- 20 Mayıs 2022
- 181
- 422
- 18
- 31
Canım geçmiş olsun, merak etme kanama alanın haftaya gittiğinde tamamen bitmiş olur Kanama olmayınca rahim içinde kan kendi kendine emiliyormuş bu da biraz uzun sürüyor. Ben kanamam varken hep alttan bakıldı hatta ilk defa pazartesi günü karından bakıldı. Belki sen de mevcut kanama alanı dışarı akmıştır. Ama hiç takılma bu duruma. Seyehat için de benim de kanama alanım azalmıştı gidebilir miyim tatile dediğimde çok net bir hayır almıştım. tatilimi iptal etmiştim. Fikir olması açısında söylüyorum karar senin ,gerçekten söylemesi kolay ben çok üzülmüştüm tatil için aylardır planlıyordum. Keyfini bozma moralini yüksek tut. Anladım ki bu süreçte ne kadar olumlu düşünürsek onu kendimize çekiyoruz hiç üzülme canımArkadaşlar doktora gittim kanama alanı azalmış hatta sen kanama alanım var demesen bu kadar incelemezdim hatta yok derdim ama sen diyince inceledim şurda olabilir felan dedi. Cuma günü arkadaşımın düğünü var uçuş için izin istedim gideyim mi sorun olur mu diye? Önce sana kalmış ben olsam tercih etmezdim dedi. Aslında bikaç olumsuz şey daha yaşadım. Kafasını tam göremiyorum dedi perinatologa yönlendirdi. O da önce karından baktı anlamadı sonra alttan baktı bana sorun var mı hocam dedim yok gibi görünüyor dedi. Ama sonra yanındaki arkadaşı ile sipida bifida oranı neydi diye tartıştılar. İçim ferahtı çünkü rizede gittiğim doktorda herşeyini gördük kaç doktora gittim kistimi bile kimse görmedi rizedeki doktor gördü. Neyse. Eve geldim herhalde alttan baktığı için yine kanama oldum. Doktora da kanamam bitti progestanı keseyim mi dedim ona bile net yanıt vermedi. Of bilmiyorum ya sağ salim atlatsam şu günleri. Haftaya ikili test için çağırdı. Uçuşu da bana bıraktı. Siz olsanız napardınız?