- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
- 198
Çok güldüm çok iyiHergun bir sürü ruya görüyorum. Hiçbirinde cinsiyet yok. Hatta anlamlarına bakıyorum anlamında var mi diye anlami da en fazla cocugunuz olacak cikiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güldüm çok iyiHergun bir sürü ruya görüyorum. Hiçbirinde cinsiyet yok. Hatta anlamlarına bakıyorum anlamında var mi diye anlami da en fazla cocugunuz olacak cikiyor
2 hafta canm ama bence suyum geldiği için erken olduNe kadar erken oldu canım peki ?
Benim bu hafta büyüdü sanki biraz. 100 gr aldım demiştim ama tartıldım yarım kilo almışım toplam. Bebeğim limon kadarmış uygulamaya göreKızlar bir şey sormak istiyorum. Karnınız belli olmaya başladı mı? Genelde 1 den fazla doğum yapanların daha erken çıkıyormuş doğru mu?
Ya dün rüya gördüm, doktora gitmişim sürekli cinsiyeti soruyorum doktora bir türlü öğrenemiyorum. Kafaya çok mu taktım acabaGünaydın arkadaşlar kız rüyası gördüm
Bakalım rüyada gördüğümüz cinsiyetlermi olacak çok merak ediyorumBen hep erkek görüyorum. Resmen doğmuş halde
Yaa aynı hayalleri ben de kuruyorum. Seneye bebekle tatile çıkarız filan diye. Ek gıdaya başlamış oluruz tabii ki. 6 aylık olur bu zamanlar. Ya ne güzel hayallerGünaydın minnak anne adaylarııı seneye bu zamanlar tombik çıplak bacakları sevebilecek miyiiiz Ek gıdaya geçmiş bile olucaz belkide
Evettt seviceksiniz, ek gıdaya da baslicaksiniz ayy ne yapsam bugün diye düşünceksiniz2022 şubat annesiyim, arada okuyorum sizi, hayatımda yaşadığım en güzel duygu annelik, rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..Günaydın minnak anne adaylarııı seneye bu zamanlar tombik çıplak bacakları sevebilecek miyiiiz Ek gıdaya geçmiş bile olucaz belkide
ben de tam o sırada gittim ama görünmediBende ilk gördüğümde minicikti cinsiyetini anlayamadım tombis yanakliydi. Sonra da kız olarak gördüm☺ pazartesi kontrolüm var onun heyecanı var. Ama henüz 11.haftam bitmiş 12ye girmiş durumda olacağım cinsiyet gözükür mü bilemedim.
Olabilir, tarama testinde olumsuz bir sonuçla karşılaşabiliriz, bu dünyadaki herkes için geçerli bu. Öyle de olsa böyle de olsa o bizim evladımızGünlerdir ikili tarama testinde bir sorun çıkacak diye normal hayatıma devam edemiyorum. Resmen takıntı haline getirdim bunu, düşünmeden araştırmadan duramıyorum. Sizin sonuçlarınız nasıl çıktı, neler hissettiniz?
ben de arada 2022 şubat annelerini okuyorum maşallah devam ediyorsunuzEvettt seviceksiniz, ek gıdaya da baslicaksiniz ayy ne yapsam bugün diye düşünceksiniz2022 şubat annesiyim, arada okuyorum sizi, hayatımda yaşadığım en güzel duygu annelik, rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
Günlerdir ikili tarama testinde bir sorun çıkacak diye normal hayatıma devam edemiyorum. Resmen takıntı haline getirdim bunu, düşünmeden araştırmadan duramıyorum. Sizin sonuçlarınız nasıl çıktı, neler hissettiniz?
ben de tam o sırada gittim ama görünmedi
Olabilir, tarama testinde olumsuz bir sonuçla karşılaşabiliriz, bu dünyadaki herkes için geçerli bu. Öyle de olsa böyle de olsa o bizim evladımız
Sağlıklı doğduktan sonra bir sorun olmayacağının da garantisi yok ki. Allah korusun belki başına yine istemediğimiz bir durum gelecek. O zaman o yine bizim evladımız olacak hiçbir şey değişmeyecek.
Hayat bu.. hiçbirimizin garantisi yok.
ever benim de bu şekilde bildiğim olaylar var malesef.. başımıza ne zaman ne geleceği belli değil. Allah bizi de bebelerimizi de korusunDayimlarin bebegi doğana kadar hiçbir problem yoktu. Kotu bicbirseyde yoktu. Normal doğum sırasında çatı kemiğin den bebek zor geçiyor ve orada bir süre nefessiz kaliyor . Su anda engelli malesef. Zar zor yürüyor ve yürümesi belki 18 yaşlarında oldu. Zihinsel olarakta 3 dört yaşında.
Ikili üçlü testlerde engelli denilen bebeklerde sapasağlam doğuyor. Yani hicbirseyin garantisi yok. Allah yavrularımız sağlık afiyet versin. Malesef bizim elimizden gelen birsey degil. Sadece dua edebiliriz
Soylede bir güzellik var. Dusuk yapinca cok üzülüyoruz ama engeli cok olan kromozom bozukluğu olaninda vücut kendisi istemiyor zaten. Rabbimin düzeni.
Guzel dusun güzel olur insallah canim. Rabbimden ne gelirse basim gozum üstüne
Amiin sizinde evladınızı hayırlı evlat eylesin rabbim İsteyen herkese yaşatsın bu duyguyuEvettt seviceksiniz, ek gıdaya da baslicaksiniz ayy ne yapsam bugün diye düşünceksiniz2022 şubat annesiyim, arada okuyorum sizi, hayatımda yaşadığım en güzel duygu annelik, rabbim hepinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin..
Hhahahahah ya gerçekten öyle 12. Haftada en başa döndüğümü düşündüm ama 13. Haftada azaldı tekrar iki gün rahattım bugün yine geri geldi sanırım böyle böyle geçicekKızlar mümkünse 12. haftaya gelmeyin direk 13e geçin
Ben de rüyalarımın anlamına her baktığımda erkek evlat diyordu. Kizim olucakBakalım rüyada gördüğümüz cinsiyetlermi olacak çok merak ediyorum