- 30 Mayıs 2021
- 3.776
- 16.195
- 158
- 35
Ben de Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum. Aynen anlattığın gibi. Özel hastaneler oradaki imkanlara sahip olmayabilir. Biz daha küçük olduğumuz için sadece işitme testi yaptırdık. 1.ayımız dolduğunda göz, 2.ayda kalça çıkıklığı kontrolü var. O yüzden sormuştum teşekkür ederimMerhaba önce çocuk doktoruna randevu alıp o sizi yönlendiriyor
Biz bugün gittik
Çam sakura hastanesi hastene değil bildiğin avm
İçinde alışveriş mağazaları yemek restoeuntları oyun alanları çocuklar için yürüyen merdivenler
Büyüklüğü muhteşem
Randevu ile çocuk doktoruna aldım bugün önce boy ölçümü yapıldı boy kilosına bakıldı her çocuğun aynı şekilde bakılıyor büyük olsun küçük dolsun da çok güzel hoşuma gitti açıkçası ardından doktor için sıra bekliyoruz normal mi özel hastanelerde beklediğimiz gibi yani değişiklik yok açıkçası ve çokta lüks gerçekten çok güzel sonra sıramız geldi doktor içeri çağırdı anlattı neyiniz var diye sordu ben de anlattım birinci ay kontrolümüz vs diye doktor çok güzel ilgilendi kalbine baktı şikayetlerimizi söyledik olanları mesela kalbinde ufak böyle bir sanki ses geliyor gibi temelde kardiyolojiden randevu alın bir şey demezse de problem değil dedi ondan sonra biz de Gamze vardı mesela kuyruk sokumunu da bu Gamze gibi değil dedi önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum dedi zaten bize baktırmıştık Ultrasonu filan bir şey çıkmamıştı ama doktorun öyle söylemesi içimizi ferahlattı şu an işte ultrason için bize yönlendirdi oradan randevu aldık belli bir zaman sonra ayın kaçı 21’inde randevumuz var devlet hastanelerinin bir tek bu tarafı var randevu veriyor o tarihte gideceksiniz bence gayet güzel bilmiyorum herkes beğenmeyebilir Özeller de sadece muayene şu anda ateş pahası olmuş vaziyette ve biz 1 saat içinde işimizi hallettik ve eve geldik öyle diyim kendi arabamız var