2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba, yazdığınız bana okadar iyi geldi ki.
Bende silikon uç kullanıyorum, sütüm de çok azdı baştan şimdi daha iyi benimde bebeğim iki haftayı doldurdu. Ama silikon uçla doymaz dedikleri için ve sütümde hemen gelmediği için mamaya başlattılar hastanede. Şimdi hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Ama mamayı bırakmak istiyordum. Silikon uçla doyduğuna bi inansam bırakıcam ama korkuyorum doymuyor diye. Şimdi sizden moral buldum cesaret edeceğim inşallah.
Saat başı emzirdiğinizi yazmışsınız kaç dakika boyunca emziriyorsunuz?

Kızlar bebeğimin doğum kilosu 3415 bir hafta kuvezde kaldı 2 haftalık kilosu 3250 34. Günlük kilosu 3850 kilo alımı çok az sadece anne sütü veriyorum sizin durumlar nasıl sütümün kalitesini artırmak için neler yapabilirim. Doktor bir ay daha mamaya gerek yok bir sonraki ay bakarız kilosuna göre dedi .

Merhaba. Çok sevindim iyi gelmesine. Silikon uçla bebeğin doyması aslında çok alakasız bir durum sonuçta süt varsa o uçlar sadece bir araç. Evet bebeğim çok şükür doyuyor sadece bir kez hastanede mama verdik o günden beri hep süt emdi ve hiç sorun yaşamadık. Hatta bahsettiğim gibi saat başı emzirerek sarılık riskini atlattık doktorumuz çok mutlu oldu, günde 100 Gr almış o dönem. Şimdi artık 2-3 saate geri döndük. Hala silikon uç kullanıyorum. Siz de kesinlikle korkmayın, zaten süt emzirdikce çoğalıyor. O hastanede mama verdiğimizde ben de çok endiselenmistim fakat şimdi buzluğa bile atacak kadar oluyor. Umarım sizin de en yakın zamanda endişeleriniz diner

İnşallah, çok teşekkür ederim kaç dk emzirmeliyim peki, bebek kendi bırakana kadar mı? Nette 20 dk diyor, her öğünğnde iki memeyi de veriyor musunuz

İnşallah, çok teşekkür ederim kaç dk emzirmeliyim peki, bebek kendi bırakana kadar mı? Nette 20 dk diyor, her öğünğnde iki memeyi de veriyor musunuz
Ben dakikasını tam olarak bilmiyorum ama bebek kendi bırakana kadar emziriyorum bıraktıktan sonra tekrardan yokluyorum çünkü bazen yanlışlıkla bırakıyor, istemiyorsa biraz alt alma, gaz çıkarma derken süre geçtikten sonra tekrardan emmek istiyor diğer tarafımı da emiyor ve uyuyor. Yaklaşık yarımşar saate tekabül ediyor sanırım.

Selam kızlar, kk benim için şu listeden silinen başından beri takiplediğim arkdaşlar yokmuş gibi sayıldığından beri anlamsız halde. Arkdaşlarla iletişim kurabildiklerim oldu çok şükür ki, herkes doğurdu bebek büyütürken hala aktif olabilmeyi isterdim ama gereksiz yapılan egoistlik ve devamı bu siteden uzaklaştırdı.
Deprem bölgesindeki arkdaşlarımızda iyiler şükrolsun.
22.03.23 tarihinde bende oğlumu kucağıma aldım.
Başından beri bu topikte bilgilerimizi korkularımızı paylaştığımız arkdaşlarımız için yazıyorum.
Bu yazıdan sonra banlanadabilirim çok önemli değil.

Merhaba, ben de şu an silikon ucu bırakma sürecindeyim. Bunun için emzirme danışmanlığı aldım. Bana danışmanın söylediği her seferinde tek meme emzirmem ve bebek bırakana kadar emzirmeye devam etmem şeklinde.

Canım kitapsevertilki

Canım 15-20 günlükten sonra iki memeyide veriyorum arada tek memede uyuyor ozaman ikinciye geçmiyorum yada sık emdiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…