• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Güneşim sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama ben böle alt üst takım çok az alırım galiba. Tek parça fermuarlı tulumlar daha cok hoşuma gidiyor görünüm olarak hem de giydirmesi pratik tek parça diye. Sence ?
Doğru canım aynen ben de tulum daha çok rahat ediyorum yenidoğanda. Derli toplu hem de değişincw mecbur hem üstü hem altı değişiyorsun. Tulumu çıkar gitsin rhaat 😂Ben bunu ilk hastane çıkışı olarak düşündüm 😁 fotoğraf filan çekilir diye bakalım. Çok fazla seçenek var. Bakarız yine 😂

Kızlar ailece covirgen olduğumuzu düşünürken eşim covid pozitif çıktı ilk kez 😷 🤢🤒geçen gün çok yakın çalışma arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı ama negatifti. Sabah boğaZım şişti dedi, baktım ölçtüm ateşi de var. Antijen ve pcr yaptırdı öğrendik. Bende ve oğlanda bi şey yok şimdilik. Evde maskeyle duruyor adam mecbur. Dua edin de bize bulaşmasın. Daha midem kendine gelmedi, acıkınca fena oluyorum bi de bugün bakteri devam ediyor mu diye tekrar numune verdim inceleniyor su an. Kısacası duanıza ihtiyacım var🥹🙏🏻
Yaa canım inşallah size bulaşmaz çok geçmiş olsun.. Bol bol sarımsak tüketmeye çalışın 🙏

Kızlar ailece covirgen olduğumuzu düşünürken eşim covid pozitif çıktı ilk kez 😷 🤢🤒geçen gün çok yakın çalışma arkadaşı pozitif çıkınca test yaptırdı ama negatifti. Sabah boğaZım şişti dedi, baktım ölçtüm ateşi de var. Antijen ve pcr yaptırdı öğrendik. Bende ve oğlanda bi şey yok şimdilik. Evde maskeyle duruyor adam mecbur. Dua edin de bize bulaşmasın. Daha midem kendine gelmedi, acıkınca fena oluyorum bi de bugün bakteri devam ediyor mu diye tekrar numune verdim inceleniyor su an. Kısacası duanıza ihtiyacım var🥹🙏🏻
Canımm geçmiş olsun bıl su iç drunla mutlaka haberleş pıhtılaşma konusunu konuş Allahın izniyle bişeycikler olmax

Ya kızlar bu akşam biraz uzun bi yolculuk yaptım 4,5 saat kadar yol asfalttı ama çok salladı otoban değildi yani. Ağrım sızım yok çok şükür ama korktum biraz ilk defa bu kadar uzun yok yaptım. Bişi olmaz dimi 🙁
Bir şey yoksa endişe etme canım 💕

Rabbim korusun şifa versin

Çok geçmiş olsun cnm bol c vitamini ve su tüket çabucak atlatırsınız inşallah

Canımm geçmiş olsun bıl su iç drunla mutlaka haberleş pıhtılaşma konusunu konuş Allahın izniyle bişeycikler olmax
Konuştum canım da panadol al agrın olursa dedi, suda eriyen C vit al dedi bi de bu kadar. Coraspin fln demedi

Az önce öğrendim şükür ki bakterim bitmiş şükürler olsun. İnş covid olmayız olursak da hemen atlatırız saolun hepiniz 💜

Ya kızlar bu akşam biraz uzun bi yolculuk yaptım 4,5 saat kadar yol asfalttı ama çok salladı otoban değildi yani. Ağrım sızım yok çok şükür ama korktum biraz ilk defa bu kadar uzun yok yaptım. Bişi olmaz dimi 🙁
Ay yok sende evham yapma. Cümlenin sonunda agrı sızı bekledim o bile yok çok çok şükür 🙏🏻 Hamileyiz ama hasta değiliz canım o kadar kasma kötü düşünme hiç ❤️ İyi gelir gözün gönlün açılır işte yolculukla

Allah korusun canim sizi. Cok gecmis olsun. Insallah size bulaşmaz. Esinde kolayca atlatır. Zaten öneriler de bitkisel hep. Sen olmasan da vitamin almani öneririm. dikkat edin

Dualarm seninle canm inşallah size bulamadan eşinizden kolay atlatır zatn stresliyim bide hastalık gelmesin valla ben arada hapsuruyom ödüm kopuyor şu zamandan sonra artık inşallah rahatlayalımda hamileliği keyifli geçirelim hepimiz inşallah saglık lada doguralım hepimiz🤲🤲

tamamen uyutulduktan sonra yine normal doğum mu oldu😳
Yok.kiz ne normali 🤣🤣🤣 sezeryan oldum gem.sanci cekdim bende sezeryan oldum
Hem sancı çekip hem sezerayn olman üzücü 😂🙈 Genel anestezi sonrası uyanması cok zor çok kötü canım ya. Ben onu duyduğum için epidural tercih ettim ve aşırı memnundum. Allah nasip ederse yine aynı hastane ve doktorda olcam ameliyatı. İyileşme sürecini de o yüzden uzatmış bile olabilir. Aynen sağlıkla gelsinler de nasılsa iyileşilşyor. Bu arada ikinci sezeryanlar daha çabuk iyileşiyor dio herkes sende duydun mu böle bi şey ?
Evet ama olsun sağlıcakla kucağına aldim ya çok şükür epidural olamazdım kan sulandırıcı ilacımı içmiştim doktor risk oluşturur dedi birde bazılarından epidiralden sonra bel ağrısı kalmis varmi öyle birsey ınşaallah ikinci sezeryan daha rahat olur 🤲🤲🤲🤲

Kızlar liziqi yazınca cok güzel rahatlatıcı videolar var. Ben seviyorum bu tarz programları. Kız o gün sadece domates topluyor mesela, ve bi sürü çeşitle ama ana ürün domates olan yemekler pişiriyor. Ya da başka şeyler. Görüntüler harika. En çok izlenenlerden başlayabilirsiniz, oğlum minikken sessiz modda ızlerdim 🥰

Yok.kiz ne normali 🤣🤣🤣 sezeryan oldum gem.sanci cekdim bende sezeryan oldum

Evet ama olsun sağlıcakla kucağına aldim ya çok şükür epidural olamazdım kan sulandırıcı ilacımı içmiştim doktor risk oluşturur dedi birde bazılarından epidiralden sonra bel ağrısı kalmis varmi öyle birsey ınşaallah ikinci sezeryan daha rahat olur 🤲🤲🤲🤲
Sezeryandan sonra kahve gönderdiler, sonra ardından rezene çayları. Hastane baya iyiydi, aneztesizt de öle olunca sıkıntı yaşamadım ben. Genelde bel agrısı, hatta sezeryan esnasında bulantı hissi yaşayanlar varmış, tüm suç hastanenin aslında. Şöyle ki, basımda bi kız vardı ameliyathanede , şimdi bulantınız olmasın diye iğne vuruyorum diye söyledi de mesela en basiti. Sen iyi bi hastane bul da, ikinci de bari iyi gecsın canım benim. Tbaiki sağlıkla almak en onemlisi. Ama neden kötü bi tecrübe olsun ki ?

Sezeryandan sonra kahve gönderdiler, sonra ardından rezene çayları. Hastane baya iyiydi, aneztesizt de öle olunca sıkıntı yaşamadım ben. Genelde bel agrısı, hatta sezeryan esnasında bulantı hissi yaşayanlar varmış, tüm suç hastanenin aslında. Şöyle ki, basımda bi kız vardı ameliyathanede , şimdi bulantınız olmasın diye iğne vuruyorum diye söyledi de mesela en basiti. Sen iyi bi hastane bul da, ikinci de bari iyi gecsın canım benim. Tbaiki sağlıkla almak en onemlisi. Ama neden kötü bi tecrübe olsun ki ?
Benim öyle bulantı filan olmadı ama işde kalkıp otururken agrım oldu bir seferde kalkamadım hep destekli kalktım Insalalh 2 öyle olmaz 🤲🤲

Back