• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de usuttum sanmistim sonra sari su kustum ac karnima 2 gun hatta bu sabahta kustum 😭 ama hastaliktan sanirim dogru duzgun bisey yiyemedim dunden beri midem kotu oldu🤦🏻‍♀️🥴
bende de dun sabah yine oldu ilginc tarafi kusunca rahatlamiyorsun, bos mideyle daha bi zor oluyor... her kusmada acaba usuttum mu diyorum ama esim hamile oldugumu hatirlatiyor 😊

Evet maalesef hazımsızlık ve mide gazim oluyor benim en cok. Su bile içsem mide gazım oluyor 🙄 yemekten 4 saat sonraya kadar su içemiyorum zaten.
Ama bende gaviskon ve yürüyüş ise yaradı gibi. Bu hafta daha iyiyim☺geçmedi ama şiddeti azaldı. Gaviskon özellikle mide gazına iyi geliyor. Yemek yedikten sonra hemen yürüyüş yapiyorum o da hazimsizligima iyi geldi sanirim. Daha teyit etmek için erken 3 4 gündür uyguluyorum ama internette okumuştum yürüyüşle midenin üst tarafında kalmıyor yiyecekler. Yer çekimi gereği aşağıya hareket ediyorlarmış yürüdükçe. Bu da daha çabuk mide boşalmasına sebep oluyormus. Zaten uyguluyosundur 2 2 bucuk saat yemekten sonra uzanmakta yok.
Gaviskon kullanılabiliyorsa bende druma yazdırayım. Dün gece mide yanmasınfan ağlayacaktım zor uyudum. Su bile insanın midesini yakar mı ya 😭

Mesela yaptığım işlere alakasız başkalarını da dahil etmek, zam oranlarının herkesle konuşulurken benimle konuşulmaması, toplantılara çağırılmamaya başlanması…..
pes... çok üzüldüm. kadınların yarım insan olarak görülmediği neresi var ki. Gerçekten çok sinir bozucu, kadın olduğun sürece bu her yerde böyle ister hamile ol ister evli ol ister bekar. Hepsi için ayrı savaş veriyorsun.

Kızlar bana yardımcı olur musunuz lütfen 🌷sizler bu yollardan daha çok yeni geçtiniz, herşeyi hatirliyorsunuzdur 🥰
Yumurtlama tarihim 6 Temmuz.
Beta HCG artışları şu şekilde.
12 Dpo : 35 (18 Temmuz)
14 Dpo : 116
16 Dpo: 308
18 Dpo: kan testi yaptırmadım.
20 Dpo: 2.282 (adetimi 5 gün geçti)
Sizce artislarim normal mi?

Sizce ne zaman doktora gitmeliyim?

Kızlar bana yardımcı olur musunuz lütfen 🌷sizler bu yollardan daha çok yeni geçtiniz, herşeyi hatirliyorsunuzdur 🥰

Doktora gidebilirsin kesesi görülebilir şuan. Artışı da gayet güzel maşallah nazar değmesin 🙏

Senin mide bulantıların geçti mi?
Kızlar birde sadece sabah uyandığınızda mı bulanıyor mideniz? Ben ilaçsız bir gün geçireyim dedim tüm gün sürüyor, asla azalmıyor uyuyana kadar. İlaç içmeden yaşayamıyorum artık. Kesin 9 ay geçmeyecek benim:KK43:
Benim sabah aksam gece fark etmiyor. Uyanınca basliyor. Uyuyana kadar. Uykuya gecisimde bir süre dik yastıkla. Sonra kaya kaya normallesiyorum. Arkada bir yerde o bulanti hep var. Bazan cok sarsıyor ama hep var 🤦‍♀️

Artislarin guzel canim. Artik gitsen kese görünür. Hem destekleyici bir kaç ilac verir bilgide almis olursun. 2 hafta sonrada kalp atisina gidersin. Insallah hersey güzel olur.

Gaviskon kullanılabiliyorsa bende druma yazdırayım. Dün gece mide yanmasınfan ağlayacaktım zor uyudum. Su bile insanın midesini yakar mı ya 😭
Evet kullanılıyor canim bana da kadın doğumcum yazdı. Bir de sende hazimsiz yapan yiyecekleri keşfetmelisin bana maalesef süt ürünleri yapıyor . Su ana kadar dogru düzgün kalsiyum alamadım o yuzden. Su an kendimi zorluyorum bebek için ama bugün abartarak yediğim dondurma rahatsiz etti mesela. Iki gündür daha iyiydim. Diyetisyen ya da doktor değilim ancak insanlarin cogu süt ürünlerini hazmedemez. Hamilelikte de mutlaka kullanılmalı deniyor. Arada kalıyorum bende 😪

Benim de mide bulantılarım hat safhada bugün kontrolüm vardı bebiş iyi çok şükür bana bulantı için serum verdi bi de bulantı ilaçlarımı değiştirdi umarım işe yarar. Haftaya ikili test için tekrar gideceğim

Back