- 16 Nisan 2022
- 211
- 249
- 33
Zeytinyağlı incir kürü internetten bak canım o iyi geliyorKızlar kabızlığa çözüm bulan varmı dr ilaç verdi içiyorum ama işe yaramıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeytinyağlı incir kürü internetten bak canım o iyi geliyorKızlar kabızlığa çözüm bulan varmı dr ilaç verdi içiyorum ama işe yaramıyo
Ne kadar test ücreti canimBen konuştum canım 11+6 da yaptıracağız gün aldık kısmetse Allahın izniyle güzel haberler alalım
Benimde aynı eğilemiyorum bile canimAy kizlar bi de hicbir is yapmadim ama belim baya agriyor benim bugun endiseler hic bitmiyor ya
Amin inşallah ya benim 13. Hafta görünüyor bana çok geç geldi pazartesi tekrar konuşsam mı acabaBen konuştum canım 11+6 da yaptıracağız gün aldık kısmetse Allahın izniyle güzel haberler alalım
5 bin tl ücreti dedi Amerikaya gidecekmiş 16 haftalık bir kaybım olduğu için bu sefer yaptırmak istiyorum hayırlıaıyla firma ismini bilmiyorum druma çok güveniyorum o nederse onu yapmaya çalışıyorum imkanlar el verdiğince ama niftyi ben istedimNe kadar test ücreti canim
Dupholac mı bana o iyi geliyorZeytinyağlı incir kürü internetten bak canım o iyi geliyor
Nifty niye istemediniz5 bin tl ücreti dedi Amerikaya gidecekmiş 16 haftalık bir kaybım olduğu için bu sefer yaptırmak istiyorum hayırlıaıyla firma ismini bilmiyorum druma çok güveniyorum o nederse onu yapmaya çalışıyorum imkanlar el verdiğince ama niftyi ben istedim
Canım erken zamanda kanda çıkmayabilir dedi dr özellikle kan sulandırıcı kullananlarda sıkıntı olursa kanda çıkmazsa yeniden yapma garantisi veriyor bu firma dedi, dr 13 dediyse acele etme hayırlıaıyla güzel haberler gelsinAmin inşallah ya benim 13. Hafta görünüyor bana çok geç geldi pazartesi tekrar konuşsam mı acaba
Yok istedimNifty niye istemediniz
Haaa pardon yanlış okumuşumYok istedim
Burda 10 iş günü diyor güzel haberler gelsinde sonuç ne zman gelirse hayırlısıylaHaaa pardon yanlış okumuşum
Burda zorunlu zaten herkese yapıyorlar ama 13. Haftaya göre ayarlamaları kafamı karıştırdı sonuç da en geç 1 haftaya çıkıyormuş yani öğrenmemiz 14. Hafta
Aaa evet kan sulandırıcı alıyorum neyse bekleyelim bakalım 13. Haftayı. Haftaya ilk ebe görüşmem var. Bakalım o ne yapıyor doktordan farklıCanım erken zamanda kanda çıkmayabilir dedi dr özellikle kan sulandırıcı kullananlarda sıkıntı olursa kanda çıkmazsa yeniden yapma garantisi veriyor bu firma dedi, dr 13 dediyse acele etme hayırlıaıyla güzel haberler gelsin
Bende nifity yaptırmak istiyorum gittiğinde doktoruma sorcam o hastanede yapılıyor mu keşke burda da zorunlu olsaHaaa pardon yanlış okumuşum
Burda zorunlu zaten herkese yapıyorlar ama 13. Haftaya göre ayarlamaları kafamı karıştırdı sonuç da en geç 1 haftaya çıkıyormuş yani öğrenmemiz 14. Hafta
Benim de öyle. Bazen yeşil oluyor. Doktor önemsemedi 3 aydan önce bişey yapamayız temiz suyla yıka merak etme dediBende de hep sarı bazen yeşilimsi akıntı var koku kaşıntı yok ama sanırım enfeksiyon Haftaya randevum o zmna kadar beklicem bakalım inşallah bi şey olmaz
Evet ya ben ikili test dedim doktor ikili test mi kaldı yıllardır nifty uygulanıyor daha kapsamlı ve kesin sonuç dedi. 8 Euro ek ücreti varmış kalanını zaten sigorta ödüyormuşBende nifity yaptırmak istiyorum gittiğinde doktoruma sorcam o hastanede yapılıyor mu keşke burda da zorunlu olsa
Aa normal o zmn. Bi rahatsızlığımda yok ağrı yanma vs. Ya kızlar benim bugün aşşırı uykum geldi uyku basması ilk haftalrda değilmiydi? Yeni başlıyorsa yandım işte napcamBenim de öyle. Bazen yeşil oluyor. Doktor önemsemedi 3 aydan önce bişey yapamayız temiz suyla yıka merak etme dedi
Benim de uyku halim geçmedi bir türlü :)Aa normal o zmn. Bi rahatsızlığımda yok ağrı yanma vs. Ya kızlar benim bugün aşşırı uykum geldi uyku basması ilk haftalrda değilmiydi? Yeni başlıyorsa yandım işte napcam
Valla yanma acı hissin varsa dua et. Bende sıfır belirti vardı. Anlayamamak daha kötü İnan ki. Çok geçmiş olsunYa bu enfeksiyon olayından bu kadar korkmusken basima geldi sanirim. Progestani fitil olarak kullanıyorum ben. Bunda bile yanma ve aci hissediyorum iki üç gündür. Korkuyorum.