37+4 um benimde oluyor su 32 haftadan başladı hala doğum gelen yok kasılmalarım da arttı ama sancı yok bekliyoruz doğumu normla demişti doktor. Hareket sayisida günde 15 defadan az hareket ederse yanıma gel dedi ama tabiki için rahat değilse çok az haraket ettigini düşünüyorsan acile git sonuçta bir can taşıyorsun canım36+0 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve tecrübeli annelere ve yeni anne olmuşlara sorum var. Bir kaç gündür vajina içinde bebeğimin baskı yaptığını hissediyorum kasıklarımda ve belimde de hafif hafif ağrılar oluyor ayrıyeten bebeğimin hareketleri daha önceki haftalara göre birazcık yavaşladı sanki öyle hissediyorum ve aynı zamanda vajina içinde ufak ufak sancılar olup saniyesinde kesiliyor birde bazen yürürken veya ayağa kalkarken kasıklarımda acı oluyor ve oda hemen kesiliyor bunlar doğumun yakın olduğunu mu gösterir ? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim güzel annelerr ...
Harketlerini azaldı derken hareket hızı demek istemiştim önceden daha hızlı hareketler yapıyordu şimdide hareket ediyor ama yavaş yavaş oluyor ama tabikide takipteyim bir şey farkedersem hemen acile gideceğim37+4 um benimde oluyor su 32 haftadan başladı hala doğum gelen yok kasılmalarım da arttı ama sancı yok bekliyoruz doğumu normla demişti doktor. Hareket sayisida günde 15 defadan az hareket ederse yanıma gel dedi ama tabiki için rahat değilse çok az haraket ettigini düşünüyorsan acile git sonuçta bir can taşıyorsun canım
Normal o zaman benim de öyle eskisi gibi güçlü dönmesi felan olmuyor az kaldı kavusmamiza sağlıkla alalım kucağımızaHarketlerini azaldı derken hareket hızı demek istemiştim önceden daha hızlı hareketler yapıyordu şimdide hareket ediyor ama yavaş yavaş oluyor ama tabikide takipteyim bir şey farkedersem hemen acile gideceğim
Sagol cnm deneyim bunlarıKuzum merhaba ben gebe okuluna gitmiştim bebek emerken birşeyden korkarsa yüksek sesten anlık bı hareketten meme reddi oluyormuş onun için anne karnındaki huzuru sağlamak gerekir dedi duşun altına gir fiskiyeyi sırtına ver bebeğe de hafif hafif su dök memeyi ver aynı zamanda anne karnında gibi hissetsin sıcak teninle beraber demişti bu durumu aşmak için farklı emzirme teknikleri varmış ters tuttus felan hepsini dene demişti yenidoganlarda çok oluyormuş korktukları için memeyi daha almak istemiyorlarmis çıplak teninde yatır ikinizde öyle durun öyle dene bir de memenin kötü birşey olmadığını hissettir egtimde bunları anlatmislardi ama banyoda dikkat et hasta olmasın bebek
Yaaaa kaçıncı haftandasinnn sezeryan miKızlar ben de yarın doğuma gidiyorum
Yok canım normal olacak 40. Hafta doldu tansiyon ve şeker olduğu için beklemiyorlar suni sancı ile başlatacaklarYaaaa kaçıncı haftandasinnn sezeryan mi
Hadi bir avazda inşallahYok canım normal olacak 40. Hafta doldu tansiyon ve şeker olduğu için beklemiyorlar suni sancı ile başlatacaklar
Ay evet ya grup boşaldı resmen kimse yok. Deprem oldu. Hesaplar pasifleştirilmiş hep; haber alamıyoruz kimseden. İnş herkes iyidir ya çok üzüldümDoğum yapan arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün Yapacak arkadaşlarım da sagsalim kavuşsun isallah bende 17 şubata gün aldım tam 39 hafta oluyor umarım herşey İyi olur Bir de sabah deprem haberiyle uyandık nasıl üzüldüm nasıl bi acı Allah herkesin yardımcısı olsun O kadar aktif bir grupken grup kapanma noktasına geldi resmen buda çok üzücü
Maşallah canım 5 günlük olmuş bile zaman su gibi isallah sorunsuz geçer herşeyinizAy evet ya grup boşaldı resmen kimse yok. Deprem oldu. Hesaplar pasifleştirilmiş hep; haber alamıyoruz kimseden. İnş herkes iyidir ya çok üzüldüm
Rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inş bebeğine canım. Doğunca baya hızlı geçiyor gümler zaten. Gelsin mis kokulunuz
Biz de beş günlük olduk bugün hastane kontrolümüz var, işitme testi var. İnş hemen bitirir eve döneriz
Malesef bnimde başıma geldi randevum vardı sancidan acile gittim die ceza yedimKızlar, bu hafta çarşamba günü için mhrsden aldığım randevum geçen hafta sıra alarak sonuç göstermek için doktora görünmüş olmamdan dolayı iptal edilmiş şehir hastanesinde. 15gün sonraya alabilecekmişim. Böyle bişe var mı yaa ben haftalık muayene olmak zorundayım diye kavga ettim 182dekilerle. Bide benden kaynaklı bir sebep de değil, sekretere özellikle belirtmiştim bu durumu, iptal olacaksa vermeyin sonuç randevusu diye.
Böyle bi durum başına gelen var mı? 39. haftamdayım. 21ine kadar randevu alamazmışım
Sonra nasıl yaptınız, gidip hastaneden sıra alsam verirler mi yani? Sonuçta artık düzenli gitmem gerekiyor. 2 hafta bekleyemem kiMalesef bnimde başıma geldi randevum vardı sancidan acile gittim die ceza yedim
Böbrek olayı çıkınca üniversite hastanesine geçiş yaptım.. böbrekte büyüme varmış ultrason da çıktı çocuk nefroloji ye gidin dedi doktor Behçet uz da bir doktor buldum Çarşamba ona gidicem umarım kötü birşey yokturSonra nasıl yaptınız, gidip hastaneden sıra alsam verirler mi yani? Sonuçta artık düzenli gitmem gerekiyor. 2 hafta bekleyemem ki
Bu arada bebeğinizin böbreklerini gösterebildiniz mi, aklımdasınız sürekli dua ediyorum
İnşallah çıkmaz, tedavisi olan bi durum korkmayın ferah olsun içiniz. Bizde de genişleme var böbrekte, bakalım doğumdan sonra nasıl ilerlicez.Böbrek olayı çıkınca üniversite hastanesine geçiş yaptım.. böbrekte büyüme varmış ultrason da çıktı çocuk nefroloji ye gidin dedi doktor Behçet uz da bir doktor buldum Çarşamba ona gidicem umarım kötü birşey yoktur
Bir daha oraya gitmedim canım doğum yaklaştığı için şehir hastanesi ni bıraktım üniversitesi Hastanesi'ne geçtim orda para yatırarak bakıldığı için direk girdim doktorun yanına ama doktor la konuşursan belki yardım ederlerİnşallah çıkmaz, tedavisi olan bi durum korkmayın ferah olsun içiniz. Bizde de genişleme var böbrekte, bakalım doğumdan sonra nasıl ilerlicez.
Şeyi sormuştum bir de; siz ceza aldıktan sonra hastaneden sırayı nasıl alabildiniz? 15 gün beklediniz mi yoksa sabah erkenden gidip mi sıra aldınız? Buna da ceza yoktur herhalde değil mi
Öyle yapmayı deneyeceğim çarşambaBir daha oraya gitmedim canım doğum yaklaştığı için şehir hastanesi ni bıraktım üniversitesi Hastanesi'ne geçtim orda para yatırarak bakıldığı için direk girdim doktorun yanına ama doktor la konuşursan belki yardım ederler
Duygulandım ya seni burda görünce herkes gidiverdi birden ne güzeldik halbuki noldu böyle zor zamanları atlatıp bebelerimizi de beraber büyütecek gibiydik çok mu duygusalım bilemedimkiAy evet ya grup boşaldı resmen kimse yok. Deprem oldu. Hesaplar pasifleştirilmiş hep; haber alamıyoruz kimseden. İnş herkes iyidir ya çok üzüldüm
Rabbim sağ Salim kavuşmayı nasip etsin inş bebeğine canım. Doğunca baya hızlı geçiyor gümler zaten. Gelsin mis kokulunuz
Biz de beş günlük olduk bugün hastane kontrolümüz var, işitme testi var. İnş hemen bitirir eve döneriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?