2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sezeryandı benim. Ama zaten son bikaç gün düzenli sancım da vardı zar zor dayandım. Tam vakitlice doğdu yani içim rahat o anlamda.
Hayırlısıyla doğur sende vakitlice inş

Bizde 39+3 haftalık ara ara sancılarla günümüzü bekliyoruz.Hazır olunca doğum başlayacaktır.Günlük normal işlerimi yapıyorum inşallah sağlıcakla vaktinde kucaklarım bebeğimi.Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bol bol sütlü ve gazsız günleriniz olsun.

Canım ömürlü olsun sağlıkla büyüsün

Başka hastaneye gitmiyorum hurma yiyorum ama egzersiz yapmıyorum ne gibi şeyler yapmam lazım nst için acile yine gideyim mi yani iki güne bir
çok üzgünüm geç gördüm halen dogurmadiysan squat plates meediven in çık çok işe yarıyor.Bir kaç kez Hint yağı diye birşey kullanmıştım doğumu hızlandırdığına inanıyorum yine de araştırmadan yapmayın.Nst ye doğumdan şüphelenirsen git tabiki.

Elhamdülillah bizim daha da düştü sürekli emzir gerekirse mama takviyesi ile biz atlattık yoksa geçmedi Dr da şaşırdı nasıl düştü diye
Gerçekten kan almak işkence bebeğe bizde elimiz mahkum paraları hesap edemiyorum bile inş sağlığına kavuşur bizim ışık tedaviye gerek kalmadı şükür . Bizim kilo kaybımızda baya olmuştu onu da takip edin

Maşallah
Rabbim hayırlı evlat eylesin
Sürekli emzir canım sarılık olmasın biz olduk sen olma
Bebek emiyor diye ben doyuyor sandım ama kilosu düşmeye başlamıştı bebek hemşireleri gelip ölçtüler sonra mama takviyesi yapmamız lazım dediler
Aklında olsun biz hem emme hemde mama ile devam ediyoruz öyle kilo aldı .

Kizlar bende doğum yaptım bir 4 güncük erken oldu resmen gezerken doguruyodum tramvaya binmem ile suyum geldi aboiii ben hiç böyle tahmin etmiyodum su olayini resmen 2 kilo şu aktı doğuma kadarda akmaya devam etti. Biz o gazla hastanenin yolunu tuttuk tabi ama arada yavaş yavas sancılar da geliyodu. Neyse yatis yaptilar nts ye bağladılar sancim var ama cikmiyo ekranda sancim varken acilmam 3 cmdi Suni sancı verdiler acilmam daha fazla olsun diye yurtdisinda olduğum için burda hap seklinde olanlarida varmis bana dediler açılmani kolaylastircak hap vercez diye bende garip guraba ay dedim ne güzel çok sancı çekmeden acilmam olcak meğer o Suni sanciymis Allah epidurali bulan zattan razı olsun dün benden aldığı dualarla kesin cennete gider neyse velhasıl kelam kızımı kucağıma aldığımda hersey bambaşka oldu sanki çekilen her acıya deger. Rabbım doğan kuzuları anaları babalarına bağışlasın daha gelmeyenleri geleceklerine tez zamanda kavuştursun annesine babasina

2. Kızımı doğum yaptım arkadaşlar ilki normaldi bu yavrum sezeryan oldu mecbur.sabah kontrol için geldim suyum azalmış fakat ben hiç anlamadım ne zaman aktı 1 hafta önce güzeldi suyum doktor araya hafta sonu giricek ve riske almayalım dedi suni dil altı hapı verdi ve eşyalarımı almaya gittik eşimle yatış yapıldı.ilk nst takıldım bir anda kalp atışları düştü bebeğimin o anı tarif edemem kızımın yiyecek yemegı varmış resmen acil sezeryan alındım heryer karıştı.daha sancılarım adet sancısı kadar ya vardı ya yoktu o kasılma su olnayınca bebeği sıkmış ben inat etmedim tüm her şeyi doktoruma bıraktım sizindr aklınızds olsun suyynuz azaldığında böylede olabiliyormuş ben ilkkez duydum doktor dogum sancısındaki kasılmaları yine hiç kaldıramaz dedi.ben diyordum hep burds sancım gelmiyor diye her şerde bir hayır varmış evde sancım tutsa 5 dk düşsün diye beklerken evladından olucaktım belki sizlerede tecrübe olsun.sağlıkla alın kucağınıza bebeklerinizi ben bugün cuma saatinde tam aldım kucagıma kızımı rabbime bin şükür yiyeceği lokma alacagı nefes varmış

Güzel Rabb'im yavrunuUbağışlamış size.. gözünüz aydın cnm sağlıklı büyüsün bebiş

Bizde dün gittik sarılık işitme ve böbrek için ultrason istedik.. sarılık işitme den geçtik aman böbrek ten kaldık çok üzüldüm büyüme 9.8 mm kadar çıkmış doktor derhal çocuk nefroloji ye gidin neresi olursa olsun dio burda yok çünkü o bölüm. Şimdide beyfendi memeyi kavrayamiyo Allah'ım neye uzulecegimi şaşırdım ememiyo cocuk

Benimki de ememiyo çenesi çok küçük besleyemiyom bi türlü çocuğu

Benimki de ememiyo çenesi çok küçük besleyemiyom bi türlü çocuğu
Bnmkisi düne kadar çok güzel emiyodu ne oldu ne yaşadı çocuğum ne tramva gecirdide alamiyo sinirlerim bozuldu valla bide alamayınca kiziyo ağlıyor savaş veriyoruz

36+0 günlük hamileyim ilk gebeliğim ve tecrübeli annelere ve yeni anne olmuşlara sorum var. Bir kaç gündür vajina içinde bebeğimin baskı yaptığını hissediyorum kasıklarımda ve belimde de hafif hafif ağrılar oluyor ayrıyeten bebeğimin hareketleri daha önceki haftalara göre birazcık yavaşladı sanki öyle hissediyorum ve aynı zamanda vajina içinde ufak ufak sancılar olup saniyesinde kesiliyor birde bazen yürürken veya ayağa kalkarken kasıklarımda acı oluyor ve oda hemen kesiliyor bunlar doğumun yakın olduğunu mu gösterir ? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim güzel annelerr ...

Bebek büyüyor rahime baskı yapıyor yaşadıkların gayet normal şeyler canım. 35.haftadan beri o vajinada hissettiklerini hissediyorum, bende erken doğum belirtisi sanarak korkarak bekleyip her hafta doktora soruyordum. Acil durum dediğimiz sürekli sancı kanama ve suyun gelmesidir deyip yolladı beni. 38 bitiyor iyice ağırlaştım kasıklarım kalça kemiklerim her yerimde ağrı var ama her şey yolunda çıkıyor muayenelerde.
Bebek büyüdükçe hareketleri azalır demişlerdi ama bende azalma olmadı hala. Bunun için bi görün istersen doktora, ihmale gelmeyebilir. Kötü bişe olduğunu düşünmüyorum ama çünkü azalabilir demişlerdi

Bnmkisi düne kadar çok güzel emiyodu ne oldu ne yaşadı çocuğum ne tramva gecirdide alamiyo sinirlerim bozuldu valla bide alamayınca kiziyo ağlıyor savaş veriyoruz
Kuzum merhaba ben gebe okuluna gitmiştim bebek emerken birşeyden korkarsa yüksek sesten anlık bı hareketten meme reddi oluyormuş onun için anne karnındaki huzuru sağlamak gerekir dedi duşun altına gir fiskiyeyi sırtına ver bebeğe de hafif hafif su dök memeyi ver aynı zamanda anne karnında gibi hissetsin sıcak teninle beraber demişti bu durumu aşmak için farklı emzirme teknikleri varmış ters tuttus felan hepsini dene demişti yenidoganlarda çok oluyormuş korktukları için memeyi daha almak istemiyorlarmis çıplak teninde yatır ikinizde öyle durun öyle dene bir de memenin kötü birşey olmadığını hissettir egtimde bunları anlatmislardi ama banyoda dikkat et hasta olmasın bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…