2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
37+4 um benimde oluyor su 32 haftadan başladı hala doğum gelen yok kasılmalarım da arttı ama sancı yok bekliyoruz doğumu normla demişti doktor. Hareket sayisida günde 15 defadan az hareket ederse yanıma gel dedi ama tabiki için rahat değilse çok az haraket ettigini düşünüyorsan acile git sonuçta bir can taşıyorsun canım

Harketlerini azaldı derken hareket hızı demek istemiştim önceden daha hızlı hareketler yapıyordu şimdide hareket ediyor ama yavaş yavaş oluyor ama tabikide takipteyim bir şey farkedersem hemen acile gideceğim

Harketlerini azaldı derken hareket hızı demek istemiştim önceden daha hızlı hareketler yapıyordu şimdide hareket ediyor ama yavaş yavaş oluyor ama tabikide takipteyim bir şey farkedersem hemen acile gideceğim
Normal o zaman benim de öyle eskisi gibi güçlü dönmesi felan olmuyor az kaldı kavusmamiza sağlıkla alalım kucağımıza

Sagol cnm deneyim bunları

Doğum yapan arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün Yapacak arkadaşlarım da sagsalim kavuşsun isallah bende 17 şubata gün aldım tam 39 hafta oluyor umarım herşey İyi olur Bir de sabah deprem haberiyle uyandık nasıl üzüldüm nasıl bi acı Allah herkesin yardımcısı olsun O kadar aktif bir grupken grup kapanma noktasına geldi resmen buda çok üzücü

Ay evet ya grup boşaldı resmen kimse yok. Deprem oldu. Hesaplar pasifleştirilmiş hep; haber alamıyoruz kimseden. İnş herkes iyidir ya çok üzüldüm
Rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inş bebeğine canım. Doğunca baya hızlı geçiyor gümler zaten. Gelsin mis kokulunuz
Biz de beş günlük olduk bugün hastane kontrolümüz var, işitme testi var. İnş hemen bitirir eve döneriz

Maşallah canım 5 günlük olmuş bile zaman su gibi isallah sorunsuz geçer herşeyiniz

Kızlar, bu hafta çarşamba günü için mhrsden aldığım randevum geçen hafta sıra alarak sonuç göstermek için doktora görünmüş olmamdan dolayı iptal edilmiş şehir hastanesinde. 15gün sonraya alabilecekmişim. Böyle bişe var mı yaa ben haftalık muayene olmak zorundayım diye kavga ettim 182dekilerle. Bide benden kaynaklı bir sebep de değil, sekretere özellikle belirtmiştim bu durumu, iptal olacaksa vermeyin sonuç randevusu diye.

Böyle bi durum başına gelen var mı? 39. haftamdayım. 21ine kadar randevu alamazmışım

Malesef bnimde başıma geldi randevum vardı sancidan acile gittim die ceza yedim

Malesef bnimde başıma geldi randevum vardı sancidan acile gittim die ceza yedim
Sonra nasıl yaptınız, gidip hastaneden sıra alsam verirler mi yani? Sonuçta artık düzenli gitmem gerekiyor. 2 hafta bekleyemem ki

Bu arada bebeğinizin böbreklerini gösterebildiniz mi, aklımdasınız sürekli dua ediyorum

Böbrek olayı çıkınca üniversite hastanesine geçiş yaptım.. böbrekte büyüme varmış ultrason da çıktı çocuk nefroloji ye gidin dedi doktor Behçet uz da bir doktor buldum Çarşamba ona gidicem umarım kötü birşey yoktur

İnşallah çıkmaz, tedavisi olan bi durum korkmayın ferah olsun içiniz. Bizde de genişleme var böbrekte, bakalım doğumdan sonra nasıl ilerlicez.

Şeyi sormuştum bir de; siz ceza aldıktan sonra hastaneden sırayı nasıl alabildiniz? 15 gün beklediniz mi yoksa sabah erkenden gidip mi sıra aldınız? Buna da ceza yoktur herhalde değil mi

Bir daha oraya gitmedim canım doğum yaklaştığı için şehir hastanesi ni bıraktım üniversitesi Hastanesi'ne geçtim orda para yatırarak bakıldığı için direk girdim doktorun yanına ama doktor la konuşursan belki yardım ederler

Duygulandım ya seni burda görünce herkes gidiverdi birden ne güzeldik halbuki noldu böyle zor zamanları atlatıp bebelerimizi de beraber büyütecek gibiydik çok mu duygusalım bilemedimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…