• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kizlar akşam uykuda sol boşluğuma bir ağrı girdi kasılma gibi kramp gibi anlatamam çok kötüydü 3 kere tekrarladı sonra geçti bu sefer panik yaptım sanırım titreme geldi 135/80 oldu tansiyonum yavaş yavaş düştü çok korktum başına gelen oldumu midem bulanıyor akşamdan beri 😞 bugün 37+0 olduk 38+4 te sezeryanla alacak doktorum inşallah o zamana kadar bir daha tekrarlamaz çok korkuttu beni
Bana tansiyonun 13/9 olduğu anda, nerde olursan ol hiç beklemeden acile gel dediler. Bi doktora görünsen,yüksek tansiyon sıkıntılı bir durum

Kızlar dünden beri karnımın üst tarafı acıyor, evet ağrı değil, bu ciddi bir acı. Dik duramıyorum, öne doğru eğilerek zar zor yürüyorum. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Bu neden olabilir ki? Şu an 37+2 yim. Yarın dr randevum var, Salı günü de sezaryen olacağım inşallah

Bana tansiyonun 13/9 olduğu anda, nerde olursan ol hiç beklemeden acile gel dediler. Bi doktora görünsen,yüksek tansiyon sıkıntılı bir durum
Canım anlık yükseldi dünden beri ölçüyorum 110/70 Çıkıyor benimde kaburgamın altı ağrıyordu ama son bir haftadır falan geçti sanırım bebek doğum pozisyonunu almış ondan ağrı varken makat gelişliydi bebeğim

Kızlar, site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni galiba çünkü yasak bi şey yapmadım. Baktım bugün girebiliyorum hemen yazıym size dedim.
Dün 39+2 de 3.120 gr 48 cm olarak doğurdum oğlumu. Şükür ikimizde iyiyiz şimdilik. Gaz çıkaramadım inş bugün çıkarsa daha rahat olurum gibi. Haberler bizden böyle. Bakıyorum da cogu hesap pasifleşmiş üzüldüm valla

Kızlar, site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni galiba çünkü yasak bi şey yapmadım. Baktım bugün girebiliyorum hemen yazıym size dedim.
Dün 39+2 de 3.120 gr 48 cm olarak doğurdum oğlumu. Şükür ikimizde iyiyiz şimdilik. Gaz çıkaramadım inş bugün çıkarsa daha rahat olurum gibi. Haberler bizden böyle. Bakıyorum da cogu hesap pasifleşmiş üzüldüm valla
Maşallah Allah Analı Babalı büyütsün Allah uzun ömürler versin benimde korktuğum gaz olayı normaldede gaz problemim var çünkü

Canım anlık yükseldi dünden beri ölçüyorum 110/70 Çıkıyor benimde kaburgamın altı ağrıyordu ama son bir haftadır falan geçti sanırım bebek doğum pozisyonunu almış ondan ağrı varken makat gelişliydi bebeğim
Canım o kaburga ağrısı batması bende 3-4 haftadır var. Dönüşümlü olarak bir sağ bir sol ağrıyıp duruyor. Nefes aldırmadığı geceler oldu. Eşime yalvardım kaç kere , doktora gidelim sezaryeni erkene alsınlar, dayanamıyorum diye.. Doktora gittim, gaz sıkışması dedi, sıcak tut dedi. Sen eğer rahatladıysan, bebek doğum kanalına inmiştir diyorlar . Tansiyonun da normale inmiş şükür, 11/7 güzel bir tansiyon. Ani ruhsal değişimler tansiyonu yükseltiyor. Dikkat etmekte fayda var

Kızlar dünden beri karnımın üst tarafı acıyor, evet ağrı değil, bu ciddi bir acı. Dik duramıyorum, öne doğru eğilerek zar zor yürüyorum. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Bu neden olabilir ki? Şu an 37+2 yim. Yarın dr randevum var, Salı günü de sezaryen olacağım inşallah

Canım o kaburga ağrısı batması bende 3-4 haftadır var. Dönüşümlü olarak bir sağ bir sol ağrıyıp duruyor. Nefes aldırmadığı geceler oldu. Eşime yalvardım kaç kere , doktora gidelim sezaryeni erkene alsınlar, dayanamıyorum diye.. Doktora gittim, gaz sıkışması dedi, sıcak tut dedi. Sen eğer rahatladıysan, bebek doğum kanalına inmiştir diyorlar . Tansiyonun da normale inmiş şükür, 11/7 güzel bir tansiyon. Ani ruhsal değişimler tansiyonu yükseltiyor. Dikkat etmekte fayda var
Ben de tam gaz sancısı olabilir diyecektim, bana da oluyor ara ara, sıcak su torbasıyla direkt karnıma temas ettirmeden sıcak uygulama yapınca rahatlatıyor.
Bende 37+2deyim doktora artık nefes alamıyorum çok zorlanıyorum artık gün verseniz bana dedim. Her şey yolunda giderken niye bu acele dedi. Bırak bebek doysun anne karnına dedi. Mide yanması çatı ağrısı nefes darlığı, gecelerim kabus gibi ama dayncam mecbur. Sezeryan olacağım kesin ama 39 illa gör diyor🤦🏻‍♀️
Senin sezeryana gerekçen neydi yani doktor salı günü olmasına nasıl karar verdi? İnşallah sağlıkkla sıkıntısız alırsın kucağına🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Doğumdan sonra mı söylememiz gerekiyor çocuk doktoruna? Doğumdan sonra çocuk doktoru da görüyor değil mi bebeleri?
Evet ilk birkaç idrar yapmasının ardından iyileşiyor deniliyor. İnşallah bizim ufaklıkta da öyyle olur. Siz de sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Doğumdan sonra mı söylememiz gerekiyor çocuk doktoruna? Doğumdan sonra çocuk doktoru da görüyor değil mi bebeleri?
Evet ilk birkaç idrar yapmasının ardından iyileşiyor deniliyor. İnşallah bizim ufaklıkta da öyyle olur. Siz de sağlıkla büyütün inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ben şans eseri öğrendim hiç tanımadığım doktor dedi bana bunu sonra başka hastaneye perinatoloji ye gittim oda onayladı bnde ol ameliyatini dedi tmm dedim oldum ama çocuk doktoru yokmuş izinlimis kaldı bakilamadi daha yarın gidicem çocuk doktoruna bakalım neler olucak ins düzelmiştir doğumdan sonra

Ben de tam gaz sancısı olabilir diyecektim, bana da oluyor ara ara, sıcak su torbasıyla direkt karnıma temas ettirmeden sıcak uygulama yapınca rahatlatıyor.
Bende 37+2deyim doktora artık nefes alamıyorum çok zorlanıyorum artık gün verseniz bana dedim. Her şey yolunda giderken niye bu acele dedi. Bırak bebek doysun anne karnına dedi. Mide yanması çatı ağrısı nefes darlığı, gecelerim kabus gibi ama dayncam mecbur. Sezeryan olacağım kesin ama 39 illa gör diyor🤦🏻‍♀️
Senin sezeryana gerekçen neydi yani doktor salı günü olmasına nasıl karar verdi? İnşallah sağlıkkla sıkıntısız alırsın kucağına🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım, benim ilk bebeğim gebelik şekerinden dolayı iri bebekti. Çatı darlığından acil zorunlu sezaryen oldum 38+6 da. Yoksa normal doğum başlıyordu.
Bunda da protein kaçağı, enfeksiyon, kolestaz görünümlü egzama, uzun süren şiddetli öksürük yaşadım. 35.haftadan beridir her an doğum olabilir tedirginliği içerisindeyiz. Doktor bu süreci uzatmaya çalıştı. Şükür ki 37.haftayı gördük. 38.haftamız dolduğu anda da sezaryen olacağım inşallah .
Senin ilk bebek sanırım. 39 u görürsün inşallah. Çünkü anne karnındaki 1 gün, dışardaki 1 haftaya bedel .

Benimde 135-160 arası çıkıyor kalp atışı nst de uyuduğu zamanlara denk geldiği oluyor bebeğin çünkü geceleri aşırı hareketli sabaha göre sancılarım da düzensiz 100 ü de gördüğü oluyor en fazla doktor iki de bir yatış verelim diyor bende imza atıp çıkıyorum her seferinde açılmam 1,5 cm olmuş nişanım da geldi ama sancım yok 37+2 yim devlet hastanesine gidiyorum nerdeyse suni sancı verdirecekler tüm sorumlulukları kabul edip imza atarak çıkıyorum kızlar ne yapmam lazım bana bi akıl verin geçen hafta 1 gece 2 gün kaldım çıktım imza atıp bu hafta yine gittim yine yatış diyorlar yine imza atıp çıktım ultrasonda vs de her şeyi iyi bebeğimin annemlerin evi de çok yakın hastaneye bir şey olsa hemen giderim acile
Canım bol yürüyüs ve hurma yemek. Beni doğurtan bunlar oldu. 1 hafta boyunca günde 1 saat yürüdüm. 7 hurma yedim en az. Hastaneye az sancıyla gittiğimde 5 cm acılmam vardı.

Maşallah Allah Analı Babalı büyütsün Allah uzun ömürler versin benimde korktuğum gaz olayı normaldede gaz problemim var çünkü
Allah razı olsun canım. Bugün çıktı gazım şükür. Hatta dün gece yine de nolur nolmaz diye, metsil tablet verdiler iki tane çiğne diye. İnş senin de hemen çıkar.

Sorma çooook sessizleşti buralar
Sağlıkla mutlulukla büyüt. Bebiş kendiliğinden geldi di mi? (Sezaryen miydi hatırlayamadım) Benim bugün doktor kontrolüm vardı, ilk kez elle muayene etti ve muhtemelen beklenen doğum tarihinde gelmeyecek yeterince aşağıda değil dedi 🙁

Back