maşallah benim de baya var ama saklıyorum kimse anlamadı dahaCanım şöle söleyim gören hemen 4-5 aylıkmı dior ilk defa gören, okadar çıktı göbeğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah benim de baya var ama saklıyorum kimse anlamadı dahaCanım şöle söleyim gören hemen 4-5 aylıkmı dior ilk defa gören, okadar çıktı göbeğim
Anlamama gibi bir durumları kalmadı son bir hafta da herkes öğrendi ya bende ancak bukadar saklayabildim,,,hatta beni tanımayanlar işyerindeki tanıdıklarıma soruyorlarmış beni şu kişi hamile mi diye Allahım sağlıkla nasip etsin, birde bu aralar biraz çok yordum kendimi oda üzüyor beni, yarından itibarem yoğunluğum bitecek inşaAllahmaşallah benim de baya var ama saklıyorum kimse anlamadı daha
Bence benimkiler de şüpheleniyor ama kimseye demedimCanım şöle söleyim gören hemen 4-5 aylıkmı dior ilk defa gören, okadar çıktı göbeğim
Güneşim sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben böle alt üst takım çok az alırım galiba. Tek parça fermuarlı tulumlar daha cok hoşuma gidiyor görünüm olarak hem de giydirmesi pratik tek parça diye. Sence ?Hele buna hele hele tam kışlık kaşkorse minnoş Cinsiyet belli olsa da bir şeyler alasım var. Kızlarımda da hep öğrenince "ilk" eşyalarını almıştım. Hey gidi...
Yüzde 30 yanılma payı var dediOy maşallah
Kız çocuğun bu kadar erken öğrenildiğini hiç duymamıştım
Yaa keşke beni 37 de kesse 15 tatilin 2 haftasına denk geliyor nasip olursa ablamda burda olur çok güzel denki gelirCanım sence bizi hangi haftada keserler
Ben 4 saat yakın şancı çekmiş ama doğurmaya korkmuş bir insanım 6 cm de ağıllık vardi ama o anı yapamayacağım hisse geldi tamamen uyutuldum ben ama tam iyileşme sürem inan 25 günü aldı saglikli olsunlarda herseyi çekeriz yaaÖle demeyin ya herkesin doğum hikayesi bambaşkadır elbette. Ama normal doğumu da yaşamış bi kadınım. Normal doğumun sonrası cok güzel ama sezeryanın da doğum anı cok güzel. Ben seve isteye epidural sezeryan oldum valla ben 38+4 te doğurdum ama ikincisezeryanda daha mı erken alınıyor acaba bebik bilen var mı
ay senin o kadar çok büyüdü demek ki ben de kendime üzülüyordum heralde karnım kocaman olacak diye maşallah canım nazar değmesinAnlamama gibi bir durumları kalmadı son bir hafta da herkes öğrendi ya bende ancak bukadar saklayabildim,,,hatta beni tanımayanlar işyerindeki tanıdıklarıma soruyorlarmış beni şu kişi hamile mi diye Allahım sağlıkla nasip etsin, birde bu aralar biraz çok yordum kendimi oda üzüyor beni, yarından itibarem yoğunluğum bitecek inşaAllah
tamamen uyutulduktan sonra yine normal doğum mu olduYaa keşke beni 37 de kesse 15 tatilin 2 haftasına denk geliyor nasip olursa ablamda burda olur çok güzel denki gelir
Ben 4 saat yakın şancı çekmiş ama doğurmaya korkmuş bir insanım 6 cm de ağıllık vardi ama o anı yapamayacağım hisse geldi tamamen uyutuldum ben ama tam iyileşme sürem inan 25 günü aldı saglikli olsunlarda herseyi çekeriz yaa
Hem sancı çekip hem sezerayn olman üzücü Genel anestezi sonrası uyanması cok zor çok kötü canım ya. Ben onu duyduğum için epidural tercih ettim ve aşırı memnundum. Allah nasip ederse yine aynı hastane ve doktorda olcam ameliyatı. İyileşme sürecini de o yüzden uzatmış bile olabilir. Aynen sağlıkla gelsinler de nasılsa iyileşilşyor. Bu arada ikinci sezeryanlar daha çabuk iyileşiyor dio herkes sende duydun mu böle bi şey ?Yaa keşke beni 37 de kesse 15 tatilin 2 haftasına denk geliyor nasip olursa ablamda burda olur çok güzel denki gelir
Ben 4 saat yakın şancı çekmiş ama doğurmaya korkmuş bir insanım 6 cm de ağıllık vardi ama o anı yapamayacağım hisse geldi tamamen uyutuldum ben ama tam iyileşme sürem inan 25 günü aldı saglikli olsunlarda herseyi çekeriz yaa
Bence çok fazla bi yanılma payı yüzde 1 le kaçırdı benim ilk doktor yani şöyle ilk bebeğime yüzde 99 erkek dedi 15 inci haftada, 19 da kız ve kızım olmuştuYüzde 30 yanılma payı var dedi
ay canım çok geçmiş olsunKızlar ailece covirgen olduğumuzu düşünürken eşim covid pozitif çıktı ilk kez geçen gün çok yakın çalışma arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı ama negatifti. Sabah boğaZım şişti dedi, baktım ölçtüm ateşi de var. Antijen ve pcr yaptırdı öğrendik. Bende ve oğlanda bi şey yok şimdilik. Evde maskeyle duruyor adam mecbur. Dua edin de bize bulaşmasın. Daha midem kendine gelmedi, acıkınca fena oluyorum bi de bugün bakteri devam ediyor mu diye tekrar numune verdim inceleniyor su an. Kısacası duanıza ihtiyacım var
Hadi bakalım hayırlısıBence çok fazla bi yanılma payı yüzde 1 le kaçırdı benim ilk doktor yani şöyle ilk bebeğime yüzde 99 erkek dedi 15 inci haftada, 19 da kız ve kızım olmuştu
Benin ilkde de oldu bundada oldu direk belli oluyor hep hayran kalmışımdır 6 ay göbeği çıkmayan insanlaraKızlar bir şey sormak istiyorum. Karnınız belli olmaya başladı mı? Genelde 1 den fazla doğum yapanların daha erken çıkıyormuş doğru mu?
Haftamız aynıymış ☺☺ insallah hepimiz iyi oluruz artik keyfini çıkarırız hamileliğin.geçecek inşallah canım
buraya kadar gelmek de bir başarıdır az kaldı
Benimde öyle ya bende abartıyor muyum diyordum belim sırtım ortadan ikiye ayrılıyor sanki yatıp kalkmak bile işkencesadece mide bulantısı olsa yine iyi
kemiklerim ayrılıyor sanki
acaba rahim yukarı mı çıkıyor(salladım)
çünkü resmen organlarımın sıkıştığını hissediyorum
Ayyy 2 kız 1 erkek bebiş oldu sıradaki ne olucak bakalımEvet canım 12. Haftadan
Hepsi sağlıklı hayırlı evlat olsun. Baksana kesin değil diyorlar. Yüzde 30 yüksek bir rakammis bende kuşkuya düştüm şimdi . Benim gittiğim doktor bir prof ama yanılma payımız var tabi dedi. Bunların pipisi minicik olur dedi. Onuncu haftada belli olur genelde dedi erkekler. Sen ne görüyorsun dedi hiçbir şey dedim. Yanındaki Asis sordu kız dedi. Eşim zaten kız istediği için kız dedi. Evet kız dedi. Valla hem sevindim hem şaşırdım ruyalarimin anlamı erkek çıkıyordu. Hiç kız ihtimalini dusunmemistimAyyy 2 kız 1 erkek bebiş oldu sıradaki ne olucak bakalım