• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim öyle bulantı filan olmadı ama işde kalkıp otururken agrım oldu bir seferde kalkamadım hep destekli kalktım Insalalh 2 öyle olmaz 🤲🤲
Normal canım o kadar olması. 1-2 haftaya geçiyor ağrı sızı. Ama yarım anestezi olmanı tavsiye ederim. Çok daha konforlu ve acısız.

Normal canım o kadar olması. 1-2 haftaya geçiyor ağrı sızı. Ama yarım anestezi olmanı tavsiye ederim. Çok daha konforlu ve acısız.
Ben sezeryani bebegi goremem diye istemiyorum. Ama normal dogum cesaretim olur mu vücudum buna izin verirmi asla bilmiyorum. Yarim anestezi oldu ablam. 1 hafta yaşadığı bas ağrılarını anlatamam size. Cildiracakti. Kendisi hemşire kendi kendine bacağından agri kesici igne yapmisti 🤦‍♀️
Hepsi zor ya 😑

Kızlar liziqi yazınca cok güzel rahatlatıcı videolar var. Ben seviyorum bu tarz programları. Kız o gün sadece domates topluyor mesela, ve bi sürü çeşitle ama ana ürün domates olan yemekler pişiriyor. Ya da başka şeyler. Görüntüler harika. En çok izlenenlerden başlayabilirsiniz, oğlum minikken sessiz modda ızlerdim 🥰
Bu ara surekli refikanin mutfagini veya yemek okulunu izliyorum 🤣 o kolayca yapabildikce hosuma gidiyor. Rahatlatıcı video gibi geliyor. Mutfakta faciayimdir. Hic beceremem. Ama 2 tarifini yaptim tuttu gibi.
Senin onerdiklerini izleyim birazda kafasi dağılıyor insanin 🥰

Ben sezeryani bebegi goremem diye istemiyorum. Ama normal dogum cesaretim olur mu vücudum buna izin verirmi asla bilmiyorum. Yarim anestezi oldu ablam. 1 hafta yaşadığı bas ağrılarını anlatamam size. Cildiracakti. Kendisi hemşire kendi kendine bacağından agri kesici igne yapmisti 🤦‍♀️
Hepsi zor ya 😑
Neden öle düşündün ki canım ? Görüyorsun kokluyorsun hemen bebeğini ki 🥰 normal cok daha iyi yapabilirsen, yani senin vücudunun yanı sıra bebeğin de izin vermesi lazım 😇ama bende ondan korktum işte

Bu ara surekli refikanin mutfagini veya yemek okulunu izliyorum 🤣 o kolayca yapabildikce hosuma gidiyor. Rahatlatıcı video gibi geliyor. Mutfakta faciayimdir. Hic beceremem. Ama 2 tarifini yaptim tuttu gibi.
Senin onerdiklerini izleyim birazda kafasi dağılıyor insanin 🥰
Refikanın damak tadı da iyi baya da iyi yiyo zaten 😂😂 tariflerini izlemiştim önceden lezzetli görünüyordu. Ama benim izlediğim kanal uzak Doğu yemekleri, farklı pişirme teknikleri kullanılıyor. Başka bi konsept olması ve can çektirme olmaması baya iyi 🙈🙈🙈😂😂😂

Neden öle düşündün ki canım ? Görüyorsun kokluyorsun hemen bebeğini ki 🥰 normal cok daha iyi yapabilirsen, yani senin vücudunun yanı sıra bebeğin de izin vermesi lazım 😇ama bende ondan korktum işte
Neyi yapamam dediysem mecbur kala kala yaptim. O yuzden hixbir şeye yapamam demiyorum artık. Rabbimin bir mucizesi normal dogum. Insallah nasip olur

Refikanın damak tadı da iyi baya da iyi yiyo zaten 😂😂 tariflerini izlemiştim önceden lezzetli görünüyordu. Ama benim izlediğim kanal uzak Doğu yemekleri, farklı pişirme teknikleri kullanılıyor. Başka bi konsept olması ve can çektirme olmaması baya iyi 🙈🙈🙈😂😂😂
Bugun salçalı ekmekle corba yedim sadece. Onkadar yemek tarifi izliyorum cabim çekmiyor. Hayret ediyorum buna . Ben ki refikadan beter yerdim herseyi 🤣🤣🤣
Nasil iyi beslenmeyi planlıyordum halbuki. Umarım çocuğum sefalet içinde değildir icerde

Bugun salçalı ekmekle corba yedim sadece. Onkadar yemek tarifi izliyorum cabim çekmiyor. Hayret ediyorum buna . Ben ki refikadan beter yerdim herseyi 🤣🤣🤣
Nasil iyi beslenmeyi planlıyordum halbuki. Umarım çocuğum sefalet içinde değildir icerde
Yok kız değildir merak etme 😂😂😂
Hayaller hayatlar oluyor arada tabi 😂 vitaminlerini eksik etme yeter , omega 3 önemli

Bana hic oyle seyler vermedi doktor. Israrla sordum gerek yok dedi. Sadece folik asit coraspin progestan ilacim
Ben mi acaba kendi kendime multivitamine gecsem
Alla alla ama zararı yok ki. Cok mu balık tükettiğini söyledin doktora diycem de, salçalı ekmek yedim dion 😂😂😂😂🙈🙈🙈 folik asit omega 3 un içinde de oluyor. Bence kullanmalısın. Ama akademik ama normal kullanıcı yorumlarını oku bence. Ya da başka bi doktor görüşü daha al.
Imom omega 3 benimki. İçeriğine bakabilirsin

Internette cinsiyet partisi yapanların hepsinin karni buyuk. Demekki normal biz hep daha erken diyoruz ama yavastan basliyor demek ki
Benimde normalde göbeğim var hafif sivreldi farkındayım ama eşim inanmıyor yok daha göbek falan diyor , bende farkettim cinsiyet partilerindeki kadınları, keşke dümdüz olsaydı hemen belli olurdu böyle de anlaşılmıyor 😂

Sana o kadar katılıyorum ki.. Eskiden eşimden sonra kalkardim sofradan şimdi markete pazara gidiyorum canım hicbisey çekmiyor resmen hayatta kalmak için yiyorum 2 kilo verdim 4 günde , yulaflar kefirler almıştım geçen ay hepsi duruyor öyle tek düşündüğüm bebek 😔 vicdan azabı çekiyorum böyle olunca

Alla alla ama zararı yok ki. Cok mu balık tükettiğini söyledin doktora diycem de, salçalı ekmek yedim dion 😂😂😂😂🙈🙈🙈 folik asit omega 3 un içinde de oluyor. Bence kullanmalısın. Ama akademik ama normal kullanıcı yorumlarını oku bence. Ya da başka bi doktor görüşü daha al.
Imom omega 3 benimki. İçeriğine bakabilirsin
Bunu araştırdım. Imom kullanmaya da karar verdim. Hamilelik öncesi ilk evresi vs var. 2 farkli doktor da piyasa yapmislar bunlara gerek yok dedi. Canim balik et cok yerdim önceden 85 kiloyum yani 🤣 ama istahim 5 haftadan beri gitti gelmiyor. Ben diyetle ayda 2 kilo zor veririm. 3 kilo verdim simdi.

Bana hic oyle seyler vermedi doktor. Israrla sordum gerek yok dedi. Sadece folik asit coraspin progestan ilacim
Ben mi acaba kendi kendime multivitamine gecsem
3 aydan sonra verecek. Bana da aynısını dedi şuan gerek yok dedi bidaha ki gidişime verecekmiş. Ben de aspirin folic progesteron kullanıyorum

Back