Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy benim de 13:50 de güzel haberlerle burda buluşalım bakalım mavişimmPoncikimmmm yarın beraberiz o zaman benim de sabah 9 da ilk kontrolüm![]()
Çok doğru ama kimse oralı olmadı zatenderler
se desinler kim ki onlar? devletin hizmet için görevlendirdiği memur kimsenin sahibi değiller herkes haddini bilecek. Herkesin yaptığı işe saygı duyarım ama insanları böyle kolay harcadıklarını gördüğümde valla gerekirse başhekime kadar çıkarım. Herkes sesini çıkarırsa bunlar da bu şekilde davranmaya cesaret edemezler bence
kişinin yumurtlama gününe göre degisir canım ama 4+5 de başlar en erkenKızlar kesenizi kac haftayken gördünüz
İnsallah canim kese bebek kalp atisi uçlusuyle aminnnayy benim de 13:50 de güzel haberlerle burda buluşalım bakalım mavişimm![]()
Ayın 28 i ya da 1 i benim yumurtlamam kac haftaligim ben dbbsbshkişinin yumurtlama gününe göre degisir canım ama 4+5 de başlar en erken
Selin senin rahat 10 günün var kuzuAyın 28 i ya da 1 i benim yumurtlamam kac haftaligim ben dbbsbsh
2300 beta hcg galibaÇok doğru ama kimse oralı olmadı zaten
abowww daha iki haftalık falan nasıl yakaladın kızAyın 28 i ya da 1 i benim yumurtlamam kac haftaligim ben dbbsbsh
Adet günüm daha cumartesi askim :))abowww daha iki haftalık falan nasıl yakaladın kızerken öğrenince de beklemesi zor oluyor ya gecmek
Bilmiyor bir türlü
Normalde hep gittiğimde alttaki çıkıyordu2300 beta hcg galiba
2300 beta hcg galiba
Cokmus yaSelin senin rahat 10 günün var kuzu
.Normalde hep gittiğimde alttaki çıkıyordu
Yaa nasıl hastalık mı
Neden istemiş o testi sorman lazım kuzumYaa nasıl hastalık mı
Yaa sorayım bakalım ne diyecekNeden istemiş o testi sorman lazım kuzum
amin amin inşallah doğrudan 2 hafta sonra çağırdığına göre bence de kalp atışını duyarız ben regl olmadan transfer yapıldığı için sat bilgisi yok bende tüp bebek hesaplamalarına göre bir yöntemle hesapladım bakalım yarın kaç haftalık belli olur kesin olarakİnsallah canim kese bebek kalp atisi uçlusuyle aminnn![]()
hadi hayırlı uğurlu olsun. aşermede vücudunda sızlama da olur diyorlar bu öyle bişey miİlk aşermemi yaşamış bulunmaktayım ekşili patates salatası
Bi yerim sızlamadı vallahadi hayırlı uğurlu olsun. aşermede vücudunda sızlama da olur diyorlar bu öyle bişey mi![]()