• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Daha çok üst taraf mı ağrıyor sizide? Ben sağa sola dönmekten uyuyamadım sanki çürüdü bacaklarım
Evet üst tarafları, iç kısımları değil ama yanları böyle aynı dediğiniz gibi çürümüş gibi ağrıdı benimde.Cumartesi randevum var doktora soracağım 😔 akşam başlıyor ağrımaya sabah uyandığımda hafifliyor sonra geçiyor. İlk haftalarda çok olmuştu sonra yavaşladı şimdi yine başladı. Yetersiz kalıyor sanırım multivitaminler her gün bir şişe maden suyuda içiyorum aslında o iyi geliyormuş çok. Sizi çok iyi anlıyorum yani zulüm gibi ağrısı…

Kızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var.
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim tekrar Anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dün keseyi düşürdüğümü öğrendim. Çok derinden anlıyorum duygularını, inşallah en hayırlı zamanda tekrar aynı duyguları yaşarsın sevinç göz yaşları akıtırsın bu kezde. 🤲

Güzel anneler dün randevum vardı 8+2 olmuştum. Bebeği ilk kez kese içinde görmeyi ve artık kalp atışını duymayı çok isterdim. Ama bayram öncesi yaşadığım kanamada kese düşmüş, doktor kese yok deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim durumumda olanlara da tekrar anne olmayı nasip etsin dilerim. Kalbim bu grupta hep kalacak ama aynı sevinçleri yaşamak için doğru zaman değilmiş demek.😔 Allah ne derse o olur ❤
Çok üzüldüm…
Böyle haberler alınca içimden bir şey kopuyor sanki 😔
Rabbim bu acıyı atlatmak için size güç,kuvvet versin 🙏
Çektiğiniz acıları,sıkıntıları unutturacak sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallah 🤲

Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim tekrar Anne olmayı nasip etsin inşallah. Bende dün keseyi düşürdüğümü öğrendim. Çok derinden anlıyorum duygularını, inşallah en hayırlı zamanda tekrar aynı duyguları yaşarsın sevinç göz yaşları akıtırsın bu kezde. 🤲
Çok geçmiş olsun canım rabbim gönlüne göre versin

Bende de var canım kaç gecedir doğru dürüst uyuyamıyorum gece kalkıp evin içinde dolaşıyorum uyku gözümden akıyor fakat vücudum uyumama izin vermiyor doktora sordum olabilir dedi ama ilaç onermedi
Aynen diz kapaklarına biraz buz uygula dedi banada o iyi geliyor kuzum ama sadece öyle huzursuzluk geldiğinde sadece 5 dk felan

Çok üzüldüm…
Böyle haberler alınca içimden bir şey kopuyor sanki 😔
Rabbim bu acıyı atlatmak için size güç,kuvvet versin 🙏
Çektiğiniz acıları,sıkıntıları unutturacak sağlıklı bir evlat nasip etsin tez zamanda inşallah 🤲
Aminn inşallah çok teşekkür ederim hamile duası tutar. Rabbim sizlere sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 🤲

Güzel anneler dün randevum vardı 8+2 olmuştum. Bebeği ilk kez kese içinde görmeyi ve artık kalp atışını duymayı çok isterdim. Ama bayram öncesi yaşadığım kanamada kese düşmüş, doktor kese yok deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim durumumda olanlara da tekrar anne olmayı nasip etsin dilerim. Kalbim bu grupta hep kalacak ama aynı sevinçleri yaşamak için doğru zaman değilmiş demek.😔 Allah ne derse o olur ❤
Çok üzüldüm çok geçmişolsun. Allahım yeniden sağlıkla hamile kalıp doğurmayı nasip etsin.

Kızlar ben hastanedeyim birazdan kürtaj olucam. Kalbi durmuş yine bebeğimin. Yine aynı acı. Yüreğim cayır cayır. Dua edin bana. Bu bebek son şansımdı olmadı. Yaş sorunum var. Dua edin bana çok ihtiyacım var

Bazen bizim kötü gördüğümüz olayların arkasında çok büyük hayırlar gizlidir. Yakın zamanda çevremizden birinin öyle bir düşük/doğum olayına şahit olduk ki...burada anlatmayacağım kimsenin içine korku düşmesini istemem.
Vardır bir hayır, sebep, inanın buna.
Ayrıca hergün duyuyoruz kaç yaşında kadınların ikişer üçer doğurduğunu. Ümidinizi yitirmeyin lütfen.
Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah🧡

Bazen bizim kötü gördüğümüz olayların arkasında çok büyük hayırlar gizlidir. Yakın zamanda çevremizden birinin öyle bir düşük/doğum olayına şahit olduk ki...burada anlatmayacağım kimsenin içine korku düşmesini istemem.
Vardır bir hayır, sebep, inanın buna.
Ayrıca hergün duyuyoruz kaç yaşında kadınların ikişer üçer doğurduğunu. Ümidinizi yitirmeyin lütfen.
Allah en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah🧡
Doğru diyorsunuz inanç varsa şer görünenin arkasında da bir hayırlı sebep vardıra inanırım hep. Amin inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah. İlk hamileliğimdi ilk tecrübem bunun böyle olması gerekiyormuş öyle olmuş. Rabbim aratmasın kimselere, sizlere de sağlıklı gebelik ve bebek ardından kolay doğum nasip etsin inşallah.🤲

Günaydın minnak annemeler. Benim gibi bacak ağrısı yaşayan var mı? Daha çok erkrn değil mi bugün 11. Haftamız bitti gece bacak ağrısından uyuyamadım hala da ağrıyor. Kullandığım multivitamin içerisinde magnezyum falan da var ama kalsiyu düşmüş olabilir mi yoksa normal mi bu durum ☹️
Bacak ağrısı bende çok yaşıyorum özellikle tek bacak 😔

Arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim son adet tarihine göre 8+4 ovulasyon takibime göre 6+4 kalp atışı var ama ses dalgası içim erken geç döllenme olabilir dedi ama korkuyorum daha önce kürtaj olmak zorunda kaldım sizler kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz

Çok üzüldüm Allah tekrar nasip etsin istediğin zamanda

Kızlar ya ben ev işi yaptım bugün biraz. Damacanayi bacagimla itekledim . Sonra belim ve kasıklarım ağrımaya başladı,sizler ne yapıyorsunuz ev işi olsun ağır kaldırmak olsun ağır biseyi iteklemek olsun bunları yapıyor musunuz?

Ben ağır kaldırmamaya dikkat ediyorum.ama itelemek vs mecbur oluyor.kontrollü ve yavaş yapmaya dikkat ediyorum sadece.doktorum bana ev işini bir günde bitirme yani günlere bölerek yap demişti.bebek için sıkıntı olmaz ama yorulunca bel ağrısı çekersin demistiri.bel ağrısı yorgunluktan olabilir.
Kızlar ya ben ev işi yaptım bugün biraz. Damacanayi bacagimla itekledim . Sonra belim ve kasıklarım ağrımaya başladı,sizler ne yapıyorsunuz ev işi olsun ağır kaldırmak olsun ağır biseyi iteklemek olsun bunları yapıyor musunuz?

Back