• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Seni merak ediyordum Ah bu bebişlerin kafa ölçümlerine takıyorduk di mi ? Senin bebiş nasıl ? Ben doğum sonrası yine evham kafa ultrasonu bile yaptırdım Çocuk doktorumuz çok güzel kafası var diyor
Evet ya nasıl doğdu sizinkiler bizimde doğmadan önce dr 31 cm mikrosefali mi acaba filan demişti son haftalarım zehir olmuştu. 35 cm doğdu inanmadım eve gidince kendim ölçtüm 35,5tu 😂

Stresten sütüm azalıyor kızlar ya hastanede bişide yapamıyorum. Kabak tatlısı istedim eşimden dışardan bulp getiricek kabak tahin artırıyor diye biliyorum sizin öneriniz var mı ne aldıesam ya

Stresten sütüm azalıyor kızlar ya hastanede bişide yapamıyorum. Kabak tatlısı istedim eşimden dışardan bulp getiricek kabak tahin artırıyor diye biliyorum sizin öneriniz var mı ne aldıesam ya
Şekerli açık çay, dut kurusu, komposto, kuru incir, bol yeşil salata, bunlar canım benim gözlemlediklerim bestlak devam ediyormusun onu da ihmal etme

Back