- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
tesadüf gördüm cevap vereyim , arkadaşla gerçek hayatta görüşüyorum çok tatlı ve sağlıklı bir bebesi var :)Bebeğiniz sağlıkla doğdu mu
Merhaba evet son haftalarda ölçümler yanıltabiliyor benim 36 ya da 38den sonra kafası çok geri çıkmaya başlamıştı. 35 cm kafa ölçüsüyle doğdu şükürBebeğiniz sağlıkla doğdu mu
Yaaa seni yiyerem hem gerçekte hem sanaldatesadüf gördüm cevap vereyim , arkadaşla gerçek hayatta görüşüyorum çok tatlı ve sağlıklı bir bebesi var :)
gerçek hayat ne ya agsskagkdg
tesadüf gördüm cevap vereyim , arkadaşla gerçek hayatta görüşüyorum çok tatlı ve sağlıklı bir bebesi var :)
gerçek hayat ne ya agsskagkdg
Ayy ne güzel nasıl peki kaç haftadasın bende böyle gazlar bekliyorum ya başedemem muhtemelen ama 3 olsun da çok istiyorum mantıklı davranmam lazım AllahıımBen varım canım
Ayy ne güzel nasıl peki kaç haftadasın bende böyle gazlar bekliyorum ya başedemem muhtemelen ama 3 olsun da çok istiyorum mantıklı davranmam lazım Allahıım
Gönlünden geçiyorsa darısı başınaAyy ne güzel nasıl peki kaç haftadasın bende böyle gazlar bekliyorum ya başedemem muhtemelen ama 3 olsun da çok istiyorum mantıklı davranmam lazım Allahıım
Merhaba benim de 36+0 da 34+5 çıktı bebeğiniz sağlıkla doğdu muBenim de kafa çapı geri bpd epey geri Hoca beslenmene dikkat et dediği için nerdeyse ağzımdan burnumdan çıkacak kadar zorluyorum kendimi Gebelik şekeri ölçüm ve diyet işi girince ne olacak bilmiyorum
Bebeğiniz doğduğunda bir sıkıntı olmadı değil mi benim de bir hafta gibi bir gerilik çıktı 36 haftadaBenimde kafa ölçümü 38den sonra şaştı dr kanala yerleşmeye başladığı için ölçümler doğru değil dedi. Popo geliş olunca da kafa küçük ölçülüyormuş diye okumuştjm bence sorun toktur dert etmeyin ben 3 günü zehir ettim kendime ama çok msj okudum burda son haftalarda normal sıkıntı yok
Evet içinizi ferah tutun Keşke o zamanlar birileri de bana moral verseydi kendimi boş yere üzüp evham yapmışımMerhaba benim de 36+0 da 34+5 çıktı bebeğiniz sağlıkla doğdu mu
Allah razı olsunEvet içinizi ferah tutun Keşke o zamanlar birileri de bana moral verseydi kendimi boş yere üzüp evham yapmışım
Bebek duruşu ters miydiEvet içinizi ferah tutun Keşke o zamanlar birileri de bana moral verseydi kendimi boş yere üzüp evham yapmışım
Yanlardan basık uzun mu oldu kafa yapısıGönlünden geçiyorsa darısı başına7 haftalık biraz önce kalp sesini duyduk Çok mutlu ve heyacanlıyız Senin ikizler tüp bebek miydi Bu arada benim de 3 . olacak inşallah
Evet ileri gebelik haftasına kadar makat gelişti Şu an kafası normal öyle yanlardan basık değilYanlardan basık uzun mu oldu kafa yapısı
Bebeğiniz ters mi geldi makat geliş baş aşağı değil miydiMerhaba evet son haftalarda ölçümler yanıltabiliyor benim 36 ya da 38den sonra kafası çok geri çıkmaya başlamıştı. 35 cm kafa ölçüsüyle doğdu şükür
Hayır gayet sağlıklı benim 2 haftaya çıkmıştı gerilik çünkü yanlış ölçülmüştüBebeğiniz doğduğunda bir sıkıntı olmadı değil mi benim de bir hafta gibi bir gerilik çıktı 36 haftada
Hayır baş aşağı zaten o sebeple ölçümler zor oluyor kanala girinceBebeğiniz ters mi geldi makat geliş baş aşağı değil miydi
İvit tüplü ve öfkeliGönlünden geçiyorsa darısı başına7 haftalık biraz önce kalp sesini duyduk Çok mutlu ve heyacanlıyız Senin ikizler tüp bebek miydi Bu arada benim de 3 . olacak inşallah
Ayy deme İkisi de miİvit tüplü ve öfkeli