• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günlerdir ikili tarama testinde bir sorun çıkacak diye normal hayatıma devam edemiyorum. Resmen takıntı haline getirdim bunu, düşünmeden araştırmadan duramıyorum. Sizin sonuçlarınız nasıl çıktı, neler hissettiniz? :KK61:
Kuzum Allah'ıma emanetler .

Hhahahahah ya gerçekten öyle 12. Haftada en başa döndüğümü düşündüm 🤣 ama 13. Haftada azaldı tekrar iki gün rahattım bugün yine geri geldi sanırım böyle böyle geçicek 😅
sadece mide bulantısı olsa yine iyi
kemiklerim ayrılıyor sanki 😄
acaba rahim yukarı mı çıkıyor(salladım)
çünkü resmen organlarımın sıkıştığını hissediyorum🤦🏼‍♀️

Kızlar karnım tokken sorun yok ama acıktığım zaman midem bulanıyor ve bir şey yiyemiyorum. Karnım hep tok olmak zorunda yani. Bi de alt karnım sanki büyüdü ya bugün tuniğimden gizleyemedim çok erken değil mi?
Açken mide bulantısını bende yaşıyorum . Devamlı yemek yemek istemiyorum . Sakız çiğniyorum , meyve yiyorum ama 10 dk sonra yine başa sarıyorum . Hele sabahları açlığa dayanamıyorum resmen 😒😒

Kızlar karnım tokken sorun yok ama acıktığım zaman midem bulanıyor ve bir şey yiyemiyorum. Karnım hep tok olmak zorunda yani. Bi de alt karnım sanki büyüdü ya bugün tuniğimden gizleyemedim çok erken değil mi?
Canim benimde kahvaltıyı kesinlikle red ediyorum. Öğleye kadar da acıkınca bu sefer toparlayamıyorum. Cok tok olmakta iyi degil. Ya ben çözüm bulamadım bu ise.

Canim benim normaldede bir gobegim vardi ama yemekleri bol bol yediğim için midemde vardi. Simdi midem duz gobek var. Bebek midir eski göbeğim midir bilmiyorum ama mide duz olunca hamile gibi görünüyorum.

Benmde aynı canm yemek yemekten tiksindim her dakika az geçse fenalasıym yemek yedikten sonrada fenalasıym Bi müddet kendime gelemiyom😂ama geçicek inşallah az kaldı

Evettt seviceksiniz, ek gıdaya da baslicaksiniz ayy ne yapsam bugün diye düşünceksiniz😍2022 şubat annesiyim, arada okuyorum sizi, hayatımda yaşadığım en güzel duygu annelik, rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
Iyi ki geldiniz😍😍 hazımsızlık içinde mide gazı moralimi bozarken bu mesajı okumak çok iyi geldi.
Bugünlerde bitecek insallah bizde sizin gibi sağlıcakla kavuşuruz.

Hadi hayırlısı canm Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah🤗
Amin canım
Hadi hayırlısı canm Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah🤗
Amin canım
Bende oyleydim bulantılarım azaldı

Hele buna hele hele tam kışlık kaşkorse minnoş 😍 Cinsiyet belli olsa da bir şeyler alasım var. Kızlarımda da hep öğrenince "ilk" eşyalarını almıştım. ☺️ Hey gidi...

Eklentiler

• Screenshot_20220730_185702_com.dolap.android.webp
    Screenshot_20220730_185702_com.dolap.android.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 54
Canim benimde kahvaltıyı kesinlikle red ediyorum. Öğleye kadar da acıkınca bu sefer toparlayamıyorum. Cok tok olmakta iyi degil. Ya ben çözüm bulamadım bu ise.

Canim benim normaldede bir gobegim vardi ama yemekleri bol bol yediğim için midemde vardi. Simdi midem duz gobek var. Bebek midir eski göbeğim midir bilmiyorum ama mide duz olunca hamile gibi görünüyorum.
Ben hemen acıkınca midem başlıyor. Ayran içesim geliyo hep

Canım şöle söleyim gören hemen 4-5 aylıkmı dior ilk defa gören, okadar çıktı göbeğim

Back
X