Merhaba anneler biz 31 günlük olduk
Süt mama devam ediyoruz
Benimde sütüm azalıyor özellikle gece mama veriyorum gündüz bir şekilde idare ediyorum. Sürekli emzirdim de süt çoğalıyor
Dereotu ayran bol su fayda ediyor . Ama yinede benim oğlan sürekli aranıyor wife gibisin oğlum diyorum
Evde artık tekim annem gitti çok zorlanıyorum bi dk odadan çıksam hemen ağlıyor yanında olmalıyım sürekli alıştı valal işim zor
Arkadaşlar mama verenler üzülmeyin allahtan mama şansımız var oda olmasa ne yapacaktık
Biz sma optipro olandan kullanıyoruz hemde emziriyroum. Sütüm bittiğinde ve soymadığını düşündüğümde veşryrıum eğer süreli mama versem bu sefer göğsümü almak istemiyor bu arada biberon ile veriyorum awentin
Eşim ilk gün kaşık biberon almıştı hastanede bebek hemşireleri onu alın demişlerdi ama şim almış ama onunla uğraşmak işkence gibi benim oğlum hem emiyor hemde biberon ile suanda iyiyiz meme reddi olmadı şükür yani awent in biberonları da göğüs gibi ondan belki .
Çok yorgunum uykusuzum siz nasılsınız ? Sanki enerjim bitmiş gibi yin
Sezeryan olanlar ağrı sızı var mı ? Benim yaram iyileşti ama karın içim muhtemelen rahmim yara içi açıyor bende sürekl ayaktayım da dinlenecek vakitte olmuyor ki
Çok uzun oldu galiba ama bayadır girmiyordum
Vakitte olmuyor artık pertim çıktı gerckten
1 aylık kontrol e gideceğim ve aşımız var bı arada