• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gruptaki çalışan hamişlere bir sorum var. İşyerlerinize bildirim yaptınız mı? Ben kısmen söyledim ve bana mobinge başladılar bile :) sizlerin nasıl gidiyor süreç
Evet canım kalp atışından sonra yöneticilerime ve ekip arkadaşlarımla paylaştım. Çünkü pandemi süreci nedeniyle hamileler şirkete gitmiyor bu nedenle erkenden söylemem gerekiyordu .

Herkes çok sevindi tebrik etti . Herhangi bir mobingle karşılaşmadım . Kurumsal bir firma olduğumuzdan sanırım diğer mesajında bahsettiğin maaş gibi şeyleri de zaten genel olarak ik hallettiğinden böyle bir konu da olmadı

Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Vallahi bilmiyorum ben de kendi midemden bıktım.tam geçti ohh rahatım artık dedim. Nazar değdirdim kendime akşam oldu halen yataktan çıkamadım.
İlaçlarını aksatma, mide bulantısının geçeceği yok 1-2 hafta daha içelim bakalım yapacak bir şey yok bekleyeceğiz

Evet kullanılıyor canim bana da kadın doğumcum yazdı. Bir de sende hazimsiz yapan yiyecekleri keşfetmelisin bana maalesef süt ürünleri yapıyor . Su ana kadar dogru düzgün kalsiyum alamadım o yuzden. Su an kendimi zorluyorum bebek için ama bugün abartarak yediğim dondurma rahatsiz etti mesela. Iki gündür daha iyiydim. Diyetisyen ya da doktor değilim ancak insanlarin cogu süt ürünlerini hazmedemez. Hamilelikte de mutlaka kullanılmalı deniyor. Arada kalıyorum bende 😪
Sanki hiç bi şeyi hazmedemiyor gibiym. Bugün öğünlerimi yarım yarım birer saat arayla yaptım biraz daha rahat ettm. Sanırım tam doymak beni tahatsız ediyor 🙄

Cnm artişlarima göre mi böyle düşünüyorsun? Yoksa herhangi bir risk faktörü olduğu için mi böyle yazdın?
Beta artışınız çok güzel. Mesela benim 1065 iken 1 hafta sonra gel dedi görmüştük çok şükür. Süreç sizin içinde böyle işleyebilir. Mesela sürekli kan takibi yaptırmış sınız tekrar neden istendi ki? Benim bildiğim 1 hafta sonra gitmelisin çünlü 2000leri geçmişsin 🤗

Beta artışınız çok güzel. Mesela benim 1065 iken 1 hafta sonra gel dedi görmüştük çok şükür. Süreç sizin içinde böyle işleyebilir. Mesela sürekli kan takibi yaptırmış sınız tekrar neden istendi ki? Benim bildiğim 1 hafta sonra gitmelisin çünlü 2000leri geçmişsin 🤗
Bende haftaya Çarşamba- Perşembe gibi gideyim ozaman. sen gittiğinde keseyi ve bebegi beraber mi gördünüz?
Bu arada Hiçbirini doktor istemedi canım ben tam 48 saat arayla 3 kan testi yaptırdim. En sonuncusu 96 saat. Doktor 308 çıkan değerden sonra haftaya tekrar yap beni ara dedi. ben dayanamadim bugün de yaptım😅, ayın 29 una bir ömür var 😂🤦🏻‍♀️

Bizde nipt deniliyo, annenin kanindan bakiliyor cocukta belirli sendromlar varmi yokmu diyek

Bizde nipt deniliyo, annenin kanindan bakiliyor cocukta belirli sendromlar varmi yokmu diye
Bugün öğrendim ya . Benim yaşım 35 olduğu için down sendromu riski artıyormus. Benim tahliller ve hormon testi normal çıktı ama yaştan dolayı hoca riskin 1/240 dedi. istiyor musun dedi hayır dedim.

Tatlış hamileler merhabalar 🙂 uzun süredir aktif değildim çünkü mide bulantısı dışında hiçbir faaliyet göstermedim🙈 bugün doktora gittim açıkçası biraz kafama bir şeyler takıldı onları sormak istedim size. Şimdi son regl tarihime göre bebeğim 10+6 günlük ama doktor bugün 11+3 olarak gördüğünü söyledi ve beni ikili teste yönlendirdi. İkili test esnasında doktor ultrasonda burun kemiğinin küçük olduğunu söyledi. Yani tam olarak şu şekilde yazmış ‘ nazal osifikasyon odağına ait olduğu düşünülen ekojen foküs izlendi konfirmasyon için 1 hafta sonda kontrol önerilir ‘. Ben ise ekranda burnunu gördüm ve doktora bu burnu değil mi dediğimde evet burnu ama hafif parlıyor haftası küçük olduğundan dedi. Kan tahlili verdim sonuçlar için hafta sonra gideceğim biraz stres bastı sizinle paylaşmak istedim. Bana göre aslında daha çok küçük hatta ikili test için 2 hafta sonraya gün verir diye düşünüyordum.

Gruptaki çalışan hamişlere bir sorum var. İşyerlerinize bildirim yaptınız mı? Ben kısmen söyledim ve bana mobinge başladılar bile :) sizlerin nasıl gidiyor süreç
Henüz söylemedim yasal olarak sürem varmış söylemek için (hastaneden öğrendim) o yüzden nıfty testimi bekliyorum

Sanki hiç bi şeyi hazmedemiyor gibiym. Bugün öğünlerimi yarım yarım birer saat arayla yaptım biraz daha rahat ettm. Sanırım tam doymak beni tahatsız ediyor 🙄
Olabilir eğer yine acıkıyorsan öyle yap bence.
Ben az da yesem öyle bir hazımsızlık mide geç boşalma durumu varki doyuyorum. Acikmiyorum bi daha. O yuzden yemisken yemeye calisiyorum.
Hepimizi ayrı etkiliyor :(

Bende haftaya Çarşamba- Perşembe gibi gideyim ozaman. sen gittiğinde keseyi ve bebegi beraber mi gördünüz?
Bu arada Hiçbirini doktor istemedi canım ben tam 48 saat arayla 3 kan testi yaptırdim. En sonuncusu 96 saat. Doktor 308 çıkan değerden sonra haftaya tekrar yap beni ara dedi. ben dayanamadim bugün de yaptım😅, ayın 29 una bir ömür var 😂🤦🏻‍♀️
Daha yapmanıza hiç gerek yok. 1000 lerde ulaşınca değerin daha tekrarlatmıyolar çünkü kese görünür hale geliyo vajina dan. Ben gittiğim de 5+5 ti ve kese 10 mm Di. Sonra 2 hafta sonra gel dedi bebek ve kalp atışı için. 7+1 de de kalp atışı ve bebek gördük. Sana bunları yazma sebebim için hep huzursuz olacak ve stres olacaksın. En azından ilk hamleyi geç. Çünkü daha sonra acaba boş mu diye düşüneceksin kalp atacak mı diye diye geçecek sürecin 😂

Back