- 15 Ekim 2020
- 877
- 1.190
- 33
Aynen öyle canım Allah'a emanet ediyorumİkili test ve ense kalınlığı normal çıktıysa içiniz rahat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım Allah'a emanet ediyorumİkili test ve ense kalınlığı normal çıktıysa içiniz rahat olsun
normal canim benimde 14 yil sonra oldu yeni yeni alisiyorumÇok teşekkür ederim
Tebrikleri kabul ettiğime hala inanamiyorum
6 yıl sonra çoook büyük bir sürpriz oldu bizim için
Tek tek anlattığıniz için Çok teşekkür ederimDaha yapmanıza hiç gerek yok. 1000 lerde ulaşınca değerin daha tekrarlatmıyolar çünkü kese görünür hale geliyo vajina dan. Ben gittiğim de 5+5 ti ve kese 10 mm Di. Sonra 2 hafta sonra gel dedi bebek ve kalp atışı için. 7+1 de de kalp atışı ve bebek gördük. Sana bunları yazma sebebim için hep huzursuz olacak ve stres olacaksın. En azından ilk hamleyi geç. Çünkü daha sonra acaba boş mu diye düşüneceksin kalp atacak mı diye diye geçecek sürecin
O 14 yılın dili olsa da konuşsa dimi eminim çok zor günlerden geçmişsindir. Bundan sonra huzurlu bir hayat bizleri bekliyor inşallahnormal canim benimde 14 yil sonra oldu yeni yeni alisiyorum
aminn inshallah hepimiz o guzellikleri birlikte yasariz bu sene kolay degildi tabii ama cok zor da degildi... Rabbim sabrini veriyor elh ve basina gelen duruma imtihan olarak bakinca isyan etmekten, gereksiz uzulmekten insan cekiniyor. benim en buyuk sansim basta esim sonra ailemdi. bu surecte iki tarafta hic cocuk mevzusunu acmadi ve gereksiz sorularla beni darlamadilar. yurt disinda da yasayinca bos bogaz akrabalardan uzak kalmis oldum, cevremde dusunmeden konusan olunca da hemen arama mesafe koydum. bakalim simdi bizi neler bekliyor, esimin zor gunlerde kullandigi soz; Hersey cok guzel olacak inshallah bundan sonra biz anne adaylari ve bebeklerimiz icin hersey cokkkkk guzel olurO 14 yılın dili olsa da konuşsa dimi eminim çok zor günlerden geçmişsindir. Bundan sonra huzurlu bir hayat bizleri bekliyor inşallah
Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ooo kötü olmuş. Bu aydan sonra almaya başlarız umarım. Senin göbeğin belli oluyor mu peki? Belim o kadar kalınlaştı ki dümdüz oldu, hiç alışkın değilim çok tuhaf geliyorMoral bozmamak için tartilmiyordum iki gündür biraz iyiyim diye tartilayim dedim 38'e düşmüşüm bende
deniz21deniz ben öğrendiğim gibi soylemistim zaten tüp bebek surecinde oldugum icin herkes biliyordu ameliyat vs geçirdim yogun raporlu bir seneydi :)Henüz söylemedim yasal olarak sürem varmış söylemek için (hastaneden öğrendim) o yüzden nıfty testimi bekliyorum
İlk çocuğumda 46 kiloydum 43-44 düştüm kusmaktan , sonraaaa 27 kilo aldımsizde alırsınız merak etmeyinOoo kötü olmuş. Bu aydan sonra almaya başlarız umarım. Senin göbeğin belli oluyor mu peki? Belim o kadar kalınlaştı ki dümdüz oldu, hiç alışkın değilim çok tuhaf geliyor
Aaa çok iyi ben de 46dan 43e düştüm şimdi. Kaçıncı ayda almaya başladın acaba?İlk çocuğumda 46 kiloydum 43-44 düştüm kusmaktan , sonraaaa 27 kilo aldımsizde alırsınız merak etmeyin
4. Ayda aldım yavaş yavaş ama 24. Haftadan sonra aşırı aldım, 3 haftada 7 kilo aldığım olduAaa çok iyi ben de 46dan 43e düştüm şimdi. Kaçıncı ayda almaya başladın acaba?
Memur değilsiniz değil mi özel sektörde de 7,5 saat çalışma koşulu var mıHenüz söylemedim yasal olarak sürem varmış söylemek için (hastaneden öğrendim) o yüzden nıfty testimi bekliyorum
Var ben özel sektordeyim insan kaynaklarina bildirin zaten ben calismak istesem bile onlar calistirmiyorlar beniMemur değilsiniz değil mi özel sektörde de 7,5 saat çalışma koşulu var mı
Ben yurtdışındayım o yüzden zaten haftalık çalışma süresi 38 saat.Memur değilsiniz değil mi özel sektörde de 7,5 saat çalışma koşulu var mı
Hadi bakalım darısı benim başıma mide bulantıları geçsin de artık gerisi hallolur4. Ayda aldım yavaş yavaş ama 24. Haftadan sonra aşırı aldım, 3 haftada 7 kilo aldığım oldu
Evet Türkiye’de sanırım 7,5 saat olayı var. Ama yurtdışındayım zaten haftalık 38 saat çalışıyorum o yüzden beni çok etkileyen bir durum yok, söylemek için biraz daha bekleyeceğim benim de tüp bebek çok şükür çabalarımızın karşılığını aldıkdeniz21deniz ben öğrendiğim gibi soylemistim zaten tüp bebek surecinde oldugum icin herkes biliyordu ameliyat vs geçirdim yogun raporlu bir seneydi :)
Faydasi oldu hamileler gunde 7.5 saat calisabilirmis yasal olarak benim calisma saatim fazlaydı hemen onu azalttilar her gun 16.45 çıkış oldu gerci suan raporluyum bulantılardan dolayi gidemiyorum
Hangi ulkedesiniz bu arada. Gebelerle ilgilenme potansiyellerini vs begendim.Evet Türkiye’de sanırım 7,5 saat olayı var. Ama yurtdışındayım zaten haftalık 38 saat çalışıyorum o yüzden beni çok etkileyen bir durum yok, söylemek için biraz daha bekleyeceğim benim de tüp bebek çok şükür çabalarımızın karşılığını aldık
Belçika. Ben de genel olarak sistemlerinden memnun kaldığımı düşünüyorum. Takip gayet iyiHangi ulkedesiniz bu arada. Gebelerle ilgilenme potansiyellerini vs begendim.
Göbeğim çok hafif cıktı ama nerdeyse belli değil. Belim aynı.Ooo kötü olmuş. Bu aydan sonra almaya başlarız umarım. Senin göbeğin belli oluyor mu peki? Belim o kadar kalınlaştı ki dümdüz oldu, hiç alışkın değilim çok tuhaf geliyor
Insallah bu beni cok tedirgin ediyor çünkü. 10 kilo bile alsam raziyim diyorumİlk çocuğumda 46 kiloydum 43-44 düştüm kusmaktan , sonraaaa 27 kilo aldımsizde alırsınız merak etmeyin
Ben bu sefer 15 kilodan faZla almak istemem vverirken çok zor oldu kilo vermek. Şimdi 53 üm 10 kilo alsam yeter,, sağlıklı olsunda bebek fazla alacaksamda alayımInsallah bu beni cok tedirgin ediyor çünkü. 10 kilo bile alsam raziyim diyorum