2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum. Aynen anlattığın gibi. Özel hastaneler oradaki imkanlara sahip olmayabilir. Biz daha küçük olduğumuz için sadece işitme testi yaptırdık. 1.ayımız dolduğunda göz, 2.ayda kalça çıkıklığı kontrolü var. O yüzden sormuştum teşekkür ederim

Eds yöntemi diye bir yöntem var internetten arastır istersen canım. Bir de göğüs ucuyla denemelisin biberona benzediğinden alabilir

Biyerde okumuştum belki yine burada okumuşumdur, ggöğüs pedi sürekli göğsünde olsun kokusu sinsin, sonra bebeğin uyurken hemen başının altıına koy kokusuna alışsın. Koku geçtikçe yenile.

Kızlar emdikten sonra gazını çıkarıyor musunuz her seferinde? Gazını çıkarmaya çalışırken hep uyanıyor bebeğim ve başa dönüyoruz uyumak için tekrar meme istiyor. Sonra gaz derken yine uyanıyor, nasıl kurtulcam bu döngüden?
Gazını çıkarmadam yatırsam bu kezde gaz sancısı çekecek

Çıkarıyorum öyle yatırıyorum yoksa kusuyor rahatsız ediyor uyanıyor ben gazı çıkınca uyuyup derin uykuya dalana kadar gaz çıkarma pozisyonunda uyutuyorum sonra reflü yatağına yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor ama her çocuk farklı

Mutlaka çıkar uyaniyorsa tam doymuyor olabilir. Ben gazını çıkarıp emziği veriyorum kucağımda uyuyunca yerine koyuyorum. Emme reflekci güçlü bir çocuk doktor emzige başlattı.

Ben de aynı doöngünün içindeyim
Memede uyuduktan sonra biraz dik tutmaya çalışıyorum göğsümde 5 , 6 dj filan sonra yatırıyorum napim yoksa 24 saat yapışık kalacağız

Ben de aynı doöngünün içindeyim
Memede uyuduktan sonra biraz dik tutmaya çalışıyorum göğsümde 5 , 6 dj filan sonra yatırıyorum napim yoksa 24 saat yapışık kalacağız
Gaz sancısı oluştu bizde böyle olunca, siz de oluşmadı mı? sürekli sancıyla uyanıyor bu seferde. Ayaklarını çekip ağlıyor ve gazı çok kokulu. Ne yapacağımı şaşırdım. Yediklerime falan da çık dikkat ediyorum oysaki. Kakasını 4 günde yapmıştı en son, o yapışından 5 gün geçti hala kaka yok ne yapmalıyım bilmiyorum artık

Bizde 1 ay ı geçince kaka yapma sıklıgı azalmaya başladı
Bizde de gaz var ama çıkartıyor da pırt pırt yine de ıkınıyor sürekli anlamadım gitti diyorum ben mi kendimi üşüttüm acaba terlik giyiyorum ama çorap giymiyordum . Bazen gazını çıkartıp uyutuyorum bazende ne kadar uğraşmamda çıkmıyor. Bizim mesela gece derin uykuya geçiş saatimiz 12.1 bu saatten sonra derin dalıyor ve 2.3 saatte bir uyanıgız. Gece mama veriyorum artık 90/120 cc arasında veriyorum içiyor. Birde eğer bebek çok sık uyanıyor ve emmek istiyorsa da aç olduğunu anlıyorum sütüm var gibi oluyor ama yetmiyor demekki özellikle gündüz emziriyroum mama verdiklerin sonra uyanınca da emziiryorum
Ya birde nasıl uyumaya başlarlarsa öyle gider. Deniliyor biz hep meme de

Kızlar bebeğim 49 cm doğmuştu kontrolü vardı bugün 16günlük oldu ve yine 49cm çıktı normal mi sizce?

Gaz sorunu benim kızımdada var neden bilmiyorum gündüz iyi ama geceleri uyutmuyor benim kız sadece anne sütü alıyor

Kızlar bebeğim 49 cm doğmuştu kontrolü vardı bugün 16günlük oldu ve yine 49cm çıktı normal mi sizce?
Benim kız 53 cmdi 14 günlükken gittim yine 53 çıktı sağlık ocağında hatta başı 35.3 doğmuştu 34 dedi bende şaşırdım 1aylikken doktora soracağım bakalım

Gaz sorunu benim kızımdada var neden bilmiyorum gündüz iyi ama geceleri uyutmuyor benim kız sadece anne sütü alıyor
Emerken ya da biberonla mama içerken hava yutuyordur. Gaz ondan olur

Merhaba,
39+4'te bebeğimin kilosu ve baş büyüklüğü fazla olduğu için spinal anesteziyle sezeryan oldum. Çok rahattı hiçbir şey hissetmedim bebeğimle karşılaşma anımız da çok güzeldi. Sezeryandan korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı.
Normalde ve hamilelikte göğüs uçlarım gayet normaldi fakat doğumdan sonra çıkmamaya başladılar bu sebeple bebek de emerken çok zorlanıyordu. Ememediği için de sütüm çok azdı. Hastanedeki ilk gecede mama verdik. Sonraki gün silikon uçlar geldi aklıma ve gerçekten kurtarıcımız oldular. O gün bu gündür bebeği sadece sütle besliyoruz. Ona alışır annenin memesini reddeder diyenleri de takmıyorum önemli olan çocuğun doyması benim için. Sarılığı da saat başı emerek atlattık çok şükür. Şimdi ikinci haftamızı doldurduk. Geceleri birkaç saat gaz sancısı oluyor onun dışında gündüzleri sakin bir bebek. Gaz sancısı için doktorumuz maflor damla verdi, yorumları çok iyi memnun kalan var mı burada?

Anneler merhaba nasıl gidiyor kuzularla yeni hayat benim kızımda 1 ay 2 günlük oldu gece uyku problemi bizdede var size bisey soracağım nerdeyse 40im cikcak ama benim alt bölgem hala tam iyilesmedi,normal doğum yaptım epiduralle ve sanırım biraz yirtilmam olmuş 3 dikişim vardı bütün dikislerim dustu ama benim genel sıkıntım vajina içinde. Sanki dolu dolu Bi tuhaf zonklaama oluyo arada özellikle tuvalete giderken sislik var gibi icinde ayrıca aynayla baktığımda tam kapanmamış gibi hala ben anlamadım ya benim biraz hassas Bi tenim var diyorum acaba o yüzden mi toparlanamiyorum:/ böyle bisey yaşayan var mı aranızda yarın da doktora gidecegim.

Hanımlar herkese merhaba Haziran annelerinden geliyorum acaba içinizde Kozyatağı Central hospitalde doğumu gerçekleşmiş olan var mıdır? Genel olarak memnuniyetinizi ve eleştirilerinizi merak ediyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…