• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Nifty testine nasıl karar verdiniz? Ben de fetal dna mı nifty mi araştırıyorum da size hekiminiz detaylı bilgi vermiş miydi
Açıkçası çok benim kararıma bakmadı, ben yurtdışındayım, Türkiye’deki arkadaşlarımdan 12. Hafta yapılan ikili testin önemli olduğunu duymuştum, doktora sordum. Biz uzun süredir ikili testi bıraktık daha güvenilir olan nifty i (nipt) uyguluyoruz size de o yapılacak dedi.

Teyzeleri ben dayanamadım bebişimin ilk siparişini verdim aslında tulum mu zıbın mı deniyor onu bile tam bilmiyorum 🙂 uzun kollu kendiliğinden çoraplı baştan ayağa çıt çıtlı 🙂
Cinsiyeti de belli değil ama sarılı unısex birşey 🙂
Ya maşaAllah ona teyzeslerinin bebişine, tulum deniyor canım

Teyzeleri ben dayanamadım bebişimin ilk siparişini verdim aslında tulum mu zıbın mı deniyor onu bile tam bilmiyorum 🙂 uzun kollu kendiliğinden çoraplı baştan ayağa çıt çıtlı 🙂
Bende hep hayalim eşime sürpriz yapabilmekti ama süreç malesef buna izin vermedi ama icimde kalmasin dedim bunu sipariş verdim esimin is yerine elbise gelcek dedim onada 🙈 ufak boyle icimde kalmasin diye supriz suan evde baş köşede duruyor 😂 gecen annem geldi zibina bakip diyorki hic utanma yok babaannesi gelmis kalkip el opmuyor🤭🤭

Eklentiler

• IMG-20220717-WA0002.jpg
    IMG-20220717-WA0002.jpg
    151,7 KB · Görüntüleme: 56
😍 iyi yapmışsın giydiği gunleride görmek nasip olur inşallah. Bende bugun free bebek ürünleri sepeti formu doldurdum 😂😂 beleşçilik forever

İkiside aynı şey değil mi ? Bende nifty yaptırdım iki haftaya sonuç gelecek.ben kendim istedim yaptırmayı hayırlısıyla güzel sonuçlar alalım.

Açıkçası çok benim kararıma bakmadı, ben yurtdışındayım, Türkiye’deki arkadaşlarımdan 12. Hafta yapılan ikili testin önemli olduğunu duymuştum, doktora sordum. Biz uzun süredir ikili testi bıraktık daha güvenilir olan nifty i (nipt) uyguluyoruz size de o yapılacak dedi.
Evet evet ikisi aynı şey uykulu halimle ikili mi nifty mi yazacağıma fetal mi yazmışım ay 😂 yanıtlarınıza teşekkür ederim ya keşke TRde de direkt bu testlere geçilse. Ben de nifty için görüşeceğim doktorumla. Haftaya 12. Haftada oluyorum randevum var cuma günü 💙

Kızlar ilaç kullanmıyor musunuz? Prilam baya iyi geliyor diyorlar. Zor böylede 😕
Kullandığımız halde böyleyiz . Prilam işe yarıyor aslında progestan ilacı beni bozuyor bence. Doktor da progestan yapar dedi. Fitil olarak da kullanamıyorum akıntım var. Benim normalde de midem zaten hep hassastı. Ahhh şu 2. Trimestera bi ışınlansak hayırlısıyla.

Güzel günlerde mutlulukla giysin annesi tulumunu 😍

Bende hep hayalim eşime sürpriz yapabilmekti ama süreç malesef buna izin vermedi ama icimde kalmasin dedim bunu sipariş verdim esimin is yerine elbise gelcek dedim onada 🙈 ufak boyle icimde kalmasin diye supriz suan evde baş köşede duruyor 😂 gecen annem geldi zibina bakip diyorki hic utanma yok babaannesi gelmis kalkip el opmuyor🤭🤭
Uyyy güle güle giysin minnoş

Bende panik atak var hafif düzeyde olsa bazan ortaya çıkıyor. Ben ilk defa bebegin doğacağını ciddiye aldım sanirim bugun. Evi nasil düzenleyecem hicbirsey yok. Nasil giydirecem. Ne alacam. Ya yeterli gelmezse . Aldıklarım saçma şeyler olursa diye baya bir kaygi bozukluğu yaşadım. Surekli kiyafet battaniye yatak oda düzeni aratır arastira yorgun düştüm. Simdi başlasam erken. Okul başlayınca yetişecek mi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tam olacakta geçmedi kaygılarım. Ay hersey cok zor

Bende panik atak var hafif düzeyde olsa bazan ortaya çıkıyor. Ben ilk defa bebegin doğacağını ciddiye aldım sanirim bugun. Evi nasil düzenleyecem hicbirsey yok. Nasil giydirecem. Ne alacam. Ya yeterli gelmezse . Aldıklarım saçma şeyler olursa diye baya bir kaygi bozukluğu yaşadım. Surekli kiyafet battaniye yatak oda düzeni aratır arastira yorgun düştüm. Simdi başlasam erken. Okul başlayınca yetişecek mi 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Tam olacakta geçmedi kaygılarım. Ay hersey cok zor
Canım endişe edecek ve kendini bu kadar yoracak bir şey yok aslında. Doğumuna 6-7 hafta kala giriyorsun e bebek ya da civile ya da herhangi bir bebek mağazasına , ihtiyaçlarını 1-2 saatte alıp çıkıyorsun 😬 fazla kıyafet de almamak lazım , çünkü çok çabuk büyüyorlar. Bir de benim oğlan zıbın giymeyi pek sevmemişti. Ona hep alt üst takım aldım sonrasında . İlk 2 ay idare edecek kıyafeti aldıktan sonra zaten ihtiyacına göre alışveriş yapıyorsun. Bir de bebeğinin kaç kilo doğacağı önemli. Ben yenidoğan ı 1 hafta giydirebilmiştim. Sonrasında 1-2 ay boyunca da 0-3 ay giydirebildim. Devamı zaten 3-6 ay, 6-9 ay diye gidiyor . Araştıracaksan beşik , bebek arabası, otokoltuk gibi ürünleri araştır. Onun dışındaki kıyafet işi kolay

Tatlış hamileler merhabalar 🙂 uzun süredir aktif değildim çünkü mide bulantısı dışında hiçbir faaliyet göstermedim🙈 bugün doktora gittim açıkçası biraz kafama bir şeyler takıldı onları sormak istedim size. Şimdi son regl tarihime göre bebeğim 10+6 günlük ama doktor bugün 11+3 olarak gördüğünü söyledi ve beni ikili teste yönlendirdi. İkili test esnasında doktor ultrasonda burun kemiğinin küçük olduğunu söyledi. Yani tam olarak şu şekilde yazmış ‘ nazal osifikasyon odağına ait olduğu düşünülen ekojen foküs izlendi konfirmasyon için 1 hafta sonda kontrol önerilir ‘. Ben ise ekranda burnunu gördüm ve doktora bu burnu değil mi dediğimde evet burnu ama hafif parlıyor haftası küçük olduğundan dedi. Kan tahlili verdim sonuçlar için hafta sonra gideceğim biraz stres bastı sizinle paylaşmak istedim. Bana göre aslında daha çok küçük hatta ikili test için 2 hafta sonraya gün verir diye düşünüyordum.
Hiç stres yapmayın bence çok önemli bir durum değildir zaten doktorunuzda söylemiştir ayrıca bebek sata göre önde gidiyor ne güzel içinizi ferah tutun💐

Kızlar bende netten bebişimin şampuanını, kremini falan aldım birde çok övülen bir bez vardı fiyatlar da uygundu onu aldım yavaş yavaş hazırlık yapmak istiyorum ama bir yandan da erkenmi diyorum ALLAHIM inşallah sağlıcakla hepimizin kucağına almasını nasip eyler bol bol alışverişler yaparız

Canım sakin asla panik yapma herşey okadar güzel kolay ilerleyecekki göreceksin annesi.Kıyafet gerçekten kızıma giydiremedipşn dahi çok olmuştu inanılmaz hızlı büyüyorlar .Nette bi beşik gördüm çok beğendim ben şimdi onu araştırıyorum .

Back