Şu an okuyorum yeni doğum yapmış tüm arkadaşlarımız benzer sıkıntılar yaşıyor. Keşke daha erken yapmış olan arkadaşlar gelip biraz tecrübelerinden faydalandırsalar bizleri..
4 günlük oldu kızım meme ucum yok çenesi güçsüz tutamıyor. Çekemiyor. Sağamıyorum çok acıyor sadece sarı kıvamlı su akıyor, acayip şişti iki göğsüm de, çok ağrı yapıyor. sütün kolaylıkla çıkması için ne yapabilirim arkadaşlar Allah aşkı için bilgi fırlatın bana
Ödemim gitmiyor ayaklarım balon gibi, bu ne zaman geçecek kızlar sizlerde ne zaman geçti? Sütüm çıksa göğüslerim rahatlasa ayaklarımın şişi gitse sezeryan yaram daha katlanılır olacak.
Bu arada benim kızım da sodyum yüksekliği çıktı, kkda hiç göremedim benzer duruum, nette okadar kötü felaket senaryoları var ki, bebeği aldılar yanımdan yoğun bakımda kaldı birkaç saat 2. Gününde. Aklımı oynatacaktım felaket bir geceydi. Elhamdülillah çabuk farkedilip düştü sodyumu tedaviyle. Getirdiler hemen yanıma.
Bebeği yanında olmayan tüm annelerin Allah yardımcısı olsun. Rabbim bir an önce hepsine şifa versin