• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
La querida La querida 12 haftadan sonra gecer diye umut ediyorum. Senin kac haftalik oldu canım. Insallah 9 ay sürmez kotu düşünme
11+2 normalde de midesi her şeye bulanan biri olduğum için sanki geçmeyecekmiş gibi geliyor. İnşallah dediğin gibi olur:( şimdi patates haşlıyorum yiyebilecek miyim bakalım

Doktora gidebilirsin kesesi görülebilir şuan. Artışı da gayet güzel maşallah nazar değmesin 🙏
🌹
Artislarin guzel canim. Artik gitsen kese görünür. Hem destekleyici bir kaç ilac verir bilgide almis olursun. 2 hafta sonrada kalp atisina gidersin. Insallah hersey güzel olur.
🌹

Çok teşekkür ederim.
Doktorla beta 308 ken telefonla görüştüm, kanaman ve şiddetli ağrın olmadığı sürece sıkıntı yok, haftaya cuma 29 temmuzda tekrar yap ara beni, daha gelmene gerek yok dedi 🤦🏻‍♀️

11+2 normalde de midesi her şeye bulanan biri olduğum için sanki geçmeyecekmiş gibi geliyor. İnşallah dediğin gibi olur:KK43: şimdi patates haşlıyorum yiyebilecek miyim bakalım
Seninle çok benzeriz benim de normalde mide bulantım ve koku hassasiyetim çoktur hamilelikle en üst düzeye ulaştı umarım geçicidir. Artık doğru düzgün biseyler yemek istiyorum 😔

Mesela yaptığım işlere alakasız başkalarını da dahil etmek, zam oranlarının herkesle konuşulurken benimle konuşulmaması, toplantılara çağırılmamaya başlanması…..
Çpk sinir bozucu ya. Özelde misiniz? Ben çalışmıyorum. Eşimin tayini dolayısıyla taşındık ben de iş aramadım çocuk yapıcam dedim çok şükür oldu 😀

Seninle çok benzeriz benim de normalde mide bulantım ve koku hassasiyetim çoktur hamilelikle en üst düzeye ulaştı umarım geçicidir. Artık doğru düzgün biseyler yemek istiyorum 😔
Biz 9 ay boyunca kusanlardan olacağız sanırım. Felaket tellalı gibiyim sabahtan beri 😂 sen de kilo verdin mi? 5 haftalıkken 3 kilo vermiştim ben. Kim bilir şimdi kaç oldum.

Bence keseye baktırın. Allah korusun dış gebelik riski var.
Allah korusun canım.
Ama kan artışı hep yüzde 150- yüzde 160 artışı var, madem sağlıklı yukseliyorsa dış gebelik olmaz derler. Dış gebelikte ağrı sancı, aşırı mide bulantısı ve orantısız beta artışları oluyor. Dış gebelik gibi bir durumdan değilde boş gebelik ihtimalinden korkuyorum ben🤦🏻‍♀️

Biz 9 ay boyunca kusanlardan olacağız sanırım. Felaket tellalı gibiyim sabahtan beri 😂 sen de kilo verdin mi? 5 haftalıkken 3 kilo vermiştim ben. Kim bilir şimdi kaç oldum.
Ben de doğuma kadar sürecek diyorum ama eşim kötüyü çağırma diyor 🤭 1 buçuk kilo verdim ama zaten çok zayıfım 🙈

Ne yapacağız biz böyle, ne zaman geçecek acaba

Ben de mide bulantım geçince hevesli hevesli canımın istediği şeyleri yiyeyim diyorum, iki lokma alıp bırakıyorum. Karnım da doymak bilmiyor, yarım saatte bir açım, bıktım vallahi midemden.
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Vallahi bilmiyorum ben de kendi midemden bıktım.tam geçti ohh rahatım artık dedim. Nazar değdirdim kendime akşam oldu halen yataktan çıkamadım.

Allah korusun canım.
Ama kan artışı hep yüzde 150- yüzde 160 artışı var, madem sağlıklı yukseliyorsa dış gebelik olmaz derler. Dış gebelikte ağrı sancı, aşırı mide bulantısı ve orantısız beta artışları oluyor. Dış gebelik gibi bir durumdan değilde boş gebelik ihtimalinden korkuyorum ben🤦🏻‍♀️
Ocakta dış gebelik geçirdim. Beta artışlarım gayet düzenliydi. Korlutmak istemedim umarım olmaz. Ama siz yine de tedbiri elden bırakmayın.

Cnm artişlarima göre mi böyle düşünüyorsun? Yoksa herhangi bir risk faktörü olduğu için mi böyle yazdın?
Canim risk her zaman vardır. Doktorlar günümüzde herseye gerek yok diyor. Bide sen cok pimpirikli bir guruba soru sordun 🤣 bir çoğumuzun kotu tecrübeleri var. O yuzden temkinli ilerliyoruz

Benim sabah aksam gece fark etmiyor. Uyanınca basliyor. Uyuyana kadar. Uykuya gecisimde bir süre dik yastıkla. Sonra kaya kaya normallesiyorum. Arkada bir yerde o bulanti hep var. Bazan cok sarsıyor ama hep var 🤦‍♀️
Merhaba cnm benmde var ama uyuyup uyanınca daha çok artıyor ve asla uyumak istemiyorum

2 hamileligimdede bu kadar bulanti olmamisti kusma yok fakat surekli mide bulantisi biseyler yiyince bir nebze geciyor

Ne yapacağız biz böyle, ne zaman geçecek acaba

Ben de mide bulantım geçince hevesli hevesli canımın istediği şeyleri yiyeyim diyorum, iki lokma alıp bırakıyorum. Karnım da doymak bilmiyor, yarım saatte bir açım, bıktım vallahi midemden.
Kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş. Vallahi bilmiyorum ben de kendi midemden bıktım.tam geçti ohh rahatım artık dedim. Nazar değdirdim kendime akşam oldu halen yataktan çıkamadım.

Back