• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu arada malum haftaya girdim (12) ve hiç olmayan mide bulantılarım ortaya çıktı gerçekten 1 ay öncesine döndüm sanki... 🥺
Şu an tum belirtilerin pik yapabilir kuzum ben hic kusmamis biri olarak 2 kere kustum 12. Haftada moraliniz bozma birazcik daha sabret son duzluktesin🤗

Öle demeyin ya 😂 herkesin doğum hikayesi bambaşkadır elbette. Ama normal doğumu da yaşamış bi kadınım. Normal doğumun sonrası cok güzel ama sezeryanın da doğum anı cok güzel. Ben seve isteye epidural sezeryan oldum valla 🤩🤩 ben 38+4 te doğurdum ama ikincisezeryanda daha mı erken alınıyor acaba bebik bilen var mı
Benm 2. Daha erken oldu canm ama suyum geldiği için erken oldu bilmiym artk ndndir

Günaydın minnak anne adaylarııı seneye bu zamanlar tombik çıplak bacakları sevebilecek miyiiiz 🥹❤️❤️ Ek gıdaya geçmiş bile olucaz belkide 🙈🥲🥲🥲
Ay seneye bu zamanları deli gibi bekliyorum var ya, eşimle sürekli seneye bu zamanlar çocuk ele avuca gelir nasıl güzel sevilir modundayız ☺️

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Karnınız belli olmaya başladı mı? Genelde 1 den fazla doğum yapanların daha erken çıkıyormuş doğru mu?
Daha hiç karnım çıkmadı hatta yeni doğum yaptın seninki belli olur hemen dediler yok bişey zaten basket topu yutmuş gibi oluyorum resmen 7 ayda anca çıkmıştı karnım umarım bu biraz daha erken kendini belli eder

Hergun bir sürü ruya görüyorum. Hiçbirinde cinsiyet yok. Hatta anlamlarına bakıyorum anlamında var mi diye 🤣 anlami da en fazla cocugunuz olacak cikiyor🤣
3 abim var, sadece birinin 2 kızı var diğerleri erkek-kız. Üçüyle de aynı arabada gidiyoruz. Acıkıyorum üçü de ekmek veriyor bana. Çocukları erkek-koz olanların ekmeğinden yarım yiyorum. İki kız olan abimin ekmeğini tam yiyorum. Ve tam o sırada arabadaki yabancı kızı görüyorum. O kız benim çocuğum 🥰

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Karnınız belli olmaya başladı mı? Genelde 1 den fazla doğum yapanların daha erken çıkıyormuş doğru mu?
Bende birkaç hafta önce bunu soracaktım unutmuşum 😅😅 ben zayıf değilim ama göbeğim ilk iki doğumda 6ıncı aydan sonra çıkmıştı cok hafif o da. Şimdi baya belli ve memnunum 🥰🙈 daracık bi tshirt giydim birkaç gün önce 😝😝 bu da benim delilik tarzım😅 hep özeniyordum karnı kocaman olanlara saf gibi de 😁😁

Back