• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Böbrek olayı çıkınca üniversite hastanesine geçiş yaptım.. böbrekte büyüme varmış ultrason da çıktı çocuk nefroloji ye gidin dedi doktor Behçet uz da bir doktor buldum Çarşamba ona gidicem umarım kötü birşey yoktur
İzmirdeysen tepecikte çok iyi doktorlar var ortamı iyi değil ama doktor çok prof. Doktorlar var genelde

İzmirdeysen tepecikte çok iyi doktorlar var ortamı iyi değil ama doktor çok prof. Doktorlar var genelde
Aynen orayada ilk.oglum için çok gittim gidicigim doktoru da bir yakınım tavsiye etti bakalım eğer ilgili bir doktor değilse başka doktorlara da bakicam

Duygulandım ya seni burda görünce herkes gidiverdi birden ne güzeldik halbuki noldu böyle zor zamanları atlatıp bebelerimizi de beraber büyütecek gibiydik çok mu duygusalım bilemedimki 😔
Yok canım bende sen gibiyim. Yapayalnız kalıp boşluğa düşmüş gibi oldum. Ne vardı herkesin hesabını pasifleştirecek ben anlamadım bu işi.

Merhaba kızlar bende normalde Mart annesiyim ama erken doğum yapacağım muhtemelen y

Az çok demeden el uzatalim

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    Screenshot_2023-02-07-16-48-11-70_6012fa4d4ddec268fc5c7112cbb265e7.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 43
36. Haftalık hamileyim ama bebeğim bir hafta önden gittiği için 37. Haftalık.
Kızlar geçen sefer gene konu açmıştım ağrım var diye ve bebeğim hareketleri azaldı diye ondan sonra sizlerde gariplik hissediyorsan hastaneye git demiştiniz gittim ve orada nst de sancım çıktı ama ben çok hissetmiyorum galiba sancıları çünki nst de sancılarım 70 e kadar çıktığı bile oldu ama ben hafif regl ağrısı gibi hissettim. sonrasında iki tane serum yedim sancılarım düzenli çıktı ama çatı muayenesi yaptılar açıklık yok dediler sonrada bana yatış önerdiler bende çok sancı hissetmediğim ve açılmam olmadığı için yatıp orda boşuna öylece beklemek istemedim açıkcası birde zaten ertesi güne doktoruma randevum vardı kendi doktoruma gittiğimde de bebeğin kanala girdiğini heran herşeyin olabileceğini söyledi ama sanki böyle hemen yarın olacakmış gibi konuştu doktorum bende heyecanlandım bugünde hafif ağrılarım var ara sıra oluyor geri geçiyor ama sürekli ve düzenli değil sizlerin bebekleriniz doğum kanalına girdikten ne zaman sonra doğdu sizce ne zaman doğum yaparım tedirginim sürekli.

Yok canım bende sen gibiyim. Yapayalnız kalıp boşluğa düşmüş gibi oldum. Ne vardı herkesin hesabını pasifleştirecek ben anlamadım bu işi.
Burda zaten sohbet devam ediyordu yani whatsapta konuşan konuşsun burası çok güzel bi gruptu bozmakla hiç iyi yapmadılar hem acaba depremden etkilenenler oldu mu çok merak ediyorum aklıma geldikçe ağlayasım geliyo hepsi iyiler mi acaba

Kızlar doktorum ısrarla normal doğuma sevkediyor, ama başta kendide demişti sezeryan olmak zorundasın diye. Ben miyom ameliyatı geçirdim, miyom operasyonu olanlar normal doğum yapamıyor. Keşke yapabilsem ama doğum kasılmaları rahimde yırtılmalara sebep oluyor. Doktorum buna rağmen ısrarla normal doğum istiyor. Şehir hastanesinde normla doğumda kendisi de durmayacak başımda, ebeler oluyor sadece, yani doğum esnasında bi sıkıntı olsa yırtılma gerçekleşse kim müdahale edecek! Korkuyorum açıkçası. 39.haftam da bitmek üzere. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Daha önce miyom ameliyatı olup ardından normal doğum yapan var mı diye konu açmak istiyorum ama bulamadım nerden açılıyordu? Tamamen unutmuşum buraları kullanmayı?

Burda zaten sohbet devam ediyordu yani whatsapta konuşan konuşsun burası çok güzel bi gruptu bozmakla hiç iyi yapmadılar hem acaba depremden etkilenenler oldu mu çok merak ediyorum aklıma geldikçe ağlayasım geliyo hepsi iyiler mi acaba
Evet bende ona takıldım. Mavi fesleğen fln vardı urfadaydı diye hatırlıyorum. Aklım kaldı ya. En azından haberimiz olabilseydi birbirimizden.

Kızlar doktorum ısrarla normal doğuma sevkediyor, ama başta kendide demişti sezeryan olmak zorundasın diye. Ben miyom ameliyatı geçirdim, miyom operasyonu olanlar normal doğum yapamıyor. Keşke yapabilsem ama doğum kasılmaları rahimde yırtılmalara sebep oluyor. Doktorum buna rağmen ısrarla normal doğum istiyor. Şehir hastanesinde normla doğumda kendisi de durmayacak başımda, ebeler oluyor sadece, yani doğum esnasında bi sıkıntı olsa yırtılma gerçekleşse kim müdahale edecek! Korkuyorum açıkçası. 39.haftam da bitmek üzere. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Daha önce miyom ameliyatı olup ardından normal doğum yapan var mı diye konu açmak istiyorum ama bulamadım nerden açılıyordu? Tamamen unutmuşum buraları kullanmayı?
Can senin canın, bebek de senin bebeğin. Doktorun baskı kurmasına izin verme. Sonraki süreçte doktor olmicak yanında. Kendi istediğin şekilde doğur bence

Kızlar bu gün kontrole gittim. Benim bebiş normalde 34+2 ama hep bir hafta önden gidiyordu. Bu sefer 36+2 gösteriyor ultrasona göre 2700 çıktı kilosu. Doktor böyle giderse dört beş kilo olur bu annesi biraz diyet yapıcaz dedi . Yoksa sezeryan bile zor oluyormuş. Kayınvalidem de doktora bakma sen dedi eltimin çocuğu için de en az 4 kilo demişler 3 buçuk doğmuş o yüzden diyete gerek yok son zamanların zaten diyor. Ne düşünüyorsunuz bu konuda diyet yapsam mı yapmasam mıı? 🤔
36+1 deyiz 3900 gram çıktı. Bence sizinki normal. Doktor beni erken sezeryan yapacak

Kazen Kazen Böyle bir süreçte hala banlı bırakcakmısınız cidden arkdaşları, deprem oldu, deprem bölgesinde arkdaşlar vardı? Nedir wp için bu inadınız anlamış değilim? Kaç senedir kk dayım ilk kez şöyle muhabbet edebileceğim bir ortam varken doğum üzeri yaptığınız bu müdahaleyi kınıyorum!!!

Hanımlar merhaba ben 39+2 de doğum yaptım. 30 ocakta bebeğimin kilosu 34. Haftada tansiyonumla birlikte cok artmamaya başladı kucuk bi bebek diyordu doktor oysa eşimde bende ailemde kalıplı insanlarız belki hata vardır ultrasonda diyip hep daha fazla kilosu olduğuna inanıyordum ama öyle olmadı 2780 kg olarak oğlum dünyaya geldi boy 49 kafa 33 ben cok üzüldüm görünce besleyemedim mi yavrumu diye yazınca bile aglayasım geliyor hep böyle küçük mü kalıcak aydaşlarının gerisinde.mi olacak diye kendimi üzüp duruyorum her dakika ağlıyorum en önemlisi sağlıklı olması tabiki cok şükür saglıklı ama iste anne yüreği

Hanımlar merhaba ben 39+2 de doğum yaptım. 30 ocakta bebeğimin kilosu 34. Haftada tansiyonumla birlikte cok artmamaya başladı kucuk bi bebek diyordu doktor oysa eşimde bende ailemde kalıplı insanlarız belki hata vardır ultrasonda diyip hep daha fazla kilosu olduğuna inanıyordum ama öyle olmadı 2780 kg olarak oğlum dünyaya geldi boy 49 kafa 33 ben cok üzüldüm görünce besleyemedim mi yavrumu diye yazınca bile aglayasım geliyor hep böyle küçük mü kalıcak aydaşlarının gerisinde.mi olacak diye kendimi üzüp duruyorum her dakika ağlıyorum en önemlisi sağlıklı olması tabiki cok şükür saglıklı ama iste anne yüreği
Arkadaşım niye üzülüyorsun sağlıklıysa senin bebeğinde yaşıtlarına göre minyon olsun benimde kızım şuan karnında Pazartesi sezeryanla alacak doktor kilosu 3450 görünüyordu 37+6 kafası 5 gun geri karnı bir hafta ileri kafası benim en başından beri hep küçük çıkıyor bir hafta yani üzme kendini eziyet etme ben şuan sağlıklı doğsun sağlıklı olsun başka hiç birşey istemiyorum bak senin tansiyon sorunun varmış benim hiç bir sorunum yok gören nasıl hamilesin diyor o derece hafifim senin bide tansiyon sorunun varmış bence böyle düşünüp kendinede bebeğinede eziyet etme 🤗

Kazen Kazen Böyle bir süreçte hala banlı bırakcakmısınız cidden arkdaşları, deprem oldu, deprem bölgesinde arkdaşlar vardı? Nedir wp için bu inadınız anlamış değilim? Kaç senedir kk dayım ilk kez şöyle muhabbet edebileceğim bir ortam varken doğum üzeri yaptığınız bu müdahaleyi kınıyorum!!!
Evet gerçekten böyle bi felaket olmasa bile bu durum tam doğum zamanlarımızda hepimizi zaten üzmüştü hepimiz birbirimize destek oluyorduk ama şimdi ayrıca deprem bölgesinde olan arkadaşlarımızı merak ediyoruz KK olarak engellediğiniz bu arkadaşlarımıza mail atın ya da telefonları varsa mesaj gönderin bizi haberdar edin bi şekilde ne kadar çok şey paylaşmıştık hepsiyle ayrı ayrı deprem bölgelerini gördükçe aklıma geliyolar inşallah iyilerdir bunu yazarken bile ağlıyorum

Back