oda gecer yarina hicbirseyin kalmaz ins bizim aceleci ruhumuzu bu donemde dizginlememiz sart, isler aksama kalsin yarina kalsin esler yapsin ama sonradan tuh vah demeyelim.Aynen canım eşime yaptiriyorum şimdi. Belimdeki ağrı geçti de hafif kasıklarda var
Himm tamam canım normal ozaman bu agrilarAgri bende de oluyor da mecbur yapiyorum dikkat ederek
Aynen canım aynenoda gecer yarina hicbirseyin kalmaz ins bizim aceleci ruhumuzu bu donemde dizginlememiz sart, isler aksama kalsin yarina kalsin esler yapsin ama sonradan tuh vah demeyelim.
Acaba doktor esine dostuna bunları anlatıp gülüyor mudurAhahha bebekleri o kadar seviyor ki elinden gelse kendisi doğuracak. Hazır ol da bekliyor canım bir şey istesin diye, manyak oldu iyicegönder imkan varsa alsın gelsin istediklerini, benim canım da Ejder meyvesi istiyor bulamadım internetten alıcam şimdi
Doktora sormadan önce küçük bir parça yedim, tatsız ağızda dağılan yapış yapış olan beton bildiğinama doktor kesinlikle yeme diye mesaj attı şimdi
Benim eşim de bu ara kokulara hassas nedenseye desede yiyemeyecekmissin, bizim Turk yemek kulturune uymuyor demek kibenim esimde oyle imkani olsa o tasisa bebegi. en baslarda esim ikiz olsun birini sen birini ben tasirim diye takiliyordu simdide arada midesi bulansa beli agrisa bana bakip siritiyor
Ahahah benim mesajımdan sonra yanındakine “beton yemiş manyak kadın” demiş olabilirAcaba doktor esine dostuna bunları anlatıp gülüyor mudur
Merhaba benide ekler misin canim sat 20 Mayıs bdt 24 ŞubatMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası @the economist 4 mayıs 8 şubat @ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat R Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat M mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat @gunesli gunler 17 şubat M melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 Sine_01 18 mayıs 21 şubat S serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat September Wind 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat @dandikfindik 15 mayıs 19 şubat @Mymoomm 6 mayıs 10 şubat
Canım benim üzülme nolur siz bebişlerinizi düşünün herşeyin en güzelini yaşatsın içinizde minik canlar. Allahım bekleyen herkese tekrar tekrar yaşatsın inşallah annelik duygusunu. Varlığını bilmek bu kadar büyük duyguyken kucağına alınca neler yaşanır düşünemiyorum bile. Hepimizin gönlünce, hayırlıysa olsun herşey inşallah. ❤@ArzumsunnSeptember Wind inanın çok üzüldüm. Oyle etkileniyorum ki boyle haberlerden bütün gün kendime gelemiyorum. Sizi yürekten anlıyorum kizlar bu süreçleri daha once yaşadım. Elim yüreğimde yaşıyorum bende resmen. Allah sizlere en güzelini en hayırlısını nasip etsin insallah. Kucağınıza alacağınız nur topu gibi bebeleriniz olsun inşallah
Sürekli ayaklarınızı kımırdatmak istiyorsunuz yatağa yattiginizda özellikle hareket etmek istiyor ayaklarınızO nedir tam olarak nasıl bir rahatsızlık
Allah razı olsun canım benim verdiğin cevap o kadar içten ki gözlerim doldu. Hamilelerin duası kabul olurmuşİçim yandı okurken. Ah canım benim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin Rabbim sana inşduamızda olacaksın
bebekler anneyi, evcil hayvanlar sahiplerini taklit edermis bizim kocalarda bizleri taklit eder oldularBenim eşim de bu ara kokulara hassas nedensecanım bi sey istese onun da canı cekiyor fln
5 bin dendi canım ben sordumkızlar Nifty Testi ücreti ne kadar acaba yaptıran,yaptıracak olan var mı
Gün içinde iyiydi çok şükür bugün değil de yarın gitmek istiyorum inşallahSlm… yani bulantı kusma sebebiyle hiç yaptırmadım test. Ama illa baktıracam dersen bir tüp kan ver. Crp ye bakıyorlar kandan enfeksiyona yani.
İdrar verirsen de idrarda enfeksiyonun var mı diye bakılıyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunCanım merhaba, ortalıkta fena salgın var enfeksiyon olma ihtimalin yüksek bence.tahlil mutlaka yaptır. Dün bende öyleydim. Sabaha kadar çıkardım, ishal de cabası. Dayanamadım en son acile gittim bulantı için iğne vurdular su kaybından dolayı da serum taktılar. Ama tabi ki tahlilde enfeksiyon olduğu görülmesine rağmen gebelikten dolayı ilaç veremiyorlar bol su iç dediler. Ben dünden bu yana faydasını gördüm. Ateşim 37.5 üstüne çıktığında da parol içtim. düne göre daha iyiyim. En azından mide bulantım yok. Bol su iç. Terleyerek enfeksiyonu atmaya çalış. Çok geçmiş olsun.
Canm çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallahGüzel anneler dün randevum vardı 8+2 olmuştum. Bebeği ilk kez kese içinde görmeyi ve artık kalp atışını duymayı çok isterdim. Ama bayram öncesi yaşadığım kanamada kese düşmüş, doktor kese yok deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Rabbim sizlerin bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim durumumda olanlara da tekrar anne olmayı nasip etsin dilerim. Kalbim bu grupta hep kalacak ama aynı sevinçleri yaşamak için doğru zaman değilmiş demek.Allah ne derse o olur ❤
Kuzum bende ilk zamanlar sadece kasık ağrısı vardı göğüs hassasiyeti olmadı fazla bayadirda Kasım ağrım geçmişteki akşamdan beri adet Olcam gibi ağrıyor özellikle yürürken mide bulantısı koku hassasiyeti iştah kaybı varArkadaşlar bu mesajı yazdım fakat kimse görmedi galiba.sizlerin durumunu merak ediyorum
Rabbim sabır versin inşallahAllah razı olsun amin cümlemizin inşallah ❤
hey maşallah hem de ikiz miArzumsunnSeptember Wind September Wind inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorum hiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin
Kuzum benim diğer gebeligimde köyde bi ahirin önünden geçmiştik kalabalık tık herkes burnunu kapatıp hızlıca geçti bende kafamı camdan sokup koklayıp durdum en az yarım saat kokladımKızlar, canım duvar kemirmek istiyor diye eşim aktardan yenilebilir taş kil aldıdoktoruma sordum daha cevap vermedi. Var mı böyle saçma sapan şeyler yemek isteyen veya çevresinde duyan? Benim canım hamile değilken de istiyordu hep, demir eksikliğimde yok. Aldığımız yer hamileler yiyor dedi ama çok zararı var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?