- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar hamilelik takvimi yap bebişin doğum tarikini gir düzelir O kadar doğurduk allta yazısı çıkmasın mıSenin yazıyor doğumdan sonra 33 gün geçti diye benimki yok silinmiş galiba
Ooo 79 gün en kıdemli ana sensin sanırınKızlarr aktifleştiğinizi gördüm geldim beni de aldı kazen nasılsınız @Renklirenkli doğru etiketlemişimdir inş hemen ses ver plssd
Günaydın canım bebişi babası yaramaz diye damgaladı Oyuncak bebek gibi duracak mı sanıyordu acabagünaydın gece emcüklenmekten uyuyamayan analar
Benimki de silinmisti de yeni ekledim dogum tarihini girip kuzuSenin yazıyor doğumdan sonra 33 gün geçti diye benimki yok silinmiş galiba
Bende çok merak ediyorum bir de D dimyattakipirinc ‘i inşallah iyisinizdir kızlarKızlar herkes iyidir umarim şükür kavuşturana @Pizza senin ikizlerin dogmustu en çok seni merak ettim iki çocuklu hayat nasıl ben bir tanesiyle zor bas ediyorum
Çıksın tabi yapıcam da bebikten vakit buldukça.Tekrar hamilelik takvimi yap bebişin doğum tarikini gir düzelir O kadar doğurduk allta yazısı çıkmasın mı
Yapayım bende canım bakalım kimin bebiş kaç günlük olmuşBenimki de silinmisti de yeni ekledim dogum tarihini girip kuzu
Sen ne yapıyon bebiş nasılAy çok mutlu oldum geldiğinize kimseler kalmadı buralarda
Seni merak ediyordum Ah bu bebişlerin kafa ölçümlerine takıyorduk di mi ? Senin bebiş nasıl ? Ben doğum sonrası yine evham kafa ultrasonu bile yaptırdım Çocuk doktorumuz çok güzel kafası var diyorAy çok mutlu oldum geldiğinize kimseler kalmadı buralarda
Evet ya nasıl doğdu sizinkiler bizimde doğmadan önce dr 31 cm mikrosefali mi acaba filan demişti son haftalarım zehir olmuştu. 35 cm doğdu inanmadım eve gidince kendim ölçtüm 35,5tuSeni merak ediyordum Ah bu bebişlerin kafa ölçümlerine takıyorduk di mi ? Senin bebiş nasıl ? Ben doğum sonrası yine evham kafa ultrasonu bile yaptırdım Çocuk doktorumuz çok güzel kafası var diyor
Şekerli açık çay, dut kurusu, komposto, kuru incir, bol yeşil salata, bunlar canım benim gözlemlediklerim bestlak devam ediyormusun onu da ihmal etmeStresten sütüm azalıyor kızlar ya hastanede bişide yapamıyorum. Kabak tatlısı istedim eşimden dışardan bulp getiricek kabak tahin artırıyor diye biliyorum sizin öneriniz var mı ne aldıesam ya
Ben hala kafa çapını bilmiyorum kaç doğdu şuan kaç falan kontrol de normal diyolarEvet ya nasıl doğdu sizinkiler bizimde doğmadan önce dr 31 cm mikrosefali mi acaba filan demişti son haftalarım zehir olmuştu. 35 cm doğdu inanmadım eve gidince kendim ölçtüm 35,5tu