- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Kızlar, canım duvar kemirmek istiyor diye eşim aktardan yenilebilir taş kil aldıdoktoruma sordum daha cevap vermedi. Var mı böyle saçma sapan şeyler yemek isteyen veya çevresinde duyan? Benim canım hamile değilken de istiyordu hep, demir eksikliğimde yok. Aldığımız yer hamileler yiyor dedi ama çok zararı var mı acaba?
Benim son regl tarihim 6 Mayıs. Şu an neredeyse 10 haftalık olması gerekti ama geç döllenme olduğu için 8+1Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim son adet tarihine göre 8+4 ovulasyon takibime göre 6+4 kalp atışı var ama ses dalgası içim erken geç döllenme olabilir dedi ama korkuyorum daha önce kürtaj olmak zorunda kaldım sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Eşini tebrik ediyorum. Boyle birseyi arayıp bulduğunu icinKızlar, canım duvar kemirmek istiyor diye eşim aktardan yenilebilir taş kil aldıdoktoruma sordum daha cevap vermedi. Var mı böyle saçma sapan şeyler yemek isteyen veya çevresinde duyan? Benim canım hamile değilken de istiyordu hep, demir eksikliğimde yok. Aldığımız yer hamileler yiyor dedi ama çok zararı var mı acaba?
Arkadaşlar bu mesajı yazdım fakat kimse görmedi galiba.sizlerin durumunu merak ediyorumMerhaba arkadaşlar.araniza yeni katildim. Oncelikle hepinizi tebrik ederim .Rabbim saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah .ben 11.haftadayiim şuan.sizlere danışmak istediğim birşey var..mide bulantılarım çok fazla.fakat göğüs ağrım kesildi.yani bir kaç gundur hiç ağrı hissetmiyorum.sizlerde durum nedir?
hoşgeldin canım, bazen mesajlar gözümüzden kaçabiliyor çok hızlı ilerlediği içinArkadaşlar bu mesajı yazdım fakat kimse görmedi galiba.sizlerin durumunu merak ediyorum
Sabunu benim canım da istiyor ısırdım tükürdüm onuhahahah ay çok güzel demir değil de belki başka bir eksiklikten kaynaklanıyordur ama bence mutlaka bir eksiklik sebebi. Benim de canım sabun yemek istiyordu çok önceden sonra geçti
Eşim ben de yiyeyim nasıl bir şey dedi, ısırdı öğüre öğüre gitti adam hahahah vejetaryenim ben, İskender yedim geçen gün garip şeyler oluyor valla. Daha neler isteyeceğiz bakalımEşini tebrik ediyorum. Boyle birseyi arayıp bulduğunu icin
Bir arkadaşım direk duvarin kirecini çıkarıp yiyordum dedi. Çocuğunda da birsey yok.
Bende bugun ilkkez birseyler istedim. Su an gelmesini bekliyorum ama ağlıyorum beklerken. Niye böyle birsey oluyor ya cok garip.
Hosbuldumhoşgeldin canım, bazen mesajlar gözümüzden kaçabiliyor çok hızlı ilerlediği için
benim de göğüs hassaslığım azaldı hatta bitmiş de olabilir. normale döndü sanırım. ama bir yerde okumuştum 2. trimesterda göğüste değişiklikler görülür diye. tecrübeli olanlar daha iyi bilir
bazen ben de o kadar hiçbir şey hissetmiyorum ki hamile olduğumu unutuyorumMerhabalar kızlar 8+5 günlk hamileyim daha önce gebelik kayıplarım oldu bulantımda geçti çok şükürAma şimdi ben bu bulantı geçti diye kendimi aaba bişey yolunda gitmiyormu bebeğe bişeymi oldda miğdem bulanmıyor diye tedirgin oldum .
ne okudun diye sormak istiyorum ama emin de değilim sorsam mı acabaHosbuldumteşekkür ederim cevabın için. Göğüs ağrısının geçmesi ile ilgili birşey okudum. ondan tedirgin oldum açıkçası.
Boşver hiç sorma bende söylemeyim.olumsuz şeylerden uzak olmaya çalışıyorum genelde . tesadüfen okudum bende.gebelikte her bünyede farklı etkiler oluyor biliyorum ama işte okuduktan sonra sizlere bir sorayım dedim.ne okudun diye sormak istiyorum ama emin de değilim sorsam mı acaba
galiba bu süreçte en doğrusu hiçbir şey okumamakBoşver hiç sorma bende söylemeyim.olumsuz şeylerden uzak olmaya çalışıyorum genelde . tesadüfen okudum bende.gebelikte her bünyede farklı etkiler oluyor biliyorum ama işte okuduktan sonra sizlere bir sorayım dedim.
Bende fazla ağır kaldırmamaya çalışıyorum. Ama bazen oluyor öyle kaldirdigim mecbur kalıyorum. Ay tek yorgunluktan agrisin hiç önemli değil . Nasıl bir travma olduysa artık valla herşeyden korkar oldum .benim 3. Transferim de son embriyom tuttu sonsuz şükürler olsun Rabbime . Ama o korkular bende kaygı bozukluğu olarak kaldı. Ne yapmalıyım bilmiyorum elimde değilBen ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.ama itelemek vs mecbur oluyor.kontrollü ve yavaş yapmaya dikkat ediyorum sadece.doktorum bana ev işini bir günde bitirme yani günlere bölerek yap demişti.bebek için sıkıntı olmaz ama yorulunca bel ağrısı çekersin demistiri.bel ağrısı yorgunluktan olabilir.
Merhaba, benimde 8+4 bugün kontrolüm vardı bugün duyduk kalp atışını, doktor bana da geç döllenme olabilir dedi ama bundan önce en son 4+3 de gitmiştik o zaman tabi duymayi bırak bebeği bile görmemiştim sen canını sıkma benceArkadaşlar merhaba bugün doktora gittim son adet tarihine göre 8+4 ovulasyon takibime göre 6+4 kalp atışı var ama ses dalgası içim erken geç döllenme olabilir dedi ama korkuyorum daha önce kürtaj olmak zorunda kaldım sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz
Ah kuzum benim o kadar iyi anlıyorum ki seni .emin ol bulantilarin arada sırada seni yollayacak hiç korkma. Bende yaşadım senin o kaygılarınıMerhabalar kızlar 8+5 günlk hamileyim daha önce gebelik kayıplarım oldu bulantımda geçti çok şükürAma şimdi ben bu bulantı geçti diye kendimi aaba bişey yolunda gitmiyormu bebeğe bişeymi oldda miğdem bulanmıyor diye tedirgin oldum .
Gökçe göğüs ağrıların tuzlu bir şeyler yediğinde tekrar ortaya çıkar canım . Çok su içip az tuzlu yiyorsan eğer birde ilaçları kesmissen o ödem ağrısı gidiyor. Hiç kaygılanma. Bende senin gibi kendimi dinlerim az tuzlu yediğim günler ağrım olmaz tuzlu yediğim günler ağrım olur. Geceleri açlıktan kusuyorum ben arkasına zeytin yiyorum ki bastırsin eğer öğün gosuslerim sis değilse bile sabaha göğüs agrisiyla uyanıyorum bende öyle fark ettim . Meme cerrahım var takibe gidiyordum 6 ay önce o da tuz ağrıları artırır demiştiArkadaşlar bu mesajı yazdım fakat kimse görmedi galiba.sizlerin durumunu merak ediyorum
En doğrusu ama işte engel olamıyorsun sonunu bilmeden okumaya başlıyorsun.sonunda da okuyunca işte kurt içine düşüyor.en iyisi soğukkanlı olmak.umarim hepimiz başarabilirizgaliba bu süreçte en doğrusu hiçbir şey okumamakcahillik mutluluktur
benim çok hareketli bir hayatım var işim nedeniyle. bayram öncesi yoğunlukta hamile olmayan bir insanın bile dayanamayacağı zamanlar geçirdim. sonra bayramda belim bacaklarım kasıklarım her yerim inanılmaz ağrıdı. ama bir şey olmadı çok şükür yani benim bildiğim kadarıyla olmadı en azından. kolay kolay bir şey olmaz korkmaBende fazla ağır kaldırmamaya çalışıyorum. Ama bazen oluyor öyle kaldirdigim mecbur kalıyorum. Ay tek yorgunluktan agrisin hiç önemli değil . Nasıl bir travma olduysa artık valla herşeyden korkar oldum .benim 3. Transferim de son embriyom tuttu sonsuz şükürler olsun Rabbime . Ama o korkular bende kaygı bozukluğu olarak kaldı. Ne yapmalıyım bilmiyorum elimde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?