• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤗
3400dü geçen hafta çarşamba, yarın kontrolde artık bana da gün verir inşallah. Bugün acayip sıklıkta kasılma var ama sancım yok. Yarına beklerim inşallah ne yapsam bilemedim,
Siz de öyle 🙏 yarınki kontrolden sonra buraya da yazın . Bugün bebeğin hareketlerini çok hissedemediğim için ben de şimdi hastaneye geçiyorum

Kızlar birşey soracağım 39 haftama girdim bebeğin kafası kanala yerleşmesi tam olarak zaten yerleştiği zaman doğum başlıyormuş acaba suni sancı ile başlar mı

Merhaba 39 haftalık hamileyim, bebeğimin baş boyutu ve kilosu büyük olduğu için doktorum sezeryan ihtimali çok yüksek dedi, normal doğum olarak başlasa bile son an sezeryan olabilirmiş. Sizce normal doğumu yine de beklemeli miyim yoksa bir an önce bebek daha da büyümeden sezeryan olmak en mantıklısı mı? Normal doğumu çok istiyordum boşluğa düştüm biraz..

Çok geçmiş olsun ciğer gelişimiyle ilgili mi sıkıntı var? Tez zamanda iyileşsin kucağına gelsin doktorlar belli bir süre verdi mi? Şu kadar süre desteğe ihtiyacı olur sonra yoğun bakımdan çıkar gibi
Tam bir hafta kuvezde kaldı gittim her gün emzirdim akşamları sürümü gönderdim eşimle çok şükür bitti gitti o günler

Merhaba 39 haftalık hamileyim, bebeğimin baş boyutu ve kilosu büyük olduğu için doktorum sezeryan ihtimali çok yüksek dedi, normal doğum olarak başlasa bile son an sezeryan olabilirmiş. Sizce normal doğumu yine de beklemeli miyim yoksa bir an önce bebek daha da büyümeden sezeryan olmak en mantıklısı mı? Normal doğumu çok istiyordum boşluğa düştüm biraz..
Şu an kaç kilo bebeğiniz . Benim de aynı durum olabilir bebeğin durumunu yarın görmeye gideceğim . 4 kiloda normal zorlar sezaryen konuşuruz dedi .

Önemli olan sağlıkla doğmaları . Ben olma şekline takılmıyorum sizde öyle düşünün ☺️

Çocuğum hala kuvezde zor nefes alıyor makinaya bağladılar çok üzülüyorum süt sağıyorum şuan ona çok üzülüyorum 🤲
Benimki de bir hafta kaldı aynı şeylerden dolayı sabır çok önemli sabretmeye çalış sütünü sağıp gönder sürekli canım bir kaç güne oksijeni çıkarıyorlar sonra sadece serum kalıyor ondan sonra da zaten bir haftayi tamamlayıp çıkartıyorlar inşallah korkma

Şu an kaç kilo bebeğiniz . Benim de aynı durum olabilir bebeğin durumunu yarın görmeye gideceğim . 4 kiloda normal zorlar sezaryen konuşuruz dedi .

Önemli olan sağlıkla doğmaları . Ben olma şekline takılmıyorum sizde öyle düşünün ☺️
Benimki de Şuan 4 kilo. Kafa buyuklugu de 11 cm. normalde doktorum çatıya bakmıyor ama bende böyle bir durum olunca baktı ve pek iç açıcı konuşmadı. Ben de şuan sizin gibi düşünüyorum önemli olan bebeğin sağlığı ve onu güzel bir şekilde karşılayabilmek için benim de iyi olmam gerekiyor. Belki normal doğumda diretsem yine de olmasa çok yıpranacağım

Back