• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar bol sütlü günler
Bir arkadaşımın tavsiye ile bestlak süt damlası aldım bugün 2 damla kullandım sadece ve sürüm gerçekten arttı sanki maşallah diyeyim rezene ve kimyon da içiyorum bu arada

Benimki de Şuan 4 kilo. Kafa buyuklugu de 11 cm. normalde doktorum çatıya bakmıyor ama bende böyle bir durum olunca baktı ve pek iç açıcı konuşmadı. Ben de şuan sizin gibi düşünüyorum önemli olan bebeğin sağlığı ve onu güzel bir şekilde karşılayabilmek için benim de iyi olmam gerekiyor. Belki normal doğumda diretsem yine de olmasa çok yıpranacağım
Bebeğiniz içinde sizin içinde hayırlısı ne ise o olsun . Sizin için dua edeceğim ♥️

Benimki de bir hafta kaldı aynı şeylerden dolayı sabır çok önemli sabretmeye çalış sütünü sağıp gönder sürekli canım bir kaç güne oksijeni çıkarıyorlar sonra sadece serum kalıyor ondan sonra da zaten bir haftayi tamamlayıp çıkartıyorlar inşallah korkma
Sağol canım dua edin 🤲

Bir arkadaşımın tavsiye ile bestlak süt damlası aldım bugün 2 damla kullandım sadece ve sürüm gerçekten arttı sanki maşallah diyeyim rezene ve kimyon da içiyorum bu arada
Benimde çoğalttı bestlakla milk tea var ebebekte o ikisi şükür sağıyorum hergün biraz daha artıyor

Merhaba sevgili anneler, bebeğini kucapına alan tüm annelere sağlıklı sıhhatli ömürler dilerim. Henüz almamış olanlarda inşallah en sağlıklı zamanda sıkıntısız alabilirler kucapına🙏🏻

Bende bugün 39+3te sezeryanla aldım bebeğimi kucağıma.
Dün Öğlen saatlerinde doğdu, göğüs ucum yokmuş ememiyor, zaten süt de hala gelmedi ondan da biraz ememiyor galiba. Mamaya başladı mecburen, her mamadan önce zorla tutturmaya çalışıyoruz memeyi. Silikon uç akşam saatlerinde geldi aklımıza, onunla biraz daha çekim gücü arttı bebeğin. Ama süt hala yok🥺 göğsümün birinden sarı saydam kıvamlı bi su geldi biraz o sanırım süt önce gelen faydalı kısımmış. Diğer göğsümde daha herhangi bir şey yok.
Tek seferde her iki memeyi de tutturmalı mıyım nasıl yapmalıyım siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba kızlar 39+4teyim hala ne sancı ne bir şey hiçbir belirti yok doğuma dair. Doktorum da 40+0da tekrar gel artık seni yatıralım ilaç verelim suni sancı verelim daha fazla bekleme taraftarı değilim diyor. Normal doğum istediğimi de biliyor. 40+0da hemen hastane yatmak çok erken değil mi biraz daha beklemek gerekmez mi? Sezaryene mecbur kalınırsa diye çok üzülüyorum

Kızlar 39 bitti bugün. Normal doğum diye tutturdu doktorum. Bi ben mi kaldım aranızda şubat annesi doğurmayan acaba.
Bugün karnımda bebek sürekli bi yerde topaklanıyor, bi bölgeyi ittiriyor sürekli. Normal doğum böyle mi başlıyor acaba? Ama herhangi bir sancı hissetmiyorum, nişan falan da gelmedi daha
Sizinle aynı durumdayım bekliyorum 39+4 bugün bebeğim de sığmıyor artık sanki hep itiyor karnımı sanki. Sancım başlasın diye dua ediyorum sürekli artık

Sizinle aynı durumdayım bekliyorum 39+4 bugün bebeğim de sığmıyor artık sanki hep itiyor karnımı sanki. Sancım başlasın diye dua ediyorum sürekli artık
Merhaba inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Ben öncesinde miyom ameliyatı olduğum için korkup doktoruma ısrar ettim sezeryana alsın diye. Ama oda bana ısrarla 41i falan bekleyebilirsin suyunda falan sıkıntı olmadığı sürece diyordu. Evet o topaklanma kasılma imiş, sancım çıkıyordu hep nstde ama kan su gelmedikçe sancın olmadıkça gelmene gerek yok kontroller dışında diyordu doktor. Herşeyin yolunda olduğunu söyllüyorsa doktorunuz ona güvenin derim. Sağlıkkla hayırlı zamanda alın inşallah kucağınıza🙏🏻

Merhaba inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza. Ben öncesinde miyom ameliyatı olduğum için korkup doktoruma ısrar ettim sezeryana alsın diye. Ama oda bana ısrarla 41i falan bekleyebilirsin suyunda falan sıkıntı olmadığı sürece diyordu. Evet o topaklanma kasılma imiş, sancım çıkıyordu hep nstde ama kan su gelmedikçe sancın olmadıkça gelmene gerek yok kontroller dışında diyordu doktor. Herşeyin yolunda olduğunu söyllüyorsa doktorunuz ona güvenin derim. Sağlıkkla hayırlı zamanda alın inşallah kucağınıza🙏🏻
İnşallah çok teşekkür ederim siz de aynı şekilde 🙏🏻 Doktorum normal doğum istediğimi biliyor destekliyor da ama 40+0da gel artık doğmazsa yatıralım seni fitil ve suni sancı verelim 41.haftayı geçirmeyi doğru bulmuyorum dedi. O öyle diyince bende bir korku oluştu sezaryene mecbur kalınırsa diye sezaryen hiç istemediğim için. Bazı doktorlar 41i de bekliyor benimki beklemek istemiyor :(

Merhaba sevgili anneler, bebeğini kucapına alan tüm annelere sağlıklı sıhhatli ömürler dilerim. Henüz almamış olanlarda inşallah en sağlıklı zamanda sıkıntısız alabilirler kucapına🙏🏻

Dün Öğlen saatlerinde doğdu, göğüs ucum yokmuş ememiyor, zaten süt de hala gelmedi ondan da biraz ememiyor galiba. Mamaya başladı mecburen, her mamadan önce zorla tutturmaya çalışıyoruz memeyi. Silikon uç akşam saatlerinde geldi aklımıza, onunla biraz daha çekim gücü arttı bebeğin. Ama süt hala yok🥺 göğsümün birinden sarı saydam kıvamlı bi su geldi biraz o sanırım süt önce gelen faydalı kısımmış. Diğer göğsümde daha herhangi bir şey yok.
Tek seferde her iki memeyi de tutturmalı mıyım nasıl yapmalıyım siz neler yapıyorsunuz?
İlk iki gün zaten o sarı sıvı azar azar geliyor sonra süt gelmeye başlıyor canım korkma bol su iç hurma ye sürekli göğsünü sagmaya çalış emin ol gelecek

Ben de bestlak damla kullandım işe yarıyor gerçekten 10 damla diye biliyorum ama. Onun dışında Doğadan ın anne çayı hurma ve bol su sütü çok güzel arttırıyor

Senin sütün çoktur benimkini artırmadı

İlk iki gün zaten o sarı sıvı azar azar geliyor sonra süt gelmeye başlıyor canım korkma bol su iç hurma ye sürekli göğsünü sagmaya çalış emin ol gelecek
Teşekkür ederim öyle yapıyorum sıcak banyo da iyi geliyormuş ama maalesef doktor bana yatış verdi.
Plt değerim giderek düştü yükseleceğine. Gebelikte zaten biraz düşer bu normaldi ama doğumdan sonra düşmeye devam etmesinden dolayı doktor bir gün daha yatış verdi, yarın taburcu dedi ama hematolojiye görün hafta içi dedi. Sizlerde böyle bi durum yaşayan var mı, anormal mi benim sonuç acaba?

Benimki de bir hafta kaldı aynı şeylerden dolayı sabır çok önemli sabretmeye çalış sütünü sağıp gönder sürekli canım bir kaç güne oksijeni çıkarıyorlar sonra sadece serum kalıyor ondan sonra da zaten bir haftayi tamamlayıp çıkartıyorlar inşallah korkma
Makinadan ayrıldıktan ne kadar sonra çıktı bebeğiniz benimki bugün entubeden çıktı ama uyum sürecinde dedi ne kadar sürer bişey söylemiyor

Bende 38+6 dayım normal dogum bekliyoruz normal mi diye düşünüyordum hala gelmemesi sizlerin yorumlari görünce normal olduğunu anladim daha yolum var demekki

Ben normal doğum yaptım benim de sütümün gelmesi 1,5 günü buldu
Moral bozma evet o sarı kısım en faydalı kısım 🙂
Sütü sağıyor musun? Eğer süt azsa, doktor da onaylıyorsa formül vermekten çekinme. Ben o hatayı yaptım, süt yetmemiş yavruma 🙁 iki memeyi de sırayla emzirmeye ve pompalamaya çalış ki ikisi de aktive olsun

Merhaba kızlar 39+4teyim hala ne sancı ne bir şey hiçbir belirti yok doğuma dair. Doktorum da 40+0da tekrar gel artık seni yatıralım ilaç verelim suni sancı verelim daha fazla bekleme taraftarı değilim diyor. Normal doğum istediğimi de biliyor. 40+0da hemen hastane yatmak çok erken değil mi biraz daha beklemek gerekmez mi? Sezaryene mecbur kalınırsa diye çok üzülüyorum
Bende 39+6 dayım pazartesi günü yani 40+1de suni sancı ile doğumumu başlatacak doktorum

Rabbim şifa versin bu gece hürmetine
Nasıl durumu? Gelişme var mı
Entubeydi makinadan ayrıldı adaptasyon sürecinde dedi doktor 3 günde olur diyor haftalarda alabilir diyor tamamen bebeğe bağlı diyor dua edin bi an önce çıksın orada bırakıp gelmek çok Zor oluyor 😔🤲

Makinadan ayrıldıktan ne kadar sonra çıktı bebeğiniz benimki bugün entubeden çıktı ama uyum sürecinde dedi ne kadar sürer bişey söylemiyor
3. Gün gittiğimde oksijen desteğinden ayrılmıştı sadece serumu vardı prosedür gereği ve antibiyotik serum tedavi süreci en az bir hafta sürüyormuş ama ne kadar sorsan da söylemiyorlar tam bir hafta olduğunda çıkardılar.

Back