ablamda gebelik hikayesi yok kötü anlamda ama ne bileyim bizim nesil hormonlu olduğu için
Arkadaşlar gerginlik bu süreçte çok normal kaygı da aynı şekilde ama kulaktan dolma şeylere odaklanmayın lütfen. Benimde 6+0 da karnımdan duyulmadı vajinal baktırdım ki tıbben hiç bir sakıncası yok zaten istesede probla rahme giremez bu da bebeğe zarar vermez. Vajinal yol ile pıt pıt mis gibi de duyduk çok şükür sorun da olmadı.
Bence en önemlisi iletişim, sadece iletişim kurabileceğimiz ve güven veren bir hekim ihtiycımz olan. Burada tecrübe paylaşmak çok güzel ama hepimiz bir değiliz. Hatta hep denilir bir önceki bebekle bile çok farklı diye. Umudumuzu Allah’a bağlayıp olumlu düşünülelim inşallah..
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş canım. Ne yapsan haklısın. Ama yine de elinden geldiğince rahat ol, sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat oluyor. Sen stresli olursan bebeğin de anne karnında strese giriyor
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş canım. Ne yapsan haklısın. Ama yine de elinden geldiğince rahat ol, sen ne kadar rahat olursan bebeğin de o kadar rahat oluyor. Sen stresli olursan bebeğin de anne karnında strese giriyor
Bemde 1 hafta oncesine kadar boyleydim sonra dedim napiyosun kizim kendine gel durduk yere aglamalar laf saymalar falan sonra kendimi sakinlestirdim kontrol etmeye basladim. Garibim adam da hic sesini cikarmiyo