• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aynen benim de ilk bebişim kolikti doktor doktor gezip her doktorun verdigi damlayı kullanmıştım ama nafile 4. Ayda gecmişti. Ne uyku vardı ne bi oturup dinlenme şu anda 20. Ayında hala daha zor bi bebe.

Bi bebeğin ilk 3 ayı cok zor bence sonra bi dönem aynı hamilelik 2. Trimester gibi kolaylasıyor sonra yine zor:)))
Ah evet öyle. Oğlum 6bucuk yaşında ikinci cocuk fikrine anca razı oldum düşün 😅 sen çok cesaretliymişsin tebrik ediyorum 🥰

Deli cesareti oldu ama aşırı yorucu ve uykusuz geçtiği bi gerçek 21 günlük oldu inş 3 ayı biter de gaz vs sorunu azalır
Azalacak azalacak biliyoruz hiç takmayalım. Oğlumda annemi arar aglardım bu buyumeyecek ben bakmayı beceremiyorum diye 😂 annem şimdi diyor kızın büyüyecek mi diye. Buyuyecek buyuyecek diyorum 😂

Ay kızlar benim bebeğim doğumda ağladı topuk kanı alınırıken ağlıyor ama çok uzun soluklu ağlamıyor bu nornal mi? Mesela uyandığında sinirlenince mızmızlanıyor sinirleniyor ses çıkarıyor ama öyle uzun soluklu ağlamıyor yaşayan var mı?

Ay kızlar benim bebeğim doğumda ağladı topuk kanı alınırıken ağlıyor ama çok uzun soluklu ağlamıyor bu nornal mi? Mesela uyandığında sinirlenince mızmızlanıyor sinirleniyor ses çıkarıyor ama öyle uzun soluklu ağlamıyor yaşayan var mı?
Daha acı hissi yok cok normal. Ama istersen beslemeden önce altını ac falan oyalanırsan sinirlenip çok aglayabilir

Benim bebeğim de ilk zamanlar öyleydi şimdi ortalığı ayağa kaldırıyor zamanla acılır bence 🥰

Kızlar yarın sağlık ocağında bebişin 1 aylık aşısı var ama yarın 1 aylık olmasına 1 gün kalmış oluyor . Aşı bir gün erken vurulursa sıkıntı olur mu acaba kafama takıldı gün veren ebe dikkat etmemiş olabilir mi tarihe acaba.

Azalacak azalacak biliyoruz hiç takmayalım. Oğlumda annemi arar aglardım bu buyumeyecek ben bakmayı beceremiyorum diye 😂 annem şimdi diyor kızın büyüyecek mi diye. Buyuyecek buyuyecek diyorum 😂
Ben ilkinde tüm lohusalıgım boyunca naptım ben niye cocuk sahibi oldum büyümeyecek diye ağla ağla mahfetmiştim kendimi. Çok zor bi bebekti şu anda da aşırı inat ve zor bi çocuk bebekten daha cok zorluyor beni. Ama yenidoğan dönemini unutmuşum arada 20 ay olmasına rağmen yine şafak saymaya başladım büyüsün diye cok zor :)

Kızlar yarın sağlık ocağında bebişin 1 aylık aşısı var ama yarın 1 aylık olmasına 1 gün kalmış oluyor . Aşı bir gün erken vurulursa sıkıntı olur mu acaba kafama takıldı gün veren ebe dikkat etmemiş olabilir mi tarihe acaba.
Ben 5 şubatta doğum yaptım şubat 28 çektiği için 7şubatta olacaksınız sakın öncesi gelmeyin yoksa saglık bakanlığı tekrarını istiyor diye asm bilgi verdi. Siz de şubat doğumuysanız o detayı sorun isterseniz

Ben 5 şubatta doğum yaptım şubat 28 çektiği için 7şubatta olacaksınız sakın öncesi gelmeyin yoksa saglık bakanlığı tekrarını istiyor diye asm bilgi verdi. Siz de şubat doğumuysanız o detayı sorun isterseniz
Biz 28 Ocak dogumluyuz aşıdan önce bı sorayım bari napim günü onlar verdi sonuçta ama ne olur ne olmaz

24 ocak dogumluyuz 24 şubata verdi aşı gununu. Ben 23 ünde aradım bugun gelsem olur mu diye. Bir gün önce yapamıyoruz malesef dedi

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 02-02-2023

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Merhaba ben bebeğin gelişimini izleyeceğimiz sayfaya tıkladım ama açıkmadı
Ne yapmam gerekiyor acaba

Kalça çıkıklığı için hangi bölümden randevu alacaksınız
Merhaba önce çocuk doktoruna randevu alıp o sizi yönlendiriyor
Biz bugün gittik
Çam sakura hastanesi hastene değil bildiğin avm
İçinde alışveriş mağazaları yemek restoeuntları oyun alanları çocuklar için yürüyen merdivenler
Büyüklüğü muhteşem
Randevu ile çocuk doktoruna aldım bugün önce boy ölçümü yapıldı boy kilosına bakıldı her çocuğun aynı şekilde bakılıyor büyük olsun küçük dolsun da çok güzel hoşuma gitti açıkçası ardından doktor için sıra bekliyoruz normal mi özel hastanelerde beklediğimiz gibi yani değişiklik yok açıkçası ve çokta lüks gerçekten çok güzel sonra sıramız geldi doktor içeri çağırdı anlattı neyiniz var diye sordu ben de anlattım birinci ay kontrolümüz vs diye doktor çok güzel ilgilendi kalbine baktı şikayetlerimizi söyledik olanları mesela kalbinde ufak böyle bir sanki ses geliyor gibi temelde kardiyolojiden randevu alın bir şey demezse de problem değil dedi ondan sonra biz de Gamze vardı mesela kuyruk sokumunu da bu Gamze gibi değil dedi önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum dedi zaten bize baktırmıştık Ultrasonu filan bir şey çıkmamıştı ama doktorun öyle söylemesi içimizi ferahlattı şu an işte ultrason için bize yönlendirdi oradan randevu aldık belli bir zaman sonra ayın kaçı 21’inde randevumuz var devlet hastanelerinin bir tek bu tarafı var randevu veriyor o tarihte gideceksiniz bence gayet güzel bilmiyorum herkes beğenmeyebilir Özeller de sadece muayene şu anda ateş pahası olmuş vaziyette ve biz 1 saat içinde işimizi hallettik ve eve geldik öyle diyim kendi arabamız var

Hem mama hem anne sütü ile besleyen annelere bi sorum var, arkadaşlar sizin bebeklerde kaka durumu nasıl, yani kaç günde bir yapıyor. Bugün 11. Günümüz. İlk başlarda o hergün yaptığı kakalardan sonra sadece bir kere yaptı, ondan sonra bidaha yapmadı, bugün yapmayalı 3 gün bitti. Endişelenmeli miyim, sizde durumlar nasıl?

Hem mama hem anne sütü ile besleyen annelere bi sorum var, arkadaşlar sizin bebeklerde kaka durumu nasıl, yani kaç günde bir yapıyor. Bugün 11. Günümüz. İlk başlarda o hergün yaptığı kakalardan sonra sadece bir kere yaptı, ondan sonra bidaha yapmadı, bugün yapmayalı 3 gün bitti. Endişelenmeli miyim, sizde durumlar nasıl?
günde 6 7 yapıyordu ama son 1 haftadır iki ya da 3 kez yapıyor. Yapmadığı gün henüz olmadı. 34 günlük

Arkadaşlar benim kızım cuma günü çıktı kuvezden 11 gün kaldı orda alışmış biberona beni emmiyor bende sağıp biberonla veriyorum çok zor oluyor başına gelen var mı neler yaptınız bana yardımcı olur musunuz?

Back