Merhaba, yazdığınız bana okadar iyi geldi ki.Merhaba,
39+4'te bebeğimin kilosu ve baş büyüklüğü fazla olduğu için spinal anesteziyle sezeryan oldum. Çok rahattı hiçbir şey hissetmedim bebeğimle karşılaşma anımız da çok güzeldi. Sezeryandan korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı.
Normalde ve hamilelikte göğüs uçlarım gayet normaldi fakat doğumdan sonra çıkmamaya başladılar bu sebeple bebek de emerken çok zorlanıyordu. Ememediği için de sütüm çok azdı. Hastanedeki ilk gecede mama verdik. Sonraki gün silikon uçlar geldi aklıma ve gerçekten kurtarıcımız oldular. O gün bu gündür bebeği sadece sütle besliyoruz. Ona alışır annenin memesini reddeder diyenleri de takmıyorum önemli olan çocuğun doyması benim için. Sarılığı da saat başı emerek atlattık çok şükür. Şimdi ikinci haftamızı doldurduk. Geceleri birkaç saat gaz sancısı oluyor onun dışında gündüzleri sakin bir bebek. Gaz sancısı için doktorumuz maflor damla verdi, yorumları çok iyi memnun kalan var mı burada?
Bende silikon uç kullanıyorum, sütüm de çok azdı baştan şimdi daha iyi benimde bebeğim iki haftayı doldurdu. Ama silikon uçla doymaz dedikleri için ve sütümde hemen gelmediği için mamaya başlattılar hastanede. Şimdi hem emziriyorum hem de mama veriyorum. Ama mamayı bırakmak istiyordum. Silikon uçla doyduğuna bi inansam bırakıcam ama korkuyorum doymuyor diye. Şimdi sizden moral buldum cesaret edeceğim inşallah.
Saat başı emzirdiğinizi yazmışsınız kaç dakika boyunca emziriyorsunuz?