Tam olarak benim özetim.az tuz ve çok suGökçe göğüs ağrıların tuzlu bir şeyler yediğinde tekrar ortaya çıkar canım . Çok su içip az tuzlu yiyorsan eğer birde ilaçları kesmissen o ödem ağrısı gidiyor. Hiç kaygılanma. Bende senin gibi kendimi dinlerim az tuzlu yediğim günler ağrım olmaz tuzlu yediğim günler ağrım olur. Geceleri açlıktan kusuyorum ben arkasına zeytin yiyorum ki bastırsin eğer öğün gosuslerim sis değilse bile sabaha göğüs agrisiyla uyanıyorum bende öyle fark ettim . Meme cerrahım var takibe gidiyordum 6 ay önce o da tuz ağrıları artırır demişti
valla canım ben zaten şu internet bilgilerinden illallah ettim. bi kere kanser oldum diye ağlamıştım doktor karşısında yaşım da küçüktüEn doğrusu ama işte engel olamıyorsun sonunu bilmeden okumaya başlıyorsun.sonunda da okuyunca işte kurt içine düşüyor.en iyisi soğukkanlı olmak.umarim hepimiz başarabiliriz
valla canım ben zaten şu internet bilgilerinden illallah ettim. bi kere kanser oldum diye ağlamıştım doktor karşısında yaşım da küçüktüdoktor şok oldu. bu kadar uçsuz bucaksız kaynaksız bilgi kaynağı olamaz. elimiz ayağımız oldu onsuz da yaşayamayız ama önüne gelen her istediğini yazabiliyor doğru ya da yanlış. doktorların bile birinin söylediği diğerini tutmuyor. içini ferah tut sen
Amin canım benim Allah bebeklerimizi bize bağışlasın Rabbim kolay hamilelik nasip etsin hepimize. Korkularımız dan da Allah'a sığınırız Rabbim korusun gözetsinbenim çok hareketli bir hayatım var işim nedeniyle. bayram öncesi yoğunlukta hamile olmayan bir insanın bile dayanamayacağı zamanlar geçirdim. sonra bayramda belim bacaklarım kasıklarım her yerim inanılmaz ağrıdı. ama bir şey olmadı çok şükür yani benim bildiğim kadarıyla olmadı en azından. kolay kolay bir şey olmaz korkma
Rica ederim canım . Bende hala kusmalar devam ediyor. Ne zaman aciksam çok fena mide bulantısı yaşıyorumTam olarak benim özetim.az tuz ve çok subu ara bulantım kusmam arttı.cok yemek yiyemiyorum.ama su içiyorum .dediğin gibi oluyor bende de o zaman.Tesekkur ederim
İçim yandı okurken. Ah canım benim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin Rabbim sana inşGüzel anneler dün randevum vardı 8+2 olmuştum. Bebeği ilk kez kese içinde görmeyi ve artık kalp atışını duymayı çok isterdim. Ama bayram öncesi yaşadığım kanamada kese düşmüş, doktor kese yok deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim durumumda olanlara da tekrar anne olmayı nasip etsin dilerim. Kalbim bu grupta hep kalacak ama aynı sevinçleri yaşamak için doğru zaman değilmiş demek.Allah ne derse o olur ❤
Adam gibi adam kocan maşallahKızlar, canım duvar kemirmek istiyor diye eşim aktardan yenilebilir taş kil aldıdoktoruma sordum daha cevap vermedi. Var mı böyle saçma sapan şeyler yemek isteyen veya çevresinde duyan? Benim canım hamile değilken de istiyordu hep, demir eksikliğimde yok. Aldığımız yer hamileler yiyor dedi ama çok zararı var mı acaba?
Ben oğlumu kaldırıyorum arada nerdeyse 20 kilo. Evde de çamaşır selesi vs kaldırıyorum illaki. Ama oğluma aşılamayla hamile kaldım ve korkumdan hiçbi şeye dokunmazdım.Bende fazla ağır kaldırmamaya çalışıyorum. Ama bazen oluyor öyle kaldirdigim mecbur kalıyorum. Ay tek yorgunluktan agrisin hiç önemli değil . Nasıl bir travma olduysa artık valla herşeyden korkar oldum .benim 3. Transferim de son embriyom tuttu sonsuz şükürler olsun Rabbime . Ama o korkular bende kaygı bozukluğu olarak kaldı. Ne yapmalıyım bilmiyorum elimde değil
gecmis olsun canim gecer ins kaldirmadigin icin korkulacak bisey olmaz diye dusunuyorum. benimde 4.transver bu hamileligim evham gelince ustunde durma kafa dagitacak seyler yap yada dusun... ben ev isi yapmiyorum karpuzu bile esim kaldirtmiyor. bana kalsa her isimi yaparim ama esim musade etmiyor. dikkatle is vs yaptiktan sonra birsey olmaz bence..Kızlar ya ben ev işi yaptım bugün biraz. Damacanayi bacagimla itekledim . Sonra belim ve kasıklarım ağrımaya başladı,sizler ne yapıyorsunuz ev işi olsun ağır kaldırmak olsun ağır biseyi iteklemek olsun bunları yapıyor musunuz?
benim cevremde toprak ve kahve telvesi yiyenler vardi ama hamilelikten degil kansizliktandi. tadina baktin mi nasil :)Kızlar, canım duvar kemirmek istiyor diye eşim aktardan yenilebilir taş kil aldıdoktoruma sordum daha cevap vermedi. Var mı böyle saçma sapan şeyler yemek isteyen veya çevresinde duyan? Benim canım hamile değilken de istiyordu hep, demir eksikliğimde yok. Aldığımız yer hamileler yiyor dedi ama çok zararı var mı acaba?
hadi yaaa alemsinAdam gibi adam kocan maşallahkarışı istedi diye duvar bulmuş ayyy ekran fotosu aldım, eşime atcam. Canımın çektiği bi meyve var, sırf ağlayarak sölemedim bu sefer diye bana onu bulup getirmedi. Görür o
afiyet olsun canım
sormaaa bizim de kafamiz bulanmasin simdine okudun diye sormak istiyorum ama emin de değilim sorsam mı acaba
Ahahha bebekleri o kadar seviyor ki elinden gelse kendisi doğuracak. Hazır ol da bekliyor canım bir şey istesin diye, manyak oldu iyiceAdam gibi adam kocan maşallahkarışı istedi diye duvar bulmuş ayyy ekran fotosu aldım, eşime atcam. Canımın çektiği bi meyve var, sırf ağlayarak sölemedim bu sefer diye bana onu bulup getirmedi. Görür o
afiyet olsun canım
Doktora sormadan önce küçük bir parça yedim, tatsız ağızda dağılan yapış yapış olan beton bildiğinbenim cevremde toprak ve kahve telvesi yiyenler vardi ama hamilelikten degil kansizliktandi. tadina baktin mi nasil :)
youtube da cok hos dr lar var, her haftayi neler yasayacagini detayli sekilde anlatiyorlar. benim favorim Kagan K. bir videosunda gogus hassasiyetinin 3.ayin sonlarina dogru azalacagini soylemisti. herzaman olumlu konusuyor... netten bakacaksan da dr bilgilerine bakmanda fayda var ama her olumlunun pesine olumsuzu ekleyenlerde var. sen olumluya odaklanBoşver hiç sorma bende söylemeyim.olumsuz şeylerden uzak olmaya çalışıyorum genelde . tesadüfen okudum bende.gebelikte her bünyede farklı etkiler oluyor biliyorum ama işte okuduktan sonra sizlere bir sorayım dedim.
Valla her işi yapiyorum sadece cam falan silmedimKızlar ya ben ev işi yaptım bugün biraz. Damacanayi bacagimla itekledim . Sonra belim ve kasıklarım ağrımaya başladı,sizler ne yapıyorsunuz ev işi olsun ağır kaldırmak olsun ağır biseyi iteklemek olsun bunları yapıyor musunuz?
ye desede yiyemeyecekmissin, bizim Turk yemek kulturune uymuyor demek kiAhahha bebekleri o kadar seviyor ki elinden gelse kendisi doğuracak. Hazır ol da bekliyor canım bir şey istesin diye, manyak oldu iyicegönder imkan varsa alsın gelsin istediklerini, benim canım da Ejder meyvesi istiyor bulamadım internetten alıcam şimdi
Doktora sormadan önce küçük bir parça yedim, tatsız ağızda dağılan yapış yapış olan beton bildiğinama doktor kesinlikle yeme diye mesaj attı şimdi
Amin canım inşallah . Çevremde kimse anlamıyor korkularımı çeken bilir işte. Neyse biraz dinlenince belimin ağrısı geçti hafif kasıklarda kaldı oda geçer inşallah bir daha da bu pişmanlığı yaşamamak için elimi sürmem sanirimBen oğlumu kaldırıyorum arada nerdeyse 20 kilo. Evde de çamaşır selesi vs kaldırıyorum illaki. Ama oğluma aşılamayla hamile kaldım ve korkumdan hiçbi şeye dokunmazdım.
Tabiki sen bilirsin ama madem tüp bebek yapmışsın, onca maddi manevi zahmete girmişsin, azcık daha dikkat et bence. Onca emeğin hatrına en azından. Akşam eşinin gelmesini bekle bi şekilde.
O var olan korkun da, (ilk bebeğini erken doğumla kaybetmiş biri olarak söylüyorum ), bebeğini zamanında sağlıkla doğurup, kucağına alınca kaybolacak. Şimdi fazladan evham yapabilirsin ve bence yap da zaten. Güzel bi hamile ol inş
Aynen canım eşime yaptiriyorum şimdi. Belimdeki ağrı geçti de hafif kasıklarda vargecmis olsun canim gecer ins kaldirmadigin icin korkulacak bisey olmaz diye dusunuyorum. benimde 4.transver bu hamileligim evham gelince ustunde durma kafa dagitacak seyler yap yada dusun... ben ev isi yapmiyorum karpuzu bile esim kaldirtmiyor. bana kalsa her isimi yaparim ama esim musade etmiyor. dikkatle is vs yaptiktan sonra birsey olmaz bence..
Maşallah canım sana benim cesaretim yok hafif yapıyım dedim belim kasıklarım ağrıdı biraktimValla her işi yapiyorum sadece cam falan silmedim
Agri bende de oluyor da mecbur yapiyorum dikkat ederekMaşallah canım sana benim cesaretim yok hafif yapıyım dedim belim kasıklarım ağrıdı biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?