- 29 Mayıs 2021
- 2.883
- 5.585
- 108
- 39
Bende sancı kasılma hiçbirşey yokBenimde açılma falan yoktu en son sancı çıkıyordu nst yarın kontrol ne dicek merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sancı kasılma hiçbirşey yokBenimde açılma falan yoktu en son sancı çıkıyordu nst yarın kontrol ne dicek merak ediyorum
38 dolunca başladım. 39+1 de dogum yaptımHurmayi kacinci haftada yemeye basladiniz. 36.haftadayim doktora sordum yeme daha dedi.
Sezeryandı benim. Ama zaten son bikaç gün düzenli sancım da vardı zar zor dayandım. Tam vakitlice doğdu yani içim rahat o anlamda.Sorma çooook sessizleşti buralar
Sağlıkla mutlulukla büyüt. Bebiş kendiliğinden geldi di mi? (Sezaryen miydi hatırlayamadım) Benim bugün doktor kontrolüm vardı, ilk kez elle muayene etti ve muhtemelen beklenen doğum tarihinde gelmeyecek yeterince aşağıda değil dedi
Canım ömürlü olsun sağlıkla büyüsünKızlar, site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni galiba çünkü yasak bi şey yapmadım. Baktım bugün girebiliyorum hemen yazıym size dedim.
Dün 39+2 de 3.120 gr 48 cm olarak doğurdum oğlumu. Şükür ikimizde iyiyiz şimdilik. Gaz çıkaramadım inş bugün çıkarsa daha rahat olurum gibi. Haberler bizden böyle. Bakıyorum da cogu hesap pasifleşmiş üzüldüm valla
çok üzgünüm geç gördüm halen dogurmadiysan squat plates meediven in çık çok işe yarıyor.Bir kaç kez Hint yağı diye birşey kullanmıştım doğumu hızlandırdığına inanıyorum yine de araştırmadan yapmayın.Nst ye doğumdan şüphelenirsen git tabiki.Başka hastaneye gitmiyorum hurma yiyorum ama egzersiz yapmıyorum ne gibi şeyler yapmam lazım nst için acile yine gideyim mi yani iki güne bir
Elhamdülillah bizim daha da düştü sürekli emzir gerekirse mama takviyesi ile biz atlattık yoksa geçmedi Dr da şaşırdı nasıl düştü diyeBizde sarilikla mücadele ediyoz çok artigini farketmedik Bi kontrole gittik küveze aldilar 1 hafta oldu bigün ışık tedavisi yapıldı yarın cikicak galiba bende eve getirce tekrar yükselirse korkusu var kan alınması damar yolu falan çok zor
MaşallahKızlar, site yönetimi yanlışlıkla banlamış beni galiba çünkü yasak bi şey yapmadım. Baktım bugün girebiliyorum hemen yazıym size dedim.
Dün 39+2 de 3.120 gr 48 cm olarak doğurdum oğlumu. Şükür ikimizde iyiyiz şimdilik. Gaz çıkaramadım inş bugün çıkarsa daha rahat olurum gibi. Haberler bizden böyle. Bakıyorum da cogu hesap pasifleşmiş üzüldüm valla
Çok zordu maalesef. Doğumhanede bir buçuk saat durdum. Bebeğin kafası yan olduğu için çok zor geldi. Baya dikiş atıldıGüzel bi haber daha sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah Doğum kolay mıydı?
Güzel Rabb'im yavrunuUbağışlamış size.. gözünüz aydın cnm sağlıklı büyüsün bebiş2. Kızımı doğum yaptım arkadaşlar ilki normaldi bu yavrum sezeryan oldu mecbur.sabah kontrol için geldim suyum azalmış fakat ben hiç anlamadım ne zaman aktı 1 hafta önce güzeldi suyum doktor araya hafta sonu giricek ve riske almayalım dedi suni dil altı hapı verdi ve eşyalarımı almaya gittik eşimle yatış yapıldı.ilk nst takıldım bir anda kalp atışları düştü bebeğimin o anı tarif edemem kızımın yiyecek yemegı varmış resmen acil sezeryan alındım heryer karıştı.daha sancılarım adet sancısı kadar ya vardı ya yoktu o kasılma su olnayınca bebeği sıkmış ben inat etmedim tüm her şeyi doktoruma bıraktım sizindr aklınızds olsun suyynuz azaldığında böylede olabiliyormuş ben ilkkez duydum doktor dogum sancısındaki kasılmaları yine hiç kaldıramaz dedi.ben diyordum hep burds sancım gelmiyor diye her şerde bir hayır varmış evde sancım tutsa 5 dk düşsün diye beklerken evladından olucaktım belki sizlerede tecrübe olsun.sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi ben bugün cuma saatinde tam aldım kucagıma kızımı rabbime bin şükür yiyeceği lokma alacagı nefes varmış
Amin canım sağolasın rabbim kimseyi eğlendirmesin o yoldaGüzel Rabb'im yavrunuUbağışlamış size.. gözünüz aydın cnm sağlıklı büyüsün bebiş
Benimki de ememiyo çenesi çok küçük besleyemiyom bi türlü çocuğuBizde dün gittik sarılık işitme ve böbrek için ultrason istedik.. sarılık işitme den geçtik aman böbrek ten kaldık çok üzüldüm büyüme 9.8 mm kadar çıkmış doktor derhal çocuk nefroloji ye gidin neresi olursa olsun dio burda yok çünkü o bölüm. Şimdide beyfendi memeyi kavrayamiyo Allah'ım neye uzulecegimi şaşırdım ememiyo cocuk
Bnmkisi düne kadar çok güzel emiyodu ne oldu ne yaşadı çocuğum ne tramva gecirdide alamiyo sinirlerim bozuldu valla bide alamayınca kiziyo ağlıyor savaş veriyoruzBenimki de ememiyo çenesi çok küçük besleyemiyom bi türlü çocuğu
Bebek büyüyor rahime baskı yapıyor yaşadıkların gayet normal şeyler canım. 35.haftadan beri o vajinada hissettiklerini hissediyorum, bende erken doğum belirtisi sanarak korkarak bekleyip her hafta doktora soruyordum. Acil durum dediğimiz sürekli sancı kanama ve suyun gelmesidir deyip yolladı beni. 38 bitiyor iyice ağırlaştım kasıklarım kalça kemiklerim her yerimde ağrı var ama her şey yolunda çıkıyor muayenelerde.36+0 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve tecrübeli annelere ve yeni anne olmuşlara sorum var. Bir kaç gündür vajina içinde bebeğimin baskı yaptığını hissediyorum kasıklarımda ve belimde de hafif hafif ağrılar oluyor ayrıyeten bebeğimin hareketleri daha önceki haftalara göre birazcık yavaşladı sanki öyle hissediyorum ve aynı zamanda vajina içinde ufak ufak sancılar olup saniyesinde kesiliyor birde bazen yürürken veya ayağa kalkarken kasıklarımda acı oluyor ve oda hemen kesiliyor bunlar doğumun yakın olduğunu mu gösterir ? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim güzel annelerr ...
Kuzum merhaba ben gebe okuluna gitmiştim bebek emerken birşeyden korkarsa yüksek sesten anlık bı hareketten meme reddi oluyormuş onun için anne karnındaki huzuru sağlamak gerekir dedi duşun altına gir fiskiyeyi sırtına ver bebeğe de hafif hafif su dök memeyi ver aynı zamanda anne karnında gibi hissetsin sıcak teninle beraber demişti bu durumu aşmak için farklı emzirme teknikleri varmış ters tuttus felan hepsini dene demişti yenidoganlarda çok oluyormuş korktukları için memeyi daha almak istemiyorlarmis çıplak teninde yatır ikinizde öyle durun öyle dene bir de memenin kötü birşey olmadığını hissettir egtimde bunları anlatmislardi ama banyoda dikkat et hasta olmasın bebekBnmkisi düne kadar çok güzel emiyodu ne oldu ne yaşadı çocuğum ne tramva gecirdide alamiyo sinirlerim bozuldu valla bide alamayınca kiziyo ağlıyor savaş veriyoruz