Ben de Ankara Bilkent şehir hastanesine gidiyorum. Aynen anlattığın gibi. Özel hastaneler oradaki imkanlara sahip olmayabilir. Biz daha küçük olduğumuz için sadece işitme testi yaptırdık. 1.ayımız dolduğunda göz, 2.ayda kalça çıkıklığı kontrolü var. O yüzden sormuştumMerhaba önce çocuk doktoruna randevu alıp o sizi yönlendiriyor
Biz bugün gittik
Çam sakura hastanesi hastene değil bildiğin avm
İçinde alışveriş mağazaları yemek restoeuntları oyun alanları çocuklar için yürüyen merdivenler
Büyüklüğü muhteşem
Randevu ile çocuk doktoruna aldım bugün önce boy ölçümü yapıldı boy kilosına bakıldı her çocuğun aynı şekilde bakılıyor büyük olsun küçük dolsun da çok güzel hoşuma gitti açıkçası ardından doktor için sıra bekliyoruz normal mi özel hastanelerde beklediğimiz gibi yani değişiklik yok açıkçası ve çokta lüks gerçekten çok güzel sonra sıramız geldi doktor içeri çağırdı anlattı neyiniz var diye sordu ben de anlattım birinci ay kontrolümüz vs diye doktor çok güzel ilgilendi kalbine baktı şikayetlerimizi söyledik olanları mesela kalbinde ufak böyle bir sanki ses geliyor gibi temelde kardiyolojiden randevu alın bir şey demezse de problem değil dedi ondan sonra biz de Gamze vardı mesela kuyruk sokumunu da bu Gamze gibi değil dedi önemli bir şey olduğunu zannetmiyorum dedi zaten bize baktırmıştık Ultrasonu filan bir şey çıkmamıştı ama doktorun öyle söylemesi içimizi ferahlattı şu an işte ultrason için bize yönlendirdi oradan randevu aldık belli bir zaman sonra ayın kaçı 21’inde randevumuz var devlet hastanelerinin bir tek bu tarafı var randevu veriyor o tarihte gideceksiniz bence gayet güzel bilmiyorum herkes beğenmeyebilir Özeller de sadece muayene şu anda ateş pahası olmuş vaziyette ve biz 1 saat içinde işimizi hallettik ve eve geldik öyle diyim kendi arabamız var
18 günlüğüz. Ağlarken kuzu gibi ses çıkartıyorKızlar bebişleriniz nasıl? Ses çıkartmaya başladı mı biz 1 ay 4 günlüğüz
Eds yöntemi diye bir yöntem var internetten arastır istersen canım. Bir de göğüs ucuyla denemelisin biberona benzediğinden alabilirArkadaşlar benim kızım cuma günü çıktı kuvezden 11 gün kaldı orda alışmış biberona beni emmiyor bende sağıp biberonla veriyorum çok zor oluyor başına gelen var mı neler yaptınız bana yardımcı olur musunuz?
Biyerde okumuştum belki yine burada okumuşumdur, ggöğüs pedi sürekli göğsünde olsun kokusu sinsin, sonra bebeğin uyurken hemen başının altıına koy kokusuna alışsın. Koku geçtikçe yenile.Arkadaşlar benim kızım cuma günü çıktı kuvezden 11 gün kaldı orda alışmış biberona beni emmiyor bende sağıp biberonla veriyorum çok zor oluyor başına gelen var mı neler yaptınız bana yardımcı olur musunuz?
Çıkarıyorum öyle yatırıyorum yoksa kusuyor rahatsız ediyor uyanıyor ben gazı çıkınca uyuyup derin uykuya dalana kadar gaz çıkarma pozisyonunda uyutuyorum sonra reflü yatağına yatırıyorum mışıl mışıl uyuyor ama her çocuk farklıKızlar emdikten sonra gazını çıkarıyor musunuz her seferinde? Gazını çıkarmaya çalışırken hep uyanıyor bebeğim ve başa dönüyoruz uyumak için tekrar meme istiyor. Sonra gaz derken yine uyanıyor, nasıl kurtulcam bu döngüden?
Gazını çıkarmadam yatırsam bu kezde gaz sancısı çekecek
Mutlaka çıkar uyaniyorsa tam doymuyor olabilir. Ben gazını çıkarıp emziği veriyorum kucağımda uyuyunca yerine koyuyorum. Emme reflekci güçlü bir çocuk doktor emzige başlattı.Kızlar emdikten sonra gazını çıkarıyor musunuz her seferinde? Gazını çıkarmaya çalışırken hep uyanıyor bebeğim ve başa dönüyoruz uyumak için tekrar meme istiyor. Sonra gaz derken yine uyanıyor, nasıl kurtulcam bu döngüden?
Ben de aynı doöngünün içindeyimKızlar emdikten sonra gazını çıkarıyor musunuz her seferinde? Gazını çıkarmaya çalışırken hep uyanıyor bebeğim ve başa dönüyoruz uyumak için tekrar meme istiyor. Sonra gaz derken yine uyanıyor, nasıl kurtulcam bu döngüden?
Gaz sancısı oluştu bizde böyle olunca, siz de oluşmadı mı? sürekli sancıyla uyanıyor bu seferde. Ayaklarını çekip ağlıyor ve gazı çok kokulu. Ne yapacağımı şaşırdım. Yediklerime falan da çık dikkat ediyorum oysaki. Kakasını 4 günde yapmıştı en son, o yapışından 5 gün geçti hala kaka yokBen de aynı doöngünün içindeyim
Memede uyuduktan sonra biraz dik tutmaya çalışıyorum göğsümde 5 , 6 dj filan sonra yatırıyorum napim yoksa 24 saat yapışık kalacağız
Gaz sorunu benim kızımdada var neden bilmiyorum gündüz iyi ama geceleri uyutmuyor benim kız sadece anne sütü alıyorBizde 1 ay ı geçince kaka yapma sıklıgı azalmaya başladı
Bizde de gaz var ama çıkartıyor da pırt pırt yine de ıkınıyor sürekli anlamadım gitti diyorum ben mi kendimi üşüttüm acaba terlik giyiyorum ama çorap giymiyordum . Bazen gazını çıkartıp uyutuyorum bazende ne kadar uğraşmamda çıkmıyor. Bizim mesela gece derin uykuya geçiş saatimiz 12.1 bu saatten sonra derin dalıyor ve 2.3 saatte bir uyanıgız. Gece mama veriyorum artık 90/120 cc arasında veriyorum içiyor. Birde eğer bebek çok sık uyanıyor ve emmek istiyorsa da aç olduğunu anlıyorum sütüm var gibi oluyor ama yetmiyor demekki özellikle gündüz emziriyroum mama verdiklerin sonra uyanınca da emziiryorum
Ya birde nasıl uyumaya başlarlarsa öyle gider. Deniliyor biz hep meme de
Benim kız 53 cmdi 14 günlükken gittim yine 53 çıktı sağlık ocağında hatta başı 35.3 doğmuştu 34 dedi bende şaşırdım 1aylikken doktora soracağım bakalımKızlar bebeğim 49 cm doğmuştu kontrolü vardı bugün 16günlük oldu ve yine 49cm çıktı normal mi sizce?
Ölçen kişiye göre 1-2 cm değişebiliyor. Benim büyük çocuğumda böyle olmuştuKızlar bebeğim 49 cm doğmuştu kontrolü vardı bugün 16günlük oldu ve yine 49cm çıktı normal mi sizce?
Emerken ya da biberonla mama içerken hava yutuyordur. Gaz ondan olurGaz sorunu benim kızımdada var neden bilmiyorum gündüz iyi ama geceleri uyutmuyor benim kız sadece anne sütü alıyor
Haber eder misiniz beni de çok aklıma takıldı çünküBenim kız 53 cmdi 14 günlükken gittim yine 53 çıktı sağlık ocağında hatta başı 35.3 doğmuştu 34 dedi bende şaşırdım 1aylikken doktora soracağım bakalım
Bilemedim yaa kg alıp boyu uzamaması değişik geldiÖlçen kişiye göre 1-2 cm değişebiliyor. Benim büyük çocuğumda böyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?