2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Acaba doktor esine dostuna bunları anlatıp gülüyor mudur

Benim eşim de bu ara kokulara hassas nedense canım bi sey istese onun da canı cekiyor fln

Merhaba benide ekler misin canim sat 20 Mayıs bdt 24 Şubat 7+6 yım

Canım benim üzülme nolur siz bebişlerinizi düşünün herşeyin en güzelini yaşatsın içinizde minik canlar. Allahım bekleyen herkese tekrar tekrar yaşatsın inşallah annelik duygusunu. Varlığını bilmek bu kadar büyük duyguyken kucağına alınca neler yaşanır düşünemiyorum bile. Hepimizin gönlünce, hayırlıysa olsun herşey inşallah. ❤

İçim yandı okurken. Ah canım benim en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alıp büyütebilmeyi nasip etsin Rabbim sana inş duamızda olacaksın
Allah razı olsun canım benim verdiğin cevap o kadar içten ki gözlerim doldu. Hamilelerin duası kabul olurmuş ❤ Allahım sizin bebişlerinize ömür versin inşallah. Banada hayırlı zamanda tekrar bu duyguyu tattırsın dilerim. ❤

Benim eşim de bu ara kokulara hassas nedense canım bi sey istese onun da canı cekiyor fln
bebekler anneyi, evcil hayvanlar sahiplerini taklit edermis bizim kocalarda bizleri taklit eder oldular benim ki midesini bastirmak icin krakerimi alip yiyor sagolsun birkac tanede ucundan bana veriyor doguma girerse halini dusunemiyorum beraber bagrir dururuz artikkk

Slm… yani bulantı kusma sebebiyle hiç yaptırmadım test. Ama illa baktıracam dersen bir tüp kan ver. Crp ye bakıyorlar kandan enfeksiyona yani.
İdrar verirsen de idrarda enfeksiyonun var mı diye bakılıyor
Gün içinde iyiydi çok şükür bugün değil de yarın gitmek istiyorum inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Arzumsunn September Wind September Wind inanın ikiniz içinde çok dua edicem ama öncelikle bişey söylemek istiyorum 6 senelik evliyim 5 sene uğraştım 2 aşılama sonuç hüsran tam dedim ki eylül de tüp bebek yapıcam , haziran da hamile olduğumu öğrendim üstelik ne sigara ne alkol bıraktım arttırarak devam ettim.Hiç bir ek takviye almadan , yani lütfen umudunuzu kaybetmeyin , amh 0.01 di bana dr demişti ki tüp bebek olmadan olmaz ! Ve imkansız doğal olarak hamile kalamazsın ! Ve şimdi Allah kısmet ederse ikiz bekliyorum hiç bir zaman lütfen umudunuzu kaybetmeyin tüm dualarım sizlerle allah gönlünüze göre versin

Canm çok geçmiş olsun rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah

Arkadaşlar bu mesajı yazdım fakat kimse görmedi galiba.sizlerin durumunu merak ediyorum
Kuzum bende ilk zamanlar sadece kasık ağrısı vardı göğüs hassasiyeti olmadı fazla bayadirda Kasım ağrım geçmişteki akşamdan beri adet Olcam gibi ağrıyor özellikle yürürken mide bulantısı koku hassasiyeti iştah kaybı var

hey maşallah hem de ikiz mi
çok duygulandım..olmaz diye bir şey yok
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kuzum benim diğer gebeligimde köyde bi ahirin önünden geçmiştik kalabalık tık herkes burnunu kapatıp hızlıca geçti bende kafamı camdan sokup koklayıp durdum en az yarım saat kokladımve hamileyim boyuncada hep canm çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…