- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
Ah evet öyle. Oğlum 6bucuk yaşında ikinci cocuk fikrine anca razı oldum düşünAynen benim de ilk bebişim kolikti doktor doktor gezip her doktorun verdigi damlayı kullanmıştım ama nafile 4. Ayda gecmişti. Ne uyku vardı ne bi oturup dinlenme şu anda 20. Ayında hala daha zor bi bebe.
Bi bebeğin ilk 3 ayı cok zor bence sonra bi dönem aynı hamilelik 2. Trimester gibi kolaylasıyor sonra yine zor:)))
Evet şehir hastanesinde çekildi. 5günlükken çocuk polikliniğinde ilk kontrolünü yapan doktor muayene sonrası tüm batın, sakral bölge ve başından röntgen istedi. Normal çıktı her şeyNerede çektirdiniz devlet hastanesinde mi birde ne kadarlıkken çekildi acaba
Deli cesareti oldu ama aşırı yorucu ve uykusuz geçtiği bi gerçek 21 günlük oldu inş 3 ayı biter de gaz vs sorunu azalırAh evet öyle. Oğlum 6bucuk yaşında ikinci cocuk fikrine anca razı oldum düşünsen çok cesaretliymişsin tebrik ediyorum
Azalacak azalacak biliyoruz hiç takmayalım. Oğlumda annemi arar aglardım bu buyumeyecek ben bakmayı beceremiyorum diyeDeli cesareti oldu ama aşırı yorucu ve uykusuz geçtiği bi gerçek 21 günlük oldu inş 3 ayı biter de gaz vs sorunu azalır
Daha acı hissi yok cok normal. Ama istersen beslemeden önce altını ac falan oyalanırsan sinirlenip çok aglayabilirAy kızlar benim bebeğim doğumda ağladı topuk kanı alınırıken ağlıyor ama çok uzun soluklu ağlamıyor bu nornal mi? Mesela uyandığında sinirlenince mızmızlanıyor sinirleniyor ses çıkarıyor ama öyle uzun soluklu ağlamıyor yaşayan var mı?
Benim bebeğim de ilk zamanlar öyleydi şimdi ortalığı ayağa kaldırıyor zamanla acılır benceAy kızlar benim bebeğim doğumda ağladı topuk kanı alınırıken ağlıyor ama çok uzun soluklu ağlamıyor bu nornal mi? Mesela uyandığında sinirlenince mızmızlanıyor sinirleniyor ses çıkarıyor ama öyle uzun soluklu ağlamıyor yaşayan var mı?
Ben ilkinde tüm lohusalıgım boyunca naptım ben niye cocuk sahibi oldum büyümeyecek diye ağla ağla mahfetmiştim kendimi. Çok zor bi bebekti şu anda da aşırı inat ve zor bi çocuk bebekten daha cok zorluyor beni. Ama yenidoğan dönemini unutmuşum arada 20 ay olmasına rağmen yine şafak saymaya başladım büyüsün diye cok zor :)Azalacak azalacak biliyoruz hiç takmayalım. Oğlumda annemi arar aglardım bu buyumeyecek ben bakmayı beceremiyorum diyeannem şimdi diyor kızın büyüyecek mi diye. Buyuyecek buyuyecek diyorum
Ben 5 şubatta doğum yaptım şubat 28 çektiği için 7şubatta olacaksınız sakın öncesi gelmeyin yoksa saglık bakanlığı tekrarını istiyor diye asm bilgi verdi. Siz de şubat doğumuysanız o detayı sorun istersenizKızlar yarın sağlık ocağında bebişin 1 aylık aşısı var ama yarın 1 aylık olmasına 1 gün kalmış oluyor . Aşı bir gün erken vurulursa sıkıntı olur mu acaba kafama takıldı gün veren ebe dikkat etmemiş olabilir mi tarihe acaba.
Biz 28 Ocak dogumluyuz aşıdan önce bı sorayım bari napim günü onlar verdi sonuçta ama ne olur ne olmazBen 5 şubatta doğum yaptım şubat 28 çektiği için 7şubatta olacaksınız sakın öncesi gelmeyin yoksa saglık bakanlığı tekrarını istiyor diye asm bilgi verdi. Siz de şubat doğumuysanız o detayı sorun isterseniz
24 ocak dogumluyuz 24 şubata verdi aşı gununu. Ben 23 ünde aradım bugun gelsem olur mu diye. Bir gün önce yapamıyoruz malesef dediKızlar yarın sağlık ocağında bebişin 1 aylık aşısı var ama yarın 1 aylık olmasına 1 gün kalmış oluyor . Aşı bir gün erken vurulursa sıkıntı olur mu acaba kafama takıldı gün veren ebe dikkat etmemiş olabilir mi tarihe acaba.
Merhaba ben bebeğin gelişimini izleyeceğimiz sayfaya tıkladım ama açıkmadıMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 02-02-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Ay dr da öyle dedi ama her şeye takıyormuş insan :)Benim bebeğim de ilk zamanlar öyleydi şimdi ortalığı ayağa kaldırıyor zamanla acılır bence
Biz olduk bu gün aşımızı ben sordum günü zaten biz verdik sıkıntı yok dediler yaptılar24 ocak dogumluyuz 24 şubata verdi aşı gununu. Ben 23 ünde aradım bugun gelsem olur mu diye. Bir gün önce yapamıyoruz malesef dedi
Merhaba önce çocuk doktoruna randevu alıp o sizi yönlendiriyorKalça çıkıklığı için hangi bölümden randevu alacaksınız
günde 6 7 yapıyordu ama son 1 haftadır iki ya da 3 kez yapıyor. Yapmadığı gün henüz olmadı. 34 günlükHem mama hem anne sütü ile besleyen annelere bi sorum var, arkadaşlar sizin bebeklerde kaka durumu nasıl, yani kaç günde bir yapıyor. Bugün 11. Günümüz. İlk başlarda o hergün yaptığı kakalardan sonra sadece bir kere yaptı, ondan sonra bidaha yapmadı, bugün yapmayalı 3 gün bitti. Endişelenmeli miyim, sizde durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?